Programari: (+40) 730 613933
Termeni și Condiții Medbeauty Clinique S.R.L.
www.medbeauty.ro
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/7818/2011
Medbeauty Clinique S.R.L.
CUI 28694964
Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 730.613.933
E-mail: office@medbeauty.ro
Informatii înainte de cumparare.
Aceste conditii generale contractuale, precum si conditiile speciale care pot fi stabilite ulterior, reglementeaza în mod expres relatiile care apar între Medbeauty Clinique S.R.L.. cu sediul social al activitatii pe Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti, România si utilizatorii care contracteaza serviciile oferite pe site.
Formularele contractuale sunt disponibile în: românâ.
Urmatorii Termeni si Conditii Generale au fost elaborati în conformitate cu legislatia romana : Legea 365/2002 privind Comertul Electronic, a Legii 21/1992, actualizata 2017 pentru protectia consumatorului si utilizatorului, Legea 650/2002 a Comertului cu Amanuntul, Legea 455/2001 ce reglementeaza semnatura electronica si legile aplicabile si alte dispozitii legale.
TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV)
Administratorul va ofera accesul în magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.
Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.
Utilizarea si/sau achizitionarea oricarui produs de pe site-ul nostru înseamna acceptarea de catre Utilizator a tuturor si a fiecarei Conditii Generale si Conditii Particulare fara nici o rezerva.
Medbeauty Clinique S.R.L. informeaza ca procedurile necesare achizitionarii produselor, sunt cele descrise in urmatoarele Conditii Generale si Specifice ce sunt indicate pe ecran in timpul navigarii. Asfel Utilizatorul declara cunoasterea si acceptarea acestor proceduri ca fiind necesare pentru accesarea produselor si serviciilor oferite in pagina Web.
Orice modificari si/sau corectari a datelor furnizate de Utilizatori în timpul navigarii vor fi posibile si trebuie sa fie efectuate în conformitate cu instructiunile incluse în site-ul web.
Produsele oferite în pagina Web împreuna cu caracteristicile si preturile lor, apar pe ecran.
Medbeauty Clinique S.R.L. îsi rezerva dreptul de a decide în fiecare moment serviciile care sunt oferite utilizatorilor prin intermediul paginii Web. Astfel Medbeauty Clinique S.R.L. va putea adauga în orice moment produse noi la cele existente în pagina Web, cu exceptia cazului în care se prevede altfel, ca aceste produse noi vor fi reglementate de dispozitiile din Conditiile Generale în vigoare la acel moment.
De asemenea, Medbeauty Clinique S.R.L.. îsi rezerva dreptul de a înceta furnizarea accesului în orice moment si fara preaviz, pentru oricare dintre serviciile oferite pe site-ul web.
Procedura de achizitie a serviciilor
Pentru achizitionarea serviciilor de pe site-ul Web, Medbeauty Clinique S.R.L. solicita utilizatorilor care se vor înregistra urmatoarele:
– varsta minima 18 ani,
– un card de plata valid
Pentru a trece la achizitionarea serviciilor, trebuie ales tratamentul dorit, platit cu cardul prin intermediul serviciilor plati online.
Aceasta înseamna citirea si acceptarea irevocabila a tuturor si fiecarui punct din TERMENI ȘI CONDIȚII Generale cat si a Conditiilor Particulare.
Achizitia se întelege efectuata în domiciliul Medbeauty Clinique S.R.L.. cu exceptia cazului în care legea prevede contrariul.
Dupa efectuarea achizitiei si în timpul cel mai scurt posibil Medbeauty Clinique S.R.L.. emite un e-mail catre Utilizator/Cumparator cu o dovada de achizitie.
Asadar Utilizatorul /Cumparatorul poate solicita , iar Medbeauty Clinique S.R.L..trimite factura corespunzatoare.
Confirmarea comenzii si dovada de cumparare nu vor fi valabile ca o factura.
Pretul si forma de plata
Preturile de achizitie in vigoare la momentul introducerii comenzii sunt cele de pe ecran, cu exceptia greselilor de tipar.
Preturile includ taxa pe valoarea adaugata (TVA).
Plata pretului serviciilor achizitionate, ce vor aparea pe ecran, se face prin card de credit sau de debit, transfer bancar, PayPal, …).
Pentru a continua cu plata, Utilizatorul trebuie sa urmeze fiecare si toate instructiunile de pe ecran, oferind urmatoarele informatii:
-In cazul in care plate se face cu card de credit sau de debit:
a) tipul de card
b)numarul cardului ;
c ) data expirarii;
d), orice alta informatie ceruta pe ecran.
Ca sistem electronic de plati, Medbeauty Clinique S.R.L. are instalat un gateway de plata pentru comert electronic, care a contractat cu banca, Toate datele transferate in acest scop sunt encriptate pentru a asigura securitatea maxima.Ele sunt adapostite intr-un server securizat certificat de SSL (Secure Sockets Layer) prin Quick Certificate. Acest protocol este universal acceptat de pricipalele browsere si garantizeaza Utilizatorului :
(I) identitatea destinatarului datelor dvs,
(II) confidentialitatea informatiilor furnizate de el,
(III) integritatea (nu manipularea) informatiilor furnizate de el.
