Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Dermopigmentare/micropigmentare ochi

Micropigmentarea ochilor înseamnă crearea subtilă sau mai accentuată a unui eyeliner, poate include un efect de umbrire, iar în general, poate avea mai multe forme și culori, în funcție de dorințele și necesitățile clientei. Este potrivit pentru persoanele care folosesc zilnic creionul dermatograf, iar pentru cei care sunt alergici la aceste creioane, micropigmentarea este soluția ideală.

Tratamentul de micropigmentare la ochi include două ședințe cu o pauză între ele de minim 30 de zile.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Machiaj semipermanent ochi şi o cremă pentru acasă inclusă 1100 RON / Retuș 450 RON

Despre

Această metodă se utilizează desul de des, pentru că, oricând,  se poate adăuga un make-up special pentru o ocazie specială sau pentru o zi cu o stare emoțională deosebită de celelate zile.

Se poate trasa o linie fină printre genele de pe peoapa superioară sau doar puncte pe pleoapa inferioară, printre gene, tehnică denumită – intensificarea genelor. Efectul final este de nuanțare a culorii ochilor, de accentuare a trăsăturilor proprii. Este perfect pentru persoanele care au genele blonde sau au genele foarte scurte.

Efectul Nefertiti este un eyeliner îngroșat către colțul extern al ochilor și tot prin metodele de micropigmentare a ochilor putem crea efectul smokey eyes sau efectul butterfly.

Corecții

Se pot corecta asimetriile, ochii mici sau ochii descendenți sau un eyeliner anterior care din anumite motive trebuie schimbat. Aceasta se realizează din forme și nuanțe de pigmenți special creați pentru metodele de corecții.

Culorile și formele greșite se pot corecta prin tehnici specifice  pentru pigmentarea zonei ochilor.

Avantaje

 • Uiți de sclavia ritualurilor zilnice de aplicare a machiajului, a te machia va fi mai uşor, mai simplu şi mai comod
 • Economiseşti foarte mult timp și vei fi gata oricând pentru orice eveniment
 • Un simplu retuş la fiecare 2 ani, va fi suficient
 • Te vei bucura de o eleganţă naturală, lipsită de artificii – dar cu un plus de culoare pe chipul tău
 • Se îmbunătăţesc trăsăturile pozitive şi se maschează cele negative
 • Intervenţii mici în locurile potrivite sunt suficiente pentru o mare schimbare (subtilitatea şi discreţia sunt cuvintele-cheie)
 • Armonia chipului tău va deveni micul tău secret și vei putea să modifici ceva oricând dorești
 • Ceilalţi te vor vedea mereu ca având un aspect îngrijit şi distins, elegant și proaspăt
 • De neschimbat când vei practica un sport, sau mergi la piscină, vei fi impecabilă
 • Efectul este imediat, nu trebuie să aştepţi pentru a vedea rezultatele
 • Te ajută să ai un aspect mult mai tânăr, prin iluzii optice, create cu metode de lucru şi culori speciale (efectul lifting la sprâncene, senzaţia de volum mărit şi buze voluptoase, privire pătrunzătoare, plină de pasiune)
 • Corecția asimetriilor pentru sprâncene, buze sau ochi, este una dintre cele mai importante efecte, având în vedere ca ele sunt stabile și nu mai ai grija lor zilnică
 • Persoanele alergice la produsele tradiționale de machiaj sau cu pielea sensibilă, își permit acum să aibe zilnic un look colorat, plin de viață

Important!

Machiajul semipermanent nu trebuie să înlăture machiajul obișnuit. Trebuie să fie subtil, delicat și să permită oricând schimbarea lui într-un machiaj special, machiaj de seară, machiaj dramatic sau doar de shooting.