Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Dermopigmentare/micropigmentare sprâncene

Dermopigmentarea/micropigmentarea este o specialitate estetică, o formă de tatuaj cosmetic care îți permite să ai sprâncene bine definite și conturate, care să îți accentueze trăsăturile naturale la un cu totul alt nivel, rezultatul fiind excepțional de fiecare dată.

Construcția unei sprâncene fir cu fir se efectuează după un schelet cu fire construite în așa fel încât să dea efectul de volum – efect de relief –, iar umbrirea efectuată cu o viteză superioară și cu ace PM – MICRO dă efectul de densitate. Rezultatele au aspect natural.

Tratamentul de dermopigmentare/micropigmentare a sprâncenelor include 2 ședințe (cu o pauză între ele de minimum 30 de zile) şi o cremă pentru acasă. Se folosesc pigmenți testați dermatologic Goldeneye și tehnologie și aplicatoare de ultimă generație.

Vezi lista de prețuri

Indicații

 • persoanele care fac mult sport, piscină, înot
 • persoanele care fac activități ce le solicită fizic
 • persoanele alergice la produsele tradiționale de make-up

Despre tratament

În prima ședință, se trasează firele, construindu-se scheletul (sprâncenele, fir cu fir). În funcție de situația fiecărei persoane în parte, dacă există sau nu există fire de păr natural, se folosește o metodă de lucru într-o manieră 3D de dispunere a firelor sau o metodă ultrarealistă. Ambele tehnici au același efect: volum, cu aspect natural. Încercăm să păstrăm cât mai mult din plantația naturală de păr a clenților.

Citește mai mult

Corecții sprâncene

Corecțiile de sprâncene presupun 2 sau 3 ședințe, în funcție de cât de de mult trebuie modificată forma și cât de intensă este culoarea. Se pot corecta forme, asimetrii, culori deviate sau alte defecte. Se pot transforma sprâncenele tribale în sprâncene fir cu fir.

Putem reda naturalețea și armonia trăsăturilor feței acolo unde, din păcate, lipsește din cauza unei proceduri saua unei tehnologii greșite de pigmentare sau, chiar mai grav, din cauza unui tatuaj.

Avantaje

 • scapi de sclavia ritualurilor zilnice de aplicare a machiajului, a te machia va fi mai uşor, mai simplu şi mai comod
 • economiseşti foarte mult timp și vei fi gata oricând pentru orice eveniment
 • un simplu retuş la fiecare 2 ani, va fi suficient
 • vei avea o eleganţă naturală, lipsită de artificii
 • se îmbunătăţesc trăsăturile pozitive şi se maschează cele negative
 • intervenţi mici în locurile potrivite sunt suficiente pentru o mare schimbare (subtilitatea şi discreţia sunt cuvintele-cheie)
 • armonia chipului tău va deveni micul tău secret și vei putea să modifici ceva oricând dorești
 • ceilalţi te vor vedea mereu ca având un look îngrijit şi distins, elegant și proaspăt
 • şi când vei practica un sport, vei fi impecabilă
 • efectul este imediat, nu trebuie să aştepţi pentru a vedea rezultatele
 • dacă eşti alergică la produsele de make-up tradițional sau ai un ten sensibil, te ajută să beneficiezi de un machiaj care să-ți evidențieze trăsăturile naturale ale chipului
 • te ajută să ai un look mult mai tânăr, prin iluzii optice, create cu metode de lucru şi culori speciale (efectul lifting la sprâncene, obraji, senzaţia de volum mărit şi buze voluptoase)

Cum reparăm greșelile în dermopigmentare/micropigmentare?

Un tratament de acest gen trebuie să îmbunătăţească, să definească sau să creeze un aspect elegant, natural al feţei. Trebuie să fie o completare sau o uşoară modificare în bine a trăsăturilor noastre.

Dar, din păcate nu întotdeauna se ajunge la aceste rezultate. De multe ori, tehnicianul nu dispune de metodele optime de lucru ori aparatura cu care lucrează nu are vitezele corespunzătoare sau acele nu sunt potrivite, nu a absolvit un curs în care să-şi însuşească tehnicile de lucru necesare pentru a crea aspectul natural al unei sprâncene, de exemplu, şi nu a învățat secretele pigmentologiei. Pentru a avea un rezultat armonios, natural, este foarte important ca – pe lângă forma desăvârşită – să alegi şi nuanţa optimă pentru fiecare tip de tratament și pentru fiecare persoană în parte.

Citește mai mult

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051