Epilare Definitivă IPL cu Laserul Lux Y Palomar

Creșterea părului este ereditară și depinde și de nivelurile hormonale. De asemenea, unele medicamente, metode temporare de îndepărtare a părului sau anumite boli pot stimula creșterea părului. De obicei, creșterea părului este de dorit, dar când aceasta are loc în zone nedorite ale corpului – buza superioară a unei femei, bărbie, pomeți sau gât – soluția de durată este epilarea cu lumină intens pulsată (IPL). Acest tip de tratament a devenit extrem de popular datorită faptului că oferă beneficii maxime, cu timp de recuperare minim.

Ia-ți „Adio!” de la firele de păr inestetice sau de la metodele de epilat care nu oferă rezultate satisfăcătoare și de lungă durată! Dacă dorești să scapi de firele de păr nedorite, Med Beauty Clinique îți oferă cea mai bună soluție – epilarea cu lumină intens pulsată (IPL), realizată cu Laserul Lux Y Palomar. Acesta este cel mai eficient sistem de reducere a pilozității pe termen lung.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Mustaţă + perciuni 130 lei/ședință
Mustaţă + bărbie 260 lei/ședință
Faţă integral 340 lei/ședință
Periareolar 200 lei/ședință
Axile 260 lei/ședință
Braţe integral 520 – 600 lei/ședință
Epilat abdomen 350 lei/ședință
Gambe 440 – 880 lei/ședință
Inghinal total 350 lei/ședință
Linia alba 150 lei/ședință
Bărbie 130 lei/ședință
Submentonier 130 lei/ședință
Gât 260 lei/ședință
Ceafă 150 lei/ședință
Zona sternului 220 lei/ședință
Antebraţe 440 lei/ședință
Epilat regiunea pectoral 300 lei/ședință
Epilat piept + abdomen 600 – 700 lei/ședință
Picioare integral 880 – 1.230 lei/ședință
Fese 350 lei/ședință
Inghinal partial 200 lei/ședință
Spate 520 – 700 lei/ședință

Ce este epilarea de durată cu lumină intens pulsată?

Epilarea cu lumină intens pulsată (IPL) Palomar este o soluție pe termen lung, ce combate părul nedorit sau în exces, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiind benefică în diverse zone ale feței și ale corpului. Acest tip de epilare permite înlăturarea completă a părului, cu o persistență îndelungată, de pe orice zonă a corpului.
Procedura este una fără durere și fără reacții adverse. Spre deosebire de alte aparate, această tehnologie IPL cu pre-răcire permite epilarea tuturor fototipurilor (chiar și a părului deschis la culoare).

Cum funcționează?

Mecanismul de acțiune este următorul: lumina pulsată recunoaște pigmentul melaninic din piele și din vasul de sânge. Aceasta acționează asupra lor și se produce sclerozarea imediată a vaselor de sânge ce alimentează foliculul pilos. Rezultatul este căderea firului de păr. Firele de păr tratate vor cădea la 7 – 14 zile după tratament.

Citește mai mult
Dacă tratamentul este efectuat corect și se ia în calcul respectarea tuturor factorilor ce țin de o epilare de durată benefică (moștenirea genetică, tratarea anumitor boli sau dereglări hormonale, ce pot genera o pilozitate abundentă etc), atunci rezultatele sunt pe măsură. Laserul Palomar distruge folicului de păr, iar odată ce acesta este distrus, nu se mai reface.

Rezultatele nu întârzie să apară, însă este foarte important să ținem cont de zona tratată, tipul firului de păr și culoarea acestuia. Toți acești factori vor fi luați în considerare de către medicul specialist și, în funcție de aceștia, se poate stabili numărul de ședințe necesare.

Cât timp trebuie să treacă între ședințele de epilare?

Epilarea de durată cu IPL se poate efectua pe diferite zone:

  • cu suprafață redusă (mustață, bărbie, gât), la un interval de 2 – 4 săptămâni
  • cu suprafață extinsă (regiunea axilară, inghinală, periombilicală, la nivelul brațelor), la un interval de 4 – 6 săptămâni
  • mai mari (picioarele), la un interval de 8 – 10 săptămâni

Recomandări

Pentru o eficiență maximă, se recomandă ca între ședințe să nu fie folosită ceara, penseta sau crema depilatoare.
Nu este recomandată expunerea la soare sau solar câteva zile înainte și după ședințe.

 

Rezultate după procedura de îndepărtare a părului

  • rezultate excelente și vizibile chiar după 1 ședință
  • datorită intensității înalte pe care o poate elibera aparatul și a sistemului de răcire încorporat, vor fi necesare mai puține ședințe fată de alte aparate IPL sau laser
  • înlătură complet părul de pe orice zonă a corpului, fără durere, fără arsură și fără reacții adverse
  • pielea rămâne fină, sănătoasă și fără fire de păr dureroase în creștere
  • scapi și de foliculita (iritația pielii) produsă după un epilat standard, care poate provoca leziuni ale pielii
  • rezultatele sunt de durată îndelungată