Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Hiperpigmentări cu laser fracțional

Hiperpigmentarea este provocată de o creștere a nivelului de melanină, substanța din organism care oferă culoare (pigment). Constă în variații de culoare – de la portocaliu deschis, la maro închis –  și apare, de obicei, pe față (pe obraji, în apropierea buzelor) sau pe mâini. Afectează atât bărbații, cât și femeile.

Cele mai frecvente tipuri de hiperpigmentări sunt: pistruii, melasma sau cloasma (condiție care afectează mai ales femeile și se manifestă prin pete galbene-maronii, care apar cel mai frecvent pe față; este provocată de diverse medicamente sau produse cosmetice, terapia hormonală, expunerea la soare), lentigo (pete brune, care apar odată cu înaintarea în vârstă, ca urmare a unor disfuncții ale ficatului, ca urmare a moștenirii genetice), hiperpigmentările cauzate de soare (când soarele atinge pielea, melanocitele sunt stimulate să produca mai multa melanină, pentru ca aceasta să absoarbă razele UV).

Citește mai mult
Hiperpigmentarea este un defect cosmetic destul de deranjant, care apare cel mai frecvent la persoanele de vârstă mijlocie și mai în vârstă. Cu toate că această problemă este una dintre simptomele de îmbătrânire a pielii cauzată de razele UV, este prezentă în rândul persoanelor de toate vârstele, putând fi întâlnită și în cazul tinerilor.
Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Hiperpigmentări cu laser fracțional 530 – 660 lei/ședință

Cum funcționează laserul fracțional Palomar 1540?

La platforma centrală Star Lux 500 se adaugă dispozitivul de operare Lux 1540. Energia laserului emisă de fraxelul Palomar 1540 este absorbită de pigmenții închiși la culoare din piele (melanina și hemoglobina, responsabile de apariția acestor afecțiuni nedorite – pete sau afecțiuni vasculare).

Pielea absoarbe selectiv energia laser și o transformă în căldură, care dăunează petelor întunecate de piele, lăsând intacte țesuturile din jur. Această procedură selectivă este sigură și elimină eficient problemele nedorite.

 

Indicații

  • cicatrici post-acneice
  • cheloide
  • reîntinerire cutanată
  • melasme și cloasme
  • hiperpigmentări cauzate de soare

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051