Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Îndepărtare leziuni vasculare cu lumină intens pulsată

Tratamentul laser cu lumină intens pulsată (IPL) este utilizat pentru a trata o serie de afecțiuni vasculare, care includ teleangiectaziile (denumite și vene „spider”/„în pânză de păianjen”), capilarele superficiale și profunde ale feței, cuperoza facială, hemangiomul, rozaceea și alte leziuni de pigmentare.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Capilare superficiale ale feţei 440 lei/ședință
Capilare profunde ale feţei 530 lei/ședință
Cuperoză facial 660 lei/ședință
Teleangiectazie 350 – 530 lei/ședință
Hemangiom 350 lei/ședință
Rozacee 440 – 570 lei/ședință
Leziuni de pigmentare cu lumina pulsate 530 – 660 lei/ședință

Cum funcționează terapia de îndepărtare a leziunilor vasculare cu lumină intens pulsată?

Aparatului Palomar i se atașează un dispozitiv IPL (LuxMax G),  a cărui lumină pulsată pătrunde adânc în substraturile pielii, având ținta capilarele faciale (recunoaște hemoglobina din peretele vascular). Laserul emite o energie care este absorbită de pigmenții închiși la culoare din piele, ca pigmentul roșu (hemoglobina). Vasele din piele care conțin celule roșii sunt o țintă ideală pentru lumina pulsată. Pielea absoarbe selectiv energia luminii pulsate și o transformă în căldură, care provoacă coagularea vaselor, lăsând intact țesutul din jurul acestora. Această procedură selectivă este sigură și elimină în mod eficient aceste afecțiuni nedorite.

Citește mai mult
Procedura este simplă și rapidă, ușor de tolerat și nu necesită perioadă de recuperare. Imediat după procedură poate apărea un ușor edem (umflătură) și eritem (roșeață) care dispar în două trei zile.. Este foarte important să aplicați o cremă calmantă (IPL Mask sau B-Panthenol) timp de 5 – 7 zile, de câteva ori pe zi.

Este important să folosiți cremă protectoare cu SPF 50. Atunci când procesul de regenerare a pielii este finalizat, tenul capătă un aspect împrospătat și neted. Problemele vasculare sunt vizibil reduse sau chiar eliminate.

Indicații

 • vene „spider”/„în pânză de păianjen”
 • angioame la nivelul feței
 • capilare
 • cuperoză facială
 • teleangiectazie
 • hemangiom
 • rozacee

Înainte și după tratament

Cu câteva zile înainte de tratament, pacienții sunt sfătuiți să nu urmeze alte proceduri exfoliante, cum ar fi, microdermabraziunea sau peelingul chimic. De asemenea, nu ar trebui să se utilizeze creme ce conțin retinoizi, acizi sau produse de bronzare. Este foarte important să nu consumați nici ierburi fotosensibile, ca și galbenelele sau coada-calului.

Citește mai mult
După tratament
Tratamentul efectuat cu aparatul Palomar este o procedură simplă și rapidă, ușor de tolerat, ce nu necesită repaus. Este foarte important să aplicați o cremă calmantă (ipl mask sau b-panthenol) timp de 7 zile, de câteva ori pe zi, până când suprafața pielii devine împrospătată și netedă.Atunci când țesutul deteriorat este înlăturat, puteți aplica creme cu putere mai mare de hidratare și în cele din urmă, vă puteți întoarce la obiceiurile obișnuite de îngrijire zilnică a pielii. De asemenea, este important să folosiți spf50.

Am nevoie de anestezic local?

Procedura nu necesită anestezic. Lampa aparatului este pre-răcita pentru un disconfort minim al pacientului.

De câte tratamente am nevoie pentru a vedea rezultate satisfăcătoare?

Numărul de tratamente variază între 1 și 4, în funcție de mărimea și numărul de vase dilatate. În cazul afecțiunilor mai ușoare, acestea pot fi diminuate după un singur tratament. De obicei, se văd rezultatele imediat sau în maxim 14 zile după procedură.

Tratamentul îmi va afecta pielea?

Piesa de mână a laserului palomar folosește lumina pulsată pentru a pătrunde adânc în substraturile pielii, astfel încât, nu vor exista modificări evidente de disconfort pe suprafața pielii care trebuie să fie vindecată.

Cum pot păstra rezultatul mai mult timp?

Pe măsură ce procesul de regenerare a pielii a început, pacienții sunt sfătuiți să utilizeze un factor de protecție solară ridicat, SPF 50.

Citește mai mult
Fumatul excesiv este extrem de dăunător și poate diminua rezultatele oricărui tratament estetic, la fel și expunerea la soare sau la orice produs chimic iritant.
Recomandăm pacienților să urmeze un tratament de mezoterapie la fiecare 6 – 12 luni, acesta ajutând pielea să rămână hidratată și întârziind procesele de îmbătrânire ale pielii.

Tratamente suplimentare recomandate

Tratamentele de rejuvenare cu Palomar IPL sunt proceduri ce vizează diminuarea problemelor vasculare și pot fi suplimentate cu alte tratamente: proceduri de rejuvenare cu acid hialuronic (Restylane), coktail-uri revitalizante (Aesthetic Dermal) sau injecții cu plasmă bogată în trombocite (PRP sau Plasmolifting™).

Contraindicații

 • sarcina și alăptarea
 • medicamente retinoide orale
 • ceaiuri: gălbenele sau coada-calului
 • medicamente fotosensibile: antibiotice sau medicamente antidepresive
 • cancer de piele
 • inflamație acută a pielii
 • fotodermatoză (sensibilitate la soare)
 • psoriazis
 • umplere dermică cu acid hialuronic – (tratamentul poate fi efectuat după 4 săptămâni)
 • injectabile polilactice (Sculptra) – (tratamentul poate fi efectuat după 12 săptămâni)
 • piele bronzată
 • diabet
 • sistem imunitar slăbit
 • susceptibilitate la cheloide

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051