fbpx
Clinica MedBeauty Bucuresti
Str. Amman, nr. 2B, sector 1
011614, București, România
Sunati
+40 730 613 933
Singura clinică din România deținătoare a aparatului Bioshape, care asigură rezultate remarcabile în reîntinerirea cutanată, prin îmbinarea de tehnologii inovatoare: radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic

Alege ce e mai bine pentru corpul tău! Rezolvă-i imperfecțiunile cu ajutorul procedurilor de calitate, cu aparate pe măsură ! 

Îți dorești un corp tânăr, ferm și tonifiat? 

Ai încercat toate cremele și masajele posibile pentru a scăpa de celulită, însă niciunul nu a dat rezultatele pe care ți le doreai? 

Ți-e frică de bisturiu sau alte metode invazive? 

Rezolvă, într-un final, aceste probleme cu ajutorul aparatului Bioshape. O metodă non-invazivă, plăcută, rapidă și eficientă. Rezultatele vor fi vizibile încă de la prima ședință! 

Celulita, grăsimea și pielea lăsată sunt problemele cele mai comune din ziua de astăzi. Mâncatul sănătos și exercițiul fizic ne ajută negreșit, însă rezultatele se văd în timp și cu multă muncă. E nevoie să ne dedicam foarte mult timp și să avem extrem de multă motivație pentru a ajunge la rezultatele dorite. Ei bine, cine are timp pentru asta? Așadar, dacă ești în căutarea unei proceduri non-invazive pentru a scăpa de straturile în plus de pe corpul tău, atunci ai făcut alegerea potrivită.
Ce este Bioshape?
Bioshape este o tehnologie eficientă și foarte folosită la nivel mondial care combină acțiunea celor mai avansate tehnologii pentru a asigura rezultate uimitoare împotriva celulitei, adipozității și a semnelor de îmbătrânire.
Cum funcționează ?
Bioshape este una dintre puținele echipamente medicale de pe piață care combină acțiunea sinergica a mai multor tehnologii, combinând radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic (vacuum). Cele patru piese de mână diferite sunt echipate pentru a asigura cele mai eficiente rezultate, în funcție de zona care urmează să fie tratată. Spre deosebire de alte produse de pe piață care tratează doar zone mai mari ale corpului, Bioshape acționează eficient pe zone mici, cum ar fi fața și gâtul, cu două piese de mână specifice. Prin urmare, un aparat vă permite să tratați în mod eficient mai multe zone, de la celulită până la lifting facial. Pe lângă eliminarea imperfecțiunilor pielii, cum ar fi celulita și grăsimile localizate, acesta promovează și drenajul lichidelor și stimulează elasticitatea naturală a pielii. Bioshape este una dintre puținele platforme multifuncționale capabile să trateze atât fața, cât și corpul, oferind rezultate rapide și sigure.
Ce se poate trata cu Bioshape?
Bioshape poate trata toate afecțiunile țesutului conjunctiv din domeniul estetic, precum celulita și grăsimile localizate, vergeturile, ridurile, pungile de sub ochi și multe alte afecțiuni. Este special conceput pentru: -reducerea celulitei -reducerea depozitelor de grăsimi localizate -tonifierea și fermizarea bărbiei, abdomenului, șoldurilor și membrelor inferioare -tratează vergeturile -reduce ridurile -reduce pungile de sub ochi
Cum se tratează celulita cu ajutorul Bioshape?
Tratamentul pentru celulită cu Bioshape combină beneficiile radiofrecvenței și infraroșului cu cele ale masajului endodermic. Radiofrecvența încălzește pielea și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul și pentru a permite o remodelare a pielii. Radiațiile infraroșii usucă țesutul apos, tipic celulitei, localizat în principal la nivelul subcutanat. În cele din urmă, masajul endodermic permite întinderea pielii și ruperea septei fibroase care, în mod obișnuit, provoacă celulita.
Câte ședințe se recomandă?
Recomandate sunt mai multe ședințe pentru a avea rezultate cât mai bune, de obicei între 6 și 10 . Numărul ședințelor variază în funcție de gravitatea/ adâncimea afecțiunii țesuturilor, de asemenea și de zona în care se efectuează tratamentul.
Ce interval trebuie să fie între ședințe?
Intervalul de o săptămâna este ideal între ședințe.
Există efectele secundare?
Aceast tratament este în întregime sigur, lipsit de durere și fără riscuri. În unele cazuri pot apărea urme de roșeață sau vânătăi ușoare.
Ce voi avea de făcut după tratament?
Din fericire, nu este nevoie de îngrijire post-tratament, fiind o procedură blândă și ușoară de procesat pentru corp. De ce să alegi tratamentul cu Bioshape de la Med Beauty Clinique? – Rezultate vizibile și măsurabile chiar de la prima sesiune – Tratament rapid și nedureros – Fără efecte secundare – Nu necesită timp de recuperare – Are posibilitatea de a se combina cu alte tratamente din medicina estetică

Intrebari privind Bioshape


EPILARE DEFINITIVA
cu laser Thunder Alexandrite & Ndyag
  • 1 sedinta picioare lung +
  • 1 sedinta inghinal total CADOU

500 RON

Programeaza-te
BIOSHAPE

Elimina acum CELULITA INESTETICA cu o tehnologie Revolutionara

Procedura durează 40 min

  • 3 şedințe +
  • 1 sedinta CADOU

600 RON

Programeaza-te
Previous
Next