C1 vezi oferta C1 vezi oferta Mai multe detalii Tehnologie non-invaziva DE ULTIMA GENERATIE PlasmoGel
Terapia vampir
cu plasmogel
Mai multe detalii
C1 Centrul cu cele mai
performante LASERE
din Romania
vezi tratamentele
RECĂPĂTA-ȚI PIELEA FERMĂ ȘI SĂNĂTOASĂ CU AJUTORUL MEZOTERAPIEI hidratare si biorevitalizare cu RRS serviciile noastre
Solicita o consultatie

Piele naturala si sanatoasa

Tratamente si Servicii

Terapia Vampir - Plasmogel

01.Secretul tineretii

Metoda Plasmogel este o realizare a cercetătorilor ruși, care au elaborat o formulă revoluționară de regenerare rapidă a celulelor corpului.

mai multe detalii

Augmentarea conturului facial cu acid hialuronic (volumetrie) este un tratament minim-invaziv prin care se injectează acid hialuronic la nivelul țesuturilor feței, în z… mai multe detalii

Indepartare Tatuaje

03.procedura cu laser

Programează-te la o consultație gratuită unde experții din clinica noastră te pot îndruma în călătoria ta pentru îndepărtarea tatuajului. Nivelul de satisfacție pen… mai multe detalii

Cu laser Alexandrite si Nd: YAG

04.Epilare definitiva

Suntem prima clinică din România care folosește pentru epilare definitivă cu laser, laserul Quanta System Thunder, câștigătorul Premiului “Cel mai bun dispozi…

mai multe detalii

Bun venit la MedBeauty Clinique

Definește-ți frumusețea cu ajutorul nostru

Am investit în cea mai performantă aparatură pentru a trata o varietate de probleme, indiferent de tipul de piele. Specialiștii noștri în medicină estetică vor fi alături de tine de la prima consultație gratuită, pe care noi o oferim, până la stabilirea unui diagnostic corect și obținerea rezultatelor dorite.

Mai multe despre noi
va asiguram cele mai inovatoare tratamente in domeniul esteticii

Tratam toate tipurile de piele

de la cei mai buni Dermatologi

Servicii Populare

Tratamente Faciale

Tratamente Par

Tratamente Corporale

Tratamente Barbati

Testimonialele Clientilor

Sectiune de comentarii ale clientilor nostri fideli
“Iti doresti etica si deontologie medicala? Le gasesti la Med Beauty Clinique! Nu, nu sunt influencer si nici nu le fac reclama. Am fost doar foarte placut impresionata sa gasesc aparatura de ultima generatie si personal bine instruit in folosirea lor. Tatuajele nedorite pot fi scoase cu laserul Q Plus C Quanta System unde datorita tubului de aer rece durerile sunt minimizate si fara cicatrici. Recomand de asemenea si epilarea definitiva unde rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta! Well done! Multumiri echipei Med Beauty Clinique!”
“I am in love with the high quality services that are offered at Med Beauty Clinique! They have an amazing service and the personal is very professional! Every time I come here I have a perfect experience!”
“De fiecare data cand vin la MedBeautyClinique ma simt confortabil, colectivul este foarte primitor si cald, invat mereu despre “Arta in Beauty” de la doamna Dr Angela Jora. Recomand!”
“The most welcoming environment, extremely professional team, amazing doctors! I am a fan and have had many procedures done. I reccomend this place from the bottom of my heart! They made me feel extremely safe, beautiful and fresh here! all my compliments!”
“Prima mea experienta de epilare cu laser a fost la Med Beauty! In ciuda emotiilor la prima sedinta, fetele m-au facut sa ma simt comfortabila si iata dupa doar 3 sedinte , rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare! Abia astept restul sedintelor! Multumesc Andreea si echipa Med Beauty pentru recomandare!”
Marie Vornicu -Customer
Rellys Tonu -Customer
Isabela Dinescu -Customer
Ioana Sihota -Customer
Ghazaleh Emami -Customer
Desired Procedure to Begin

Before After Gallery

 • Before-facefour
  After-facefour
  Before facefour After
 • Before-body
  After-body
  Before body After
 • Before-facethree
  After-facethree
  Before facethree After
 • Before-facetwo
  After-facetwo
  Before facetwo After
 • Before-bodytwo
  After-bodytwo
  Before bodytwo After
 • Before-facefive
  After-facefive
  Before facefive After
Rezultate reale pentru toate tipurile de tratamente

Terapia Vampir - PRP

Plasmogel este pregătit din plasma bogată în trombocite cu ajutorul unui set de eprubete speciale. Pentru aceasta, plasma care este selectată din sangele pacientului se supune unei prelucrări termice în termostat. Datorită acestei prelucrări plasma se ingustează și ia forma de gel.
Acest gel se introduce în țesuturi în regiunea ridurilor pentru a le umple. Gelul se întinde uniform și vizual nu lasă urme de corecție.
Activeză celulele țesuturilor unificate formand scheletul feței.
De fapt el ajută la formarea bazei întinderii naturale a pielii. Tot odată Plasmogel stimulează regenerarea țesuturilor. Datorită acestui proces efectul se menține pe o perioadă mai îndelungată.

(+40) 730 613 933

Program

Luni, Miercuri și Joi - 12:00 - 20:00

Marți și Vineri - 10:00 - 18:00

Medbeauty Clinique

Drumul spre frumusețe începe cu MedBeauty Clinique

© 2021 Medbeauty Clinique - Toate drepturile rezervate

X