Dermopigmentare (Tatuaj cosmetic)

Dermopigmentarea/micropigmentarea este o specialitate estetică care constă într-o formă de tatuaj cosmetic. Acesta îți permite să ai un eyeliner delicat și de durată, o intensificare a liniei genelor, o nuanțare a buzelor, sprâncene bine definite și conturate – care să îți accentueze trăsăturile naturale la un cu totul alt nivel. De asemenea, dermopigmentarea/micropigmentarea poate fi efectuată și în scop paramedical.

Această formă de tatuaj cosmetic este destinată pacienților care au suferit operații în timpul tratamentului cancerului de sân, au suferit arsuri sau alte traumatisme în perioada copilăriei sau mai târziu. Obiectivul principal al dermopigmentării/micropigmentării este acela de a modifica, corecta, îmbunătăți și echilibra, într-o formă semipermanentă, trăsăturile faciale sau corporale, prin implantarea unui pigment în stratul superficial al pielii.

Dermopigmentare ochi

+ Mai multe detalii

Dermopigmentare buze

+ Mai multe detalii

Dermopigmentare sprâncene

+ Mai multe detalii

Cursuri de Micropigmentare organizate de Goldeneye

Goldeneye România organizează cursuri intensive de Micropigmentare Facială MicrobladingParamedicală și Capilară. Oferă Diplome Acreditate de Ministerul Muncii și Diplome Internaționale Goldeneye. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon: 0731 361 549.

3 + 6 =