Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Dermopigmentare/micropigmentare sprâncene

Tratamentele de  micropigmentare sunt recomandate acelor persoane care nu au sprâncenele într-o formă care să le avantajeze, în cazuri în care ele sunt asimetrice sau lipsesc din diferite motive medicale și nu numai. Mai sunt potrivite  pentru persoanele care fac mult sport, înot sau pur și simplu sunt alergice la produsele tradiționale de make-up.

 

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Machiaj semipermanent spâncene şi o cremă pentru acasă inclusă 1100 RON / Retuș 450 RON

Despre

Tratamentul de micropigmentare a sprâncenelor, include două ședințe, cu o pauză între ele de minim 30 de zile. Este necesar ca pielea să fie vindecată complet înainte de a doua ședință, pentru a nu deteriora calitatea acesteia.

În prima ședință se trasează firele, construindu-se scheletul (sprâncenele fir cu fir). În funcție de situația fiecărei persoane în parte, dacă există sau nu există fire de păr natural, se folosește o metodă de lucru într-o manieră 3D de dispunere a firelor sau metode ultrarealiste și hiperrealiste.

Ambele tehnici au același efect de volum cu aspect natural. Încercăm să păstrăm cât mai mult din plantația naturală de păr a clientelor/clienților.

După trasarea firelor, se execută o umbrire ușoară, pentru redarea aspectului final, natural. Umbrirea se execută cu o nuanță ușor mai deschisă celei cu care s-au trasat firele și cu mișcări rapide și viteza ridicată a aparatului.

În ședința de retuș, după 30 de zile, se adaugă sau se accentuează tratamentul, pentru a obține un aspect final armonios.

La final, se oferă clientei o cremă special creată pentru îngrijirea zonei micropigmentate, cu efect antiinflamator, hidratant, ajută pielea să se refacă singură, permițând păstrarea pigmentului în piele prin închiderea porilor.

Crema S.O.S, special creată pentru micropigmentare – din aceeași gamă Goldeneye, se aplică timp de o săptămână, ori de câte ori este necesar, în strat foarte subțire permițând astfel pielii să respire, să fie hidratată și elastică în același timp.

Corecții sprâncene

Corecțiile de sprâncene constau în două sau trei ședințe, în funcție de cât de de mult trebuie modificată forma, cât de intensă este culoarea găsită. Se pot corecta forme, asimetrii, culori deviate. Se pot transforma sprâncenele tribale în sprâncene fir cu fir.

Culorile și formele greșite se pot corecta prin tehnici specifice  pentru pigmentarea sprâncenelor.

Avantaje

 • Uiți de sclavia ritualurilor zilnice de aplicare a machiajului, a te machia va fi mai uşor, mai simplu şi mai comod
 • Economiseşti foarte mult timp și vei fi gata oricând pentru orice eveniment
 • Un simplu retuş la fiecare 2 ani, va fi suficient
 • Te vei bucura de o eleganţă naturală, lipsită de artificii – dar cu un plus de culoare pe chipul tău
 • Se îmbunătăţesc trăsăturile pozitive şi se maschează cele negative
 • Intervenţii mici în locurile potrivite sunt suficiente pentru o mare schimbare (subtilitatea şi discreţia sunt cuvintele-cheie)
 • Armonia chipului tău va deveni micul tău secret și vei putea să modifici ceva oricând dorești
 • Ceilalţi te vor vedea mereu ca având un aspect îngrijit şi distins, elegant și proaspăt
 • De neschimbat când vei practica un sport, sau mergi la piscină, vei fi impecabilă
 • Efectul este imediat, nu trebuie să aştepţi pentru a vedea rezultatele
 • Te ajută să ai un aspect mult mai tânăr, prin iluzii optice, create cu metode de lucru şi culori speciale (efectul lifting la sprâncene, senzaţia de volum mărit şi buze voluptoase, privire pătrunzătoare, plină de pasiune)
 • Corecția asimetriilor pentru sprâncene, buze sau ochi, este una dintre cele mai importante efecte, având în vedere ca ele sunt stabile și nu mai ai grija lor zilnică
 • Persoanele alergice la produsele tradiționale de machiaj sau cu pielea sensibilă, își permit acum să aibe zilnic un look colorat, plin de viață

Important!

Machiajul semipermanent nu trebuie să înlăture machiajul obișnuit. Trebuie să fie subtil, delicat și să permită oricând schimbarea lui într-un machiaj special, machiaj de seară, machiaj dramatic sau doar de shooting.