Criolipoliză

Excesul de grăsime (depozitată pe coapse, fese, abdomen, genunchi, spate, brațe) afectează aspectul fizic și estetic și poate duce la apariția diverselor patologii. Criolipoliza este o tehnologie de ultimă generație în tratamentele de remodelare corporală. Este o procedură non-invazivă, care combină vacuumul cu tehnologia răcirii controlate a țesuturilor celulo-adipoase. Rezultatul este îndepărtarea delicată și eficientă a grăsimii din zonele vizate ale corpului, care nu au răspuns la diete și exercițiile fizice tradiționale. Tratamentul este o metodă revoluționară de a îngheța și apoi a elimina treptat celulele adipoase. Pacienții beneficiază de rezultate notabile, cu aspect natural.

Citește mai mult
Procedura de criolipoliză nu necesită incizii și anestezie, instrumentar chirurgical, spitalizare și perioadă de recuperare (ca în cazul lipoaspirației), analize preoperatorii, riscuri, infecții, denivelarea zonei tratate sau cicatrici ulterioare. Imediat după ședință se poate reveni la activitățile obișnuite. Este o procedură plăcută și de scurtă durată, durează maximum 60 de minute.
Un tratament este capabil să distrugă 25 – 40% dintre celulele adipoase din zona în care se lucrează.
Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
O ședință de criolipoliză de 30 min (doua aplicatoare) 250 RON
Abonament de 3 ședinței 600 RON

Despre tratament

Înainte de tratament, vă veți prezenta la o consultație gratuită la Restylane Beauty Clinique, pentru a determina caracterul adecvat pentru criolipoliză. Înălțimea și greutatea vă vor fi măsurate și înregistrate. În continuare, medicul vă va prezenta planul de tratament personalizat, meniot să vă sculpteze corpul și să vă aducă la dimensiunile dorite. În urma consultației, se poate stabili de câte ședințe de criolipoliză aveți nevoie pentru cele mai bune rezultate.

Citește mai mult
Criolipoliza este un tratament simplu, non-chirurgical. Plăcile de răcire vor fi poziționate cu grijă pe zonele selectate pentru tratament. Veți simți mai întâi o ușoară tragere și o senzație intensă de frig în zona tratată. Procedura poate fi un pic inconfortabilă, dar nu este dureroasă. În timpul procedurii de criolipoliză, vă puteți relaxa, citi sau chiar dormi.

După finalizarea procedurii, vă puteți întoarce la programul dumneavoastră. Criolipoliza este un tratament non-invaziv, ce nu necesită recuperare. Există posibilitatea să simțiți un disconfort în zona tratată, însă nu va interfera cu activitățile zilnice. Unii pacienți urmează un tratament de criolipoliză chiar în pauza de prânz, înainte de a reveni la locul de muncă.

Timp de 3 zile de la efectuarea ședinței de criolipoliză nu se recomandă sauna, solarul, împachetările termice, băile sau dușurile fierbinți!
Pentru a monitoriza procesul de slăbire, recomandăm măsurarea țesutului adipos înainte și după ședință.
Această tehnologie este aprobată de către CE și FDA.

Cum funcționează Criolipoliza?

Folosind o tehnologie de răcire avansată, temperatura scăzută (de până la 0°, -5° sau -10° C), deteriorează selectiv și treptat celulele adipoase (trigliceridele), neafectând țesuturile adiacente (pielea și mușchii).

Adipocitele moarte sunt metabolizate și eliminate prin sistemul limfatic (ficat) și sanguin. Astfel se va produce o micșorare treptată a stratului de țesut celulo-adipos subcutanat. Exercițiile fizice regulate pot ajuta la accelerarea acestui proces, obținându-se rezultate mai rapide. Zona tratată va scădea treptat în dimensiune, creând un aspect neted și tonifiat.

