fbpx
Clinica MedBeauty Bucuresti
Str. Amman, nr. 2B, sector 1
011614, București, România
Sunati
+40 730 613 933

Rejuveneaza-ți zona ochilor pentru un aspect întinerit !
Această procedură este alternativa mai sigură și mai simplă a procedurilor chirurgicale invazive eliminând din timpul de recuperare și din riscurile asociate unor complicații.

 

Nu reușești să scapi de pungile de sub ochi?
Pleoapele căzute te fac să pari mereu obosită?
Vrei o soluție, fără a interveni chirurgical?

 

Programează-te la o ședința de blefaroplastie nechirurgicală cu dispozitivul revoluționar Jett Plasma!

blefaroplastie nechirurgicala
Ce este?

Jett Plasma este un dispozitiv care formează plasmă pentru a sublima excesul de piele. Acesta degajă energie asupra celulelor superficiale ale pielii, fără a afecta țesuturile mai adânci, permițând astfel plasticitatea perfectă a mișcării pleoapelor imediat după tratament.
Rezultatul este reducerea imediată a excesului de piele de pe pleoapele superioare și inferioare, precum și scăderea excesului de piele în regiunea exterioară din jurul ochiului. Beneficiile sunt, de asemenea, îmbunătățirea liniilor de expresie din jurul ochilor.
Procedura de blefaroplastie nechirurgicală se efectuează fără tăiere, fără îndepărtarea excesului de piele sau a grăsimii și fără modificarea mușchiului orbicular al pleoapelor. Acest lucru ajută la evitarea tuturor riscurilor inerente intervenției chirurgicale tradiționale.

Cum functionează?

Tratamentul de blefaroplastie nechirurgicală cu Jett Plasma utilizează “plasmă”, a patra stare de materiei. Este un gaz ionizat care devine foarte încărcat și acționează aproape ca un mic fulger care sublimează excesul de piele, lăsând o crustă fină care dispare după o săptămâna.
Îndepărtarea excesului de țesut datorată căldurii generate în mod eficient strânge pielea și crește producția de colagen.
Sistemul având o precizie superioară, nu răspândește căldurz în zonele care înconjoară țesutul tratat, ceea ce îl face perfect pentru a funcționa pe zone mici precum pielea din zona ochilor unde nu se pot folosi dispozitive medicale renumite cum ar fi radiofrecvența sau laserul.

Este o procedură dureroasă?

Când plasma intră în contact cu pielea, poate exista o senzație de căldură. În funcție de gradul fiecăruia de rezistanță la durere, acesta poate fi un disconfort ușor, care dispare de îndată ce se termină procedura. Suprafața ochiului și zona din jurul gurii pot fi destul de sensibile și pot fi mai dureroase.

Cât durează procedura?

În funcție de zona tratată și severitatea cazului poate dura între 30-60 min.

In ce alte cazuri se mai poate folosi?

Jett Plasma oferă o alternativă non-chirurgicală la mai multe afecțiuni ale pielii, pe care anterior le-ar putea realiza doar o intervenție chirurgicală.
Procedura poate fi folosită pentru:

– Îndepărtarea ridurilor din jurul gurii și ale ochilor
– Îndepărtarea fibroamelor și a verucilor
– Îmbunătățirea cicatrizării acneei
– Reducerea petelor pigmentare
– Reducerea vergeturilor și a pielii lăsate
– Întinerirea mâinilor

În plus față de îndepărtarea excesului de piele pentru a da un efect de lifting, tratamentul intensifică, de asemenea, producția de colagen pentru un beneficiu pe termen lung de întinerire a pielii.
Nu necesită anestezie generală și multe dintre proceduri se pot face în mai puțin de o oră, cu rezultate care pot dura până la cinci ani.

Cât timp durează rezultatul?

Efectele durează la fel de mult precum cele obținute prin chirurgie invazivă deoarece dispozitivul Jett Plasma îndepărtează țesutul de piele în exces.
Rezultatele în urma tratementului durează ani de zile comparativ cu cele ale altor tehnologii non-invazive care durează doar câteva luni. Există totuși factori externi care țin de stiul de viață individual al pacientiilor cum ar fi fumatul, consumul de alcool și expunerea excesivă la soare.

Efecte secundare și riscuri?

Pentru că procedura este una non-invaziva, efectele secundare sunt minime.
Pot apărea pe piele anumite pete maro cu aspect de crustă. După aproximativ 4 zile, acestea vor cădea și vor dezvălui o nouă piele, de culoare roz.
Se vor observa anumite zone în care se formează mici edeme, în special în cazul tratamentului pentru pleoape, dar nu îți fă griji fiindcă durează cel mult 5 zile.

De câte ședințe este nevoie?

Efectele pozitive ale tratamentului vor fi evidente imediat după prima ședință, dar cele mai semnificative rezultate vor fi observate după trei săptămâni.
Pentru rezultate cu efect maxim, specialiștii industriei recomand ă efectuarea a 3 tratamente la un interval de 5-6 săptămâni.

Intrebari privind Jett Plasma


EPILARE DEFINITIVA
cu laser Thunder Alexandrite & Ndyag
  • 1 sedinta picioare lung +
  • 1 sedinta inghinal total CADOU

500 RON

Programeaza-te
BIOSHAPE

Elimina acum CELULITA INESTETICA cu o tehnologie Revolutionara

Procedura durează 40 min

  • 3 şedințe +
  • 1 sedinta CADOU

600 RON

Programeaza-te
Previous
Next