fbpx
Clinica MedBeauty Bucuresti
Str. Amman, nr. 2B, sector 1
011614, București, România
Sunati
+40 730 613 933

Întinerește-ți pielea cu sursele naturale de frumusețe și tinerețe Restylane Vital și Vital Light.  

Întinerește-ți pielea cu sursele naturale de frumusețe și tinerețe Restylane Vital și Vital Light.   

Dorești să îți recapeți acea piele elastică și luminoasă? 

Te-ai săturat de aspectul îmbătrânit al feței, gâtului, decolteului și mainiilor? 

Vrei să folosești o metodă minim-invaziva cu rezultate rapide? 

Află de ce tratamentul de hidratare și biorevitalizare cu Restylane Vital și Vital Light poate fi soluția ideală pentru nevoile tale. 

Ce este?

Restylane Vital și Vital Light sunt tratamente care imbunătătesc hidratarea, fermitatea și luminozitatea pielii, prin microinjectarea unui material de umplere pe bază de acid hialuronic. 

Lansat în anul 2005 în Regatul Unit, Restylane Vital a fost folosit de peste 2 milioane de ori în 70 de țări diferite din întreagă lume.  

În anul 2008 a apărut formulă mai diminuată pentru Restylane Vital, aceasta având numele de Restylane Vital Light care se aplică în cazul persoanelor mai tinere, în scop preventiv. 

Se folosește pentru tratarea unei multitudini de arii precum majoritatea zonelor feței, zonă gâtului, decolteului și mainiilor.  

Elasticitatea, fermitatea și tinerețea pielii se datorează într-o bună parte acidului hialuronic, substanță prezentă în toate formele de viață. 

Proporietatea de bază a acesteia este de a căpăta și a menține moleculele de apă în organism. 

Restylane conține acid hialuronic stabilizat ce are formă de cristale de gel care modelează contururile, oferă volum și netezește ridurile. 

O altă proprietate este de a stimula sinteza de noi fibroblaste, cu o producere intensă de colagen și elastină structurate într-un mod compact care conferă efectul unui suport de susținere pentru țesuturile înconjurătoare, astfel procesele de îmbătrânire sunt cu mult încetinite. 

Care este diferența dintre Restylane și o injecție obișnuită de acid hialurnoic?

Tehnica de injectare folosind Restylane se face prin multiple micro-incizii la o distanță de 1-2 cm între ele. Odată injectate, substanța se distribuie și curge în mod natural prin întregul țesut al pielii.

Ce conține gelul Restylane ?

Substanța are în compoziție acid hialurnoic patentat și produs în laboratoarele Q-Med (Galaderma) fără a avea niciun aditiv exceptând lidocaină (0.3%) care se folosește pentru efectul ei anestezic.

Cum se utilizează?

Produsul acesta poate fi administrat de medici specialiști prin microinjectii care eliberează cantități de 0.01 ml acid hialuronic la fiecare înțepătură.
Seringa specială în care vine gelul are capacitatea de 2ml și este dotată cu un dispozitiv performant de control al cantității eliberate.
Din cazua faptului că formq de prezentare este seringa de 2ml, iar metoda de injectare este introducerea în țesuturile pielii a unor micropicaturi de 0.01 ml la distante foarte apropiate, se poate efectua astfel un tratament care să acopere o zonă mult mai mare.
Avatanajul major constă în posibilitatea de a injecta acidul hialuronic într-un mod cât mai uniform posibil astfel se pot trata zone precum fața, gâtul, decolteul, genunchii, coatele și dosul palmelor.
Injectarea provoacă un disconfort minim deoarece anterior se folosește o cremă cu anestezic (lidocaină).
După finalizarea procedurii se poate aplica gheață pe zona tratată în scopul de a diminua din inflamație sau eventuale iritații ale pielii.

Cui i se adresează?

Tratamentul de hidratare și biorevitalizare cu Restylane este soluția ideală pentru rezolvarea unei game largi de probleme precum:
– piele deshidratată
– piele afectată de expunerea solară
– riduri superficiale
– ten matur (pentru a fi revitalizat)
– cicatrici post-acneice
Și multe altele.

Planul de tratament se realizează împreună și de comun acord cu medicul specialist. De regulă, tratamentul se adiminstreaza într-un interval de 3 ședințe la distanță de 4-6 săptămâni, iar apoi se revine pentru o ședința odată la 6 luni pentru a ne asigura că efectul se menține un timp cât mai îndelungat.
Acest tratament este ideal pentru persoanele care nu au mai apelat la proceduri injectabile până acum, dar care totuși își doresc o transformare semnificativă a aspectului și santatii pielii.
Efectuarea procedurii se poate iniția încă de la vârstă de 20 de ani pentru a diminua cicatricile post-acneice, dar și persoanelor de peste 30 de ani pentru hidratarea pielii la nivel profund și pentru a preveni semnele de îmbătrânire.
Un alt avantaj al acestui tratament este că poate fi îmbinat perfect cu alte tipuri de tratamente estetice precum cel de injectare botox, mezoterapie, etc.

Este nevoie să fac un test de piele înainte de procedură?

Nu este nevoie, deoarece gelul Restylane este testat și dovedit pe toate tipurile de piele care există.

Cât timp durează rezultatele tratamentului?

Fiind compus din acid hialuronic, o substanță care se găsește natural în organismul uman, moleculele acestuia se dizolvă treptat și astfel după o perioadă de aproximativ 6-12 luni, dispare complet din țesuturi.

Există efecte secundare?

Pot apărea diverse reacții adverse după injectarea de Restylane Vital și Vital Light, însă acestea sunt de o gravitate foarte redusă și de regulă dispar de la sine după câteva zile.
Acestea pot fi: roșeață, o ușoară decolorare a pielii sau mâncărimi.

Intrebari despre
Hidratare Si Biorevitalizare Cu Restylane Vital Și Vital Light


EPILARE DEFINITIVA
cu laser Thunder Alexandrite & Ndyag
  • 1 sedinta picioare lung +
  • 1 sedinta inghinal total CADOU

500 RON

Programeaza-te
BIOSHAPE

Elimina acum CELULITA INESTETICA cu o tehnologie Revolutionara

Procedura durează 40 min

  • 3 şedințe +
  • 1 sedinta CADOU

600 RON

Programeaza-te
Previous
Next