Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Blefaroplastie Nonchirurgicală – Jett Plasma Lift Medical

Plasma este a patra stare de materie – gaz ionizat, în timp ce celelalte  stări de agregare sunt: starea solidă, starea lichidă și starea  gazoasă. Spre deosebire de aceste trei stări de materie, plasma nu este obișnuită pe Pământ, o puteți observa ca fulger. Plasma artificială poate fi generată prin transmiterea continuă a imaginii energiei catre materialul gazos. JETT Plasma Lift Medical folosește fulgerarea DC cu scânteia de debit de numai 0,1 mm pătrați.

JETT Plasma Lift Medical este un dispozitiv medical revoluționar patentat pentru utilizare în CHIRURGIA ABLATIVĂ si NON-ABLATIVA, ESTETICA, DERMATOLOGIE și multe alte discipline medicale.

JETT Plasma Lift Medical este un dispozitiv medical portabil potrivit pentru îngrijirea pielii, blefaroplastie neinvazivă, indepartarea ridurilor, stoparea micilor sângerari capilare, îndepărtarterea verucilor mici, fibroamelor, petelor pigmentare, cicatricilor netede și multe altele

Dispozitiv unic de plasmă pe piață datorită tehnologiei patentate a Curentului Direct (DC).

Citește mai mult

Mecanismul JETT PLASMA LIFT MEDICAL

Dispozitivul produce secvențe de descărcări electrice generate de tensiunea DC. Scânteia produsa generează căldură care încălzește pielea. Mecanismul de fulgerare a curentului direct în contrastul cu descărcarea provocată de AC afectează un loc mult mai mic al pielii, este foarte rafinat iar descărcarea DC nu afectează țesuturile din jur

Descarcarea se formeaza între vârful dispozitivului și pielea interconectată a pacientului la o distanță mica peste piele de până la 4 mm. Aceasta înseamnă că poți vedea zona tratată.

Sfaturi SILVER

Fiecare dispozitiv este echipat cu 4 vârfuri de argint, potrivite pentru proceduri neinvazive și pentru lifting. Cu aceste sfaturi este posibil să tratati fața, gâtul, burta, brațele și alte părți ale corpului. Debitarea cu plasmă ajută la deschiderea canalelor de nutriție, astfel încât apa cu nutriția este capabilă să ajungă prin membrană în celulă. Debitarea cu plasmă ajută, de asemenea, la separarea ionilor de potasiu în interiorul celulei și sodiu în afara celulei, aceasta restabilește potențial electric al celulei.

Sfaturi GOLD

Dispozitivul medical este dotat cu un vârf unic de aur care permite o putere mult mai mare și scânteie cu plasmă mai puternică, potrivită pentru îndepărtarea ridurilor, blefaroplastie și multe alte indicații.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Blefaroplastie Nonchirurgicală cu dispozitivul medical Jett Plasma Lift Medical 300 euro/ședință
Blefaroplastie Nonchirurgicală Superioară și Inferioară (cu dispozitivul medical Jett Plasma Lift Medical) 500 euro/ședință