Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Dermopigmentare/micropigmentare buze

Printr-un tratament de dermopigmentare/micropigmentare a buzelor se poate evidenția un contur și se poate adăuga o culoare naturală mai ușoară sau mai intensă (în funcție de culoarea naturală a buzelor și de tonalitatea pielii). Prin intermediul apelării la această formă de tatuaj cosmetic, clientele pot obține și efectul de buze voluptoase, și efect de gloss și poate corecta și asimetria buzelor proprii.

Tratamentul include 2 ședințe (cu o pauză între ele de minimum 30 de zile) şi o cremă pentru acasă.

Vezi lista de prețuri

Indicații

 • persoanele care fac mult sport, piscină, înot
 • persoanele care fac activități ce le solicită fizic
 • persoanele alergice la produsele tradiționale de make-up

Efect de buze voluptoase

Efectul de buze voluptoase se obține prin dermopigmentarea/micropigmentarea acestora, utilizând diferite tehnici de lucru și anumiți pigmenți, cu rezultate optice particulare. În acest fel, prin metode specifice, alegerea pigmenților potriviți și diluarea lor în anumite zone, se creează efectul mult dorit de femeile din întreaga lume.

Efect gloss

Poți adăuga un plus de strălucire buzelor tale apelând la dermopigmentare/micropigmentare. În acest caz, se folosesc tehnici specifice, aplicatoare potrivite și pigmenți Goldeneye special creați pentru procedurile de micropigmentare a buzelor.

Corectare asimetrii

Corectarea asimetriilor buzelor tale va rezolva probleme zilnică a utilizării creioanelor specifice de colorare a buzelor. În cazul corecției formei și a culorii, după un tratament defectuos efectuat în trecut, este nevoie de 2 sau 3 ședințe (în funcție de fiecare caz în parte, de tipul de tratament aplicat sau de culorile și metodele aplicate).

Avantaje

 • scapi de sclavia ritualurilor zilnice de aplicare a machiajului, a te machia va fi mai uşor, mai simplu şi mai comod
 • economiseşti foarte mult timp și vei fi gata oricând pentru orice eveniment
 • un simplu retuş la fiecare 2 ani, va fi suficient
 • vei avea o eleganţă naturală, lipsită de artificii
 • se îmbunătăţesc trăsăturile pozitive şi se maschează cele negative
 • intervenţi mici în locurile potrivite sunt suficiente pentru o mare schimbare (subtilitatea şi discreţia sunt cuvintele-cheie)
 • armonia chipului tău va deveni micul tău secret și vei putea să modifici ceva oricând dorești
 • ceilalţi te vor vedea mereu ca având un look îngrijit şi distins, elegant și proaspăt
 • şi când vei practica un sport, vei fi impecabilă
 • efectul este imediat, nu trebuie să aştepţi pentru a vedea rezultatele
 • dacă eşti alergică la produsele de make-up tradițional sau ai un ten sensibil, te ajută să beneficiezi de un machiaj care să-ți evidențieze trăsăturile naturale ale chipului
 • te ajută să ai un look mult mai tânăr, prin iluzii optice, create cu metode de lucru şi culori speciale (efectul lifting la sprâncene, obraji, senzaţia de volum mărit şi buze voluptoase)

Cum reparăm greșelile în dermopigmentare/micropigmentare?

Un tratament de acest gen trebuie să îmbunătăţească, să definească sau să creeze un aspect elegant, natural al feţei. Trebuie să fie o completare sau o uşoară modificare în bine a trăsăturilor noastre.

Dar, din păcate nu întotdeauna se ajunge la aceste rezultate. De multe ori, tehnicianul nu dispune de metodele optime de lucru ori aparatura cu care lucrează nu are vitezele corespunzătoare sau acele nu sunt potrivite, nu a absolvit un curs în care să-şi însuşească tehnicile de lucru necesare pentru a crea aspectul natural al unei sprâncene, de exemplu, şi nu a învățat secretele pigmentologiei. Pentru a avea un rezultat armonios, natural, este foarte important ca – pe lângă forma desăvârşită – să alegi şi nuanţa optimă pentru fiecare tip de tratament și pentru fiecare persoană în parte.

Citește mai mult

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051