Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Dermopigmentare/micropigmentare ochi

Dermopigmentarea/micropigmentarea ochilor poate avea mai multe forme, în funcție de dorințele și necesitățile clientei. Se poate efectua o linie subtilă printre gene, doar puncte pe pleoapa inferioară (tot printre gene, așa-numita tehnică de intensificare a genelor), care va da un efect de nuanțare a culorii ochilor și un look mai intens. Se poate pigmenta un eyeliner subțire sau un eyeliner intens (metodă potrivită pentru persoanele care folosesc zilnic creionul dermatograf; pentru cei care sunt alergici la aceste creioane, micropigmentarea este soluția ideală). Se pot corecta asimetriile (ochii mici sau descendenți).

Tratamentul de dermopigmentare/micropigmentare a ochilor include 2 ședințe (cu o pauză între ele de minimum 30 de zile) şi o cremă pentru acasă.

Vezi lista de prețuri

Indicații

 • persoanele care fac mult sport, piscină, înot
 • persoanele care fac activități ce le solicită fizic
 • persoanele alergice la produsele tradiționale de make-up

Efecte eyeliner – smokey eyes, butterfly, Nefertiti

Prin intermediul acestei forme de tatuaj cosmetic al ochilor, se pot obține diverse efecte. Unul dintre cele mai apreciate modele de make-up este smokey eyes-ul. Folosindu-se una sau mai multe culori de pigment pentru zona de eyeliner superior, se adaugă profunzime și dimensiune ochilor. Marginile eyeliner-ului sunt fumurii, cu efect de umbrire, similare celor făcute cu ajutorul unui dermatograf și/sau fardurilor.

Citește mai mult

Corectare asimetrii, ochii mici sau ochii descendenți

În plus, folosind dermopigmentarea/micropigmentarea ochilor, se pot corecta asimetriile, ochii mici sau descendenți, dar și tratamentele anterioare care – din anumite motive – trebuie modificate. Acest tratament se realizează cu nuanțe de pigmenți special create pentru metodele de corecții și prin tehnici specifice pentru pigmentarea zonei ochilor.

Intensificarea genelor

Același tatuaj cosmetic poate însemna efectuarea unei linii subtile printre gene, mai exact realizarea unor puncte pe pleoapa inferioară, printre gene (tehnica de intensificare a genelor). Efectul final este acela de nuanțare a culorii ochilor, de accentuare a trăsăturilor pacientei.

Această metodă este perfectă pentru că, oricând se dorește, se poate adăuga un make-up pentru o ocazie specială, tatuajul cosmetic contribuind semnificativ la conturarea ochilor.

Metoda este perfectă pentru persoanele care au genele blonde sau foarte scurte.

Avantaje

 • scapi de sclavia ritualurilor zilnice de aplicare a machiajului, a te machia va fi mai uşor, mai simplu şi mai comod
 • economiseşti foarte mult timp și vei fi gata oricând pentru orice eveniment
 • un simplu retuş la fiecare 2 ani, va fi suficient
 • vei avea o eleganţă naturală, lipsită de artificii
 • se îmbunătăţesc trăsăturile pozitive şi se maschează cele negative
 • intervenţi mici în locurile potrivite sunt suficiente pentru o mare schimbare (subtilitatea şi discreţia sunt cuvintele-cheie)
 • armonia chipului tău va deveni micul tău secret și vei putea să modifici ceva oricând dorești
 • ceilalţi te vor vedea mereu ca având un look îngrijit şi distins, elegant și proaspăt
 • şi când vei practica un sport, vei fi impecabilă
 • efectul este imediat, nu trebuie să aştepţi pentru a vedea rezultatele
 • dacă eşti alergică la produsele de make-up tradițional sau ai un ten sensibil, te ajută să beneficiezi de un machiaj care să-ți evidențieze trăsăturile naturale ale chipului
 • te ajută să ai un look mult mai tânăr, prin iluzii optice, create cu metode de lucru şi culori speciale (efectul lifting la sprâncene, obraji, senzaţia de volum mărit şi buze voluptoase)

 Cum reparăm greșelile în dermopigmentare/micropigmentare?

Un tratament de acest gen trebuie să îmbunătăţească, să definească sau să creeze un aspect elegant, natural al feţei. Trebuie să fie o completare sau o uşoară modificare în bine a trăsăturilor noastre.

Dar, din păcate nu întotdeauna se ajunge la aceste rezultate. De multe ori, tehnicianul nu dispune de metodele optime de lucru ori aparatura cu care lucrează nu are vitezele corespunzătoare sau acele nu sunt potrivite, nu a absolvit un curs în care să-şi însuşească tehnicile de lucru necesare pentru a crea aspectul natural al unei sprâncene, de exemplu, şi nu a învățat secretele pigmentologiei. Pentru a avea un rezultat armonios, natural, este foarte important ca – pe lângă forma desăvârşită – să alegi şi nuanţa optimă pentru fiecare tip de tratament și pentru fiecare persoană în parte.

Citește mai mult

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051