Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Hiperhidroză (transpirație excesivă)

Pentru cei care suferă de hiperhidroză (transpirație excesivă), lupta cu această afecțiune poate deveni destul de stresantă. Hiperhidroza provoacă jenă sau stres, mai ales în societate. Ne împiedică uneori să ne continuăm hobby-urile preferate (de exemplu, sportul), dacă acestea tind să agraveze problema. Și poate pune bariere sociale în contactul cu ceilalți: de cele mai multe ori, transpirația excesivă este prezentă la nivelul palmelor, axilelor, tălpilor.

Citește mai mult
Toxina botulinică de tip A este o metodă sigură și eficientă pentru tratarea hiperhidrozei focale, oferind rezultate de durată față de tratamentele topice, fără necesitatea unor proceduri chirurgicale invazive. Efectele durează 6 până la 9 luni, iar tratamentul este asociat cu o rată ridicată de satisfacție în rândul pacienților.

Există multe opțiuni de tratament disponibile, în funcție de gravitatea transpirației care se produce. O consultare cu medicul va determina cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Hiperhidroză 2.420 lei/ședință

Ce este hiperhidroza (transpirația excesivă)?

Hiperhidroza (transpirația excesivă) este prezentă atunci când corpul nostru produce mai multă transpirație decât este necesar, pentru a se răcori. Aceasta condiție afectează de obicei zone ale corpului cu o concentrație mare de glande sudoripare: axile, palme, tălpi, abdomen și față sau poate fi generalizată.
Această afecțiune poate fi idiopată (fără cauză stabilită) sau secundară unor afecțiuni sistemice (hipertiroidie, boli febrile, medicație concomitentă, diabet zaharat, menopauză, diverse dereglări metabolice etc.). Și provoacă o stare emoțională agravantă și stresantă. Hiperhidroza poate fi indusă și emoțional.

Tipuri de hiperhidroză

  • focală – una sau mai multe zone: axilară (hiperhidroză axilară), picioare (hiperhidroză plantară), mâini (hiperhidroză palmară) și față
  • generalizată – pe întreg corpul

Cauzele transpirației excesive

  • genetică
  • menopauză
  • afecțiuni subiacente
  • medicamente

Declanșatoare ale hiperhidrozei

  • anxietatea, stresul
  • căldura sau vremea umedă
  • exercițiile fizice

Injectarea toxinei botulinice în zona afectată – un tratament eficient

Injectarea toxinei botulinice în zona afectată s-a dovedit a fi un tratament eficient, care oferă o reducere a transpirației de 83%. Toxina botulinică, în cazul hiperhidrozei, are o durată medie de acțiune de 7 luni.

Citește mai mult
Mecanismul de acțiune este de a inhiba eliberarea de acetilcolină la nivelul joncțiunii neuro-musculare, blocând secreția glandelor sudoripare.
Injectările pot fi dureroase, de aceea se aplică anestezie locală.
În urma tratamentului, este posibil să apară o ușoară slăbiciune musculară (tranzitorie) sau să se formeze mici hematoame la locul injectării.

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051