fbpx
Clinica MedBeauty Bucuresti
Str. Amman, nr. 2B, sector 1
011614, București, România
Sunati
+40 730 613 933

 

 

Întinerește-ți chipul cu ajutorul metodei de injectare a compusului pe bază de acid hialurnoic RRS.

 

Dorești să îți recapeți acea piele elastică și luminoasă? 

Te-ai săturat de aspectul îmbătrânit al feței, gâtului, decolteului și mainilor? 

Vrei să folosești o metodă minim-invaziva cu rezultate rapide? 

Află de ce tratamentul de hidratare și biorevitalizare cu RRS poate soluția ideală pentru nevoile tale.

Ce este?

Tratamentul de biorevitalizare cu RRS este o procedură de microinjectare (se folosesc ace foarte fine și subțiri) care hrănește pielea în mod direct oferindu-i nutrienții și vitaminele necesare.
Substanțele injectate ajung în mod foarte precis și direct în straturile cutanate unde se efectuează procesul de reparare a celulelor și producție de colagen nou.
Se folosește pentru tratarea unei multitudini de arii precum majoritatea zonelor feței, zonă gâtului, decolteului și mainiilor.
Elasticitatea, fermitatea și tinerețea pielii se datorează într-o bună parte acidului hialuronic, substanță prezența în toate formele de viață.
Proporietatea de bază a acesteia este de a căpăta și a menține moleculele de apă în organism.
RRS conține acid hialuronic în concentrație de 7,0 mg/ml și este recomandat pentru procedurile de mezoterapie intradermica cu efect de biorevitalizare, hidratare și anti-îmbătrânire.
O altă proprietate este de a stimula sinteza de noi fibroblaste, cu o producere intensă de colagen și elastină structurate într-un mod compact care conferă efectul unui suport de susținere pentru țesuturile înconjurătoare, astfel procesele de îmbătrânire sunt cu mult încetinite.


Care este diferența dintre RRS și o injecție obișnuită de acid hialurnoic?

Tehnica de injectare folosind RRS se face prin multiple micro-incizii la o distanță de 0.5-1 cm între ele. Odată injectată, substanța se distribuie și curge în mod natural prin întregul țesut al pielii.

Ce conține gelul RRS ?

Substanța are în compoziție acid hialurnoic patentat și produs în laboratoarele Skintech. Pentru ca efectele să fie amplificate, substanța conține siliciu organic, flavonoide, vitamine, antioxidanți, aminoacizi, polifenoli și coenzime.

Cum se utilizează?

Produsul acesta se administrează de medici specialiști prin microinjectii care eliberează cantități de 0.1 ml. la fiecare înțepătură.
Seringa specială în care vine gelul are capacitatea de 2ml și este dotată cu un dispozitiv performant de control al cantității eliberate.
Datorită faptului că forma de prezentare este serginga de 2ml, iar metoda de injectare este introducerea în țesuturile pielii a unor micropicaturi de 0.1 ml la distante foarte apropiate, se poate efectua astfel un tratament care să acopere o zonă mult mai mare.
Avatanajul major constă în posibilitatea de a injecta acidul hialuronic într-un mod cât mai uniform posibil astfel se pot trata zone precum fața, gâtul, decolteul, genunchii, coatele și dosul palmelor.
După finalizarea procedurii se poate aplica gheață pe zona tratată în scopul de a diminua din inflamația sau eventuale iritații ale pielii.

O sa ma doară?

Injectarea provoacă un disconfort minim deoarece anterior se folosește o cremă cu anestezic (lidocaină).

Cui i se adresează?

Tratamentul de hidratare și biorevitalizare cu RRS este soluția ideală pentru rezolvarea unei game lărgi de probleme precum:
-piele deshidratată
-piele afectată de expunerea solară
-riduri superficiale
-ten matur (pentru a fi revitalizat)
-cicatrici post-acneice
Și multe altele.

Planul de tratament se realizează împreună și de comun acord cu medicul specialist. De regulă, tratamentul se adiminstreaza într-un interval de 3 ședințe la distanță de 4-6 săptămâni, iar apoi se revine pentru o ședința odată la 6 luni pentru a ne asigura că efectul se menține un timp cât mai îndelungat.
Acest tratament este ideal pentru persoanele care nu au mai apelat la proceduri injectabile până acum, dar care totuși își doresc o transformare semnificativă a aspectului și santatii pielii.
Efectuarea procedurii se poate iniția încă de la vârstă de 20 de ani pentru a diminua cicatricile post-acneice, dar și persoanelor de peste 30 de ani pentru hidratarea pielii la nivel profund și pentru a preveni semnele de îmbătrânire.
Un alt avantaj al acestui tratament este că poate fi îmbinat perfect cu alte tipuri de tratamente estetice precum cel de injectare botox, mezoterapie, etc.
Pentru a beneficia la maximum de proprietatiile acetor injecții cu RRS și a obține rezultate maxime se recomanda 2-3 cure pe an.
Fiecare cură are în medie 4-6 ședințe la distanță de o săptămâna între ele.

Este nevoie să fac un test de piele înainte de procedură?

Nu este nevoie deoarece gelul RRS este testat și dovedit pe toate tipurile de piele care există.

Efectul este temporar sau permanent?

Fiind compus din acid hialuronic, o substanță care se găsește natural în organismul uman, moleculele acestuia se dizolvă treptat și astfel după o perioadă de aproximativ 6-12 luni, dispare complet din țesuturi.

Există efecte secundare?

Pot apărea diverse reacții adverse după injectarea de RRS, însă acestea sunt de o gravitate foarte redusă și de regulă dispar de la sine după câteva zile.
Acestea pot fi: roșeață, o ușoară decolorare a pielii sau mâncărimi.

Intrebari privind Hidratare Și Biorevitalizare Cu RRS


EPILARE DEFINITIVA
cu laser Thunder Alexandrite & Ndyag
  • 1 sedinta picioare lung +
  • 1 sedinta inghinal total CADOU

500 RON

Programeaza-te
CRIOLIPOLIZĂ

Procedura durează 40 min

  • Frecvența: se pot realiza 2 şedințe de criolipoliză în aceeaşi zi însă nu pe aceleaşi zone

4 şedințe - 1200 RON

Programeaza-te
BIOSHAPE

Elimina acum CELULITA INESTETICA cu o tehnologie Revolutionara

Procedura durează 40 min

  • 3 şedințe +
  • 1 sedinta CADOU

600 RON

Programeaza-te
Previous
Next