Despre Restylane

Ce este Restylane?

Restylane este gama de produse de umplere dermică cea mai utilizată la scară largă din întreaga lume. Și prima din lume care include fillere de acid hialuronic (AH) stabilizat, de proveniență non-animală. Utilizarea acestor produse garantează un tratament extraordinar, care ajută la restabilirea volumului feței, netezirea și/sau îmbunătățirea caracteristicilor faciale. Este un tratament natural și sigur, cu rezultate de lungă durată.

De ce este Restylane special?

Toate produsele sunt bazate pe unicitatea și puritatea gelului oferit de Galderma, patentat NASHA™. Aceasta din urmă este o tehnologie de stabilizare a acidului hialuronic, care încorporează un număr limitat de crosslink-uri sintetice în structura AH, păstrează rețeaua naturală a acidului și rezultă într-o versiune extrem de puțin modificată a AH natural. Eficacitatea acestuia este documentată și dovedită: restabilește volumul și structura pielii, netezește ridurile, stimulează sinteza de elastină și colagen noi.

Din ce este făcut Restylane?

Elasticitatea și tinerețea pielii, capacitatea ei de rezistență împotriva efectelor timpului și a altor agenți externi se datorează în mare parte acidului hialuronic, substanță prezentă în toate formele de viață. Acesta captează și menține moleculele de apă în organism. Restylane constă într-un gel din micro-cristale, care se injectează în piele (sau la unele tratamente chiar sub aceasta) în cantități mici, pentru a-i restabili volumul și structura, a netezi ridurile și a remodela contururile. În plus, acesta stimulează sinteza de noi fibroblaști, cu o producere intensă de elastină și colagen nou bine structurat. Practic, se va crea un „suport de susținere” pentru țesuturi, cu estomparea proceselor de îmbătrânire. Acidul hialuronic Restylane este non-animal, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare teste de piele și că există un risc minim pentru reacții alergice sau de hipersensibilitate.