Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Hidratare/biorevitalizare cu acid hialuronic

Acidul hialuronic din componența pielii noastre este o substanță naturală care reține apa în organism, având rolul de a menține pielea hidratată, proaspătă, fermă și sănătoasă. Odată cu trecerea anilor, organismul produce din ce în ce mai puțin acid hialuronic, fapt care duce la pierderea elasticității pielii noastre.

Soluția menținerii echilibrului acidului hialuronic în piele, a restabilirii balanței hidrice și a reîntineririi suprafaței cutanate este Restylane Vital.

Citește mai mult
Tratamentul de hidratare/biorevitalizare se face folosindu-se acid hialuronic Restylane Vital sau Restylane Vital Light. Acidul hialuronic stabilizat, în formula sa unică și patentată NASHA, de origine non-animală, cu o concentrație maximă, are efect de lungă durată.

Concentrația de acid hialuronic stabilizat în Restylane Vital este de 20 mg/ml și este recomandat pentru pacienții de 35 – 40 ani, cu o piele groasă, fotoîmbătrânită și/sau flască.

Restylane Vital Light are o concentrație de 12 mg/ml acid hialuronic stabilizat și este recomandat pentru persoane de până 35 – 40 ani, cu o piele subțire, fină și uscată.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Hidratare/biorevitalizare cu acid hialuronic Restylane Vital Light 1320 lei/2 ml
Hidratare/biorevitalizare cu acid hialuronic Restylane Vital 1500 lei/2 ml

Ce este Restylane Vital/Restylane Vital Light?

Restylane Vital este un gel pur și natural, care conține acid hialuronic similar celui produs de corpul nostru. Se injectează imediat sub piele, se întinde, tonifică și conferă o imagine reîmprospătată, obținându-se un aspect mai tânăr și mai sănătos. Este recomandat pentru pielea îmbătrânită, care își pierde elasticitatea și tonusul. Tratamentul se face la nivelul întregii fețe, gât, decolteu, mâini, coate, genunchi, zona perioculară și zona periorală.

Beneficii

Beneficiile Restylane Vital durează luni de zile, deoarece gelul eliberează în mod constant acid hialuronic, ce ajută la stocarea apei; de aceea, pielea devine mai fermă și mai întinerită pentru mult timp. Puteţi repeta tratamentul cât de des simţiţi că este necesar, pentru a vă asigura că arătați și vă simţiţi de nota 10.

Avantaje

Spre deosebire de multe alte produse de reîntinerire a pielii, Restylane Vital nu necesită aditivi suplimentari şi este produs dintr-o sursă non-animală, fiind un tratament sigur şi natural. Produsele naturale de înfrumuseţare Restylane sunt aprobate de către toate autorităţile de reglementare în domeniu. Cele peste 6 milioane de tratamente în peste 70 de ţări constituie o altă mărturie a siguranţei pe care o oferă şi a succesului său.

Despre tratament

  • pentru rezultate maxime, este recomandată 1 şedinţă la 3 săptămâni și 2 – 3 ședințe pe an (tratamentul este indicat în funcție de tipul de ten, vârstă și problemele respective)
  • în cadrul unei şedinţe folosim 2 ml de substanţă
  • pentru confortul tău, utilizăm o cremă anestezică inclusă în preţ
  • procedura durează aproximativ 40 de minute
  • tratamentul acoperă suprafeţe mari (faţă, gât, decolteu, mâini, coate și genunchi)

 

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051