Beneficii

 • cea mai eficientă metodă de tratare a țesutului celulo-adipos fără durere
 • lucrează doar pe zonele cu probleme, fără a afecta țesuturile adiacente
 • fără perioadă de recuperare
 • procedura se poate repeta după 6 – 8 săptămâni
 • procedură durează maxim 60 de minute
 • se poate efectua în orice zonă a corpului: brațe, abdomen, fese, coapse, genunchi, spate
 • nu afectează organele și țesuturile adiacente
 • fără complicații și reacții adverse
 • se slăbește în cm și în kg
 • numărul de ședințe variază în funcție de grosimea stratului celulo-adipos: dacă este de 2,5 cm, se face 1 ședință; dacă este de 10 cm, se pot face maximum 3 ședințe
 • rezultatele sunt vizibile după 15 zile, maxim 4 – 6 săptămâni, după care se poate repeta procedura

Întrebări adresate frecvent de pacienți

Este criolipoliza o procedură potrivită pentru mine?

Printre candidații potriviți să urmeze acest timp de tratament se numără pacienții care au zone de grăsime prezente pe corp, care rezistă la dietă și exerciții fizice. Tratamentul prin congelarea grăsimii nu este potrivit pentru cei care au probleme de obezitate și nu este un tratament de substituție pentru pacienții care au nevoie de îndepărtarea chirurgicală a grăsimii. În urma consultației, medicul va determina dacă procedura de criolipoliză este tratamentul potrivit pentru dumneavoastră.

Citește mai mult
Ce zone pot fi tratate?

Cu ajutorul criolipolizei se poate înlătura excesul de grăsime de la nivelul abdomenului, brațelor, coapselor, șoldurilor etc.

La ce rezultate să mă aștept?

În urma tratamentului de criolipoliză se arată o scădere de la 1,5 – 3 cm în zonele tratate. Desigur că,rezultatele vor varia în funcție de fiecare individ în parte, grosimea țesutului gras, precum și obiceiurile alimentare menținute după tratament.

Este o procedură dureroasă?

Nu. În primele 5 minute ale tratamentului, veți simți o presiune și o senzație de căldură în zona tratată, urmată de o senzație de rece. Acest lucru poate fi incomod, dar nu dureros. La scurt timp după aceea, disconfortul se disipează și vă puteți relaxa în timpul ședinței.

Cât timp durează tratamentul?

Fiecare sesiune de criolipoliză de la Restylane Beauty Clinique durează 30 de minute/zonă. Acesta poate dura mai mult în cazul în care mai mult de o zonă necesită tratament. În timpul consultației, medicul vă va informa cât timp va dura tratamentul.

În cât timp se văd rezultatele?

Rezultatele se văd în maxim 1 lună după tratament, cu toate că mulți pacienți observă o pierdere a grăsimii în mai puțin de 3 săptămâni.

Rezultatele sunt permanente?

Da! Odată ce celulele adipoase sunt distruse, ele nu vor crește din nou. Un stil de viață sănătos vă va ajuta la optimizarea rezultatelor. De fapt, mulți pacienți se simt mai motivați să mănânce mai sănătos și să facă exerciții fizice după tratament.

Există efecte secundare în urma criolipolizei?

Criolipoliza este un tratament sigur și eficient. Efectele secundare sunt rare și pot include roșeață, învinețire, sensibilitate a zonei și amorțeală. Medicul va discuta cu dumneavoastră potențialele efete secundare.

Este necesară o perioadă de recuperare?

Nu este necesară perioada de recuperare în urma tratamentului. Este o procedură non-chirurgicală simplă, care vă permite să vă întoarceți la activitățile zilnice imediat.
Este posibil să apară roșeață minoră, vânătăi sau amorțeală în zona tratată, dar acest lucru este temporar.

Contraindicații

 • sarcină, perioadă de alăptare
 • cancer
 • inflamații acute
 • probleme renale, hepatice, cardiace
 • HTA
 • ulcer gastric și duodenal
 • pacemaker, implanturi metalice
 • diabet
 • epilepsie
 • afecțiuni cutanate în zona tratată
 • menstruație
 • minim 3 luni de la o intervenție chirurgicală (cezariană).

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051