De asemenea, Medbeauty Clinique S.R.L.. afirma ca, in nici un caz stocheaza datele furnizate de Utilizatori prin intermediul gateway-ul de plata, ci doar cat timp se efectueaza achizitia, se realizeaza plata si pana de expirarea perioadei de retragere.
In scopul de a asigura o mai mare securitate a proprietarilor de carduri de credit, s-au inclus un numar de trei cifre de pe cardul dvs., care serveste ca un cod de identificare pentru a verifica prezenta fizica a cardului in timpul tranzactiilor pe Internet. Acest numar de trei cifre imprimat pe spatele cardului dvs. , imediat dupa numarul de card.
In scopul de a preveni tranzactii frauduloase cu cardul de credit, vor fi solicitate astfel de cifrele de control pentru a valida operatiunea.
Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
– Odata cu lansarea comenzii de pe www.medbeauty.ro , cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul îsi deruleaza activitatea.
– Prezentul contract la distanta intra în vigoare în momentul confirmarii comenzii de catre administrator.
Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV) www.medbeauty.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Anularea Serviciilor
Contravaloarea tratamentelor achitate poate fi restituita doar in cazul anularii inainte de efectuarea tratamentului.
Pentru a efectua plata catre client, acesta trebuie sa ne trimita un document bancar. Documentul trebuie sa fie in format PDF în care sa apara: titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT.
Retragerea comenzii
Conform legii comertului electronic nr. 365/2002, republicata 2006, „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.Renuntarea este posibila in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Aceeasi lege mentioneaza „Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, în cazul în care acestea au fost desigilate de catre consumator”.
Procedura pentru exercitarea unei rambursari se va initia cu o solicitare de catre Client prin deschiderea unei gestiuni catre Departamentul Post – Vanzare care apare în pagina Web si sa fie trimisa catre Medbeauty Clinique S.R.L.
Departamentul Post – Vanzare va raspunde în termen de 24-72 ore de la receptia solicitarii, corespunzator procedurii instructiunilor de rambursare. Odata primit de catre Client numarul de gestiune, va putea sa efectueze rambursarea in termen paisprezece ( 14 ) zile de la data notificarii anularii catre Medbeauty Clinique S.R.L..
Medbeauty Clinique S.R.L. va gestiona rambursarea pretului tratamentului.Acestea se vor face prin acelasi sistem de plata utilizat de catre client pentru achizitia serviciilor.
Rambursarile se vor efectua în RON.
DREPTUL DE RETRAGERE
Dreptul de retragere este reglementat in OUG nr. 34/2014 art. 9-16.
Dreptul de retragere nu poate fi exercitat decat de catre CONSUMATOR (in toata legislatia consumatorul este definit ca o persoana fizica/asociatii de persoane fizice).
Dreptul de retragere se poate exercita in termen de 14 zile care curge de la:
– Data incheierii contractului pentru contractele de servicii sau
– Data intrarii in posesia bunului/a ultimului bun pt livrare multipla/a primului produs pt livrare periodica pe perioada nedeterminata, in cazul contractelor de vanzare cumparare
Dreptul de retragere se poate exprima atat printrun formular, cat si prin orice alt mijloc.
Exceptii de la dreptul de retragere:
– Contractele de prestari servicii, dupa executarea integrala a serviciului si daca prestarea serviciului a inceput inainte de expirarea perioadei de 14 zile, cu acordul expres al consumatorului si dupa ca acesta a fost informat ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a serviciului
CEDARE SI COMUNICARE DE DATE
Medbeauty Clinique S.R.L., informeaza ca in scopul de a furniza serviciul contratat, datele cu caracter personal, cum ar fi e-mail, numele si adresa, furnizate de dvs. vor fi transferate companiei de transport si mesagerie, cu scopul final de livrare a produsului solicitat de catre dvs.Astfel, datele dvs. vor putea fi transmise la companii colaboratoare cu scopul de a imbunatati serviciile web.
Prin acceptarea acestor termeni se autorizeaza in mod expres Medbeauty Clinique S.R.L. pentru realizarea transferului datelor dvs. exclusiv pentru scopurile mentionate mai sus.Politica de confidentialitate
– Administratorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu instraineaza sub nici o forma adresa dvs. de e-mail, cu care v-ati creat cont sau v-ati abonat la newsletter, unor terte persoane (fizice sau juridice), fara acordul dvs. explicit.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor, reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite.
– Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online pe www.medbeauty.ro
– Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator fiind comunicate Serviciului Comercial / Marketing ai administratorului si companiilor de curierat.
– Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatie:* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Cookie-uri
– sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului www.medbeauty.ro , acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului.
Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite.
Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. www.medbeauty.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.III.
Drepturi de autor
Vizitatorul/Cumparatorul întelege dreptul de proprietate intelectuala. Utilizatorul nu va descarca/utiliza continutul magazinului www.medbeauty.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului întrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
Legislatia si jurisdictia aplicabila
Prezentarea Conditiilor Generale asa cum si Conditiile Particulare care in cazul acestora se stabilesc, se interpreteaza si se inregistreaza in conformitate cu legea romana.
In caz de controversa se va va solutiona la instanta competenta.
Plata
Cumparatorului /clientului i se vor oferi mai multe forme de plata printre care:
– numerar sau card la sediul nostru
– card bancar online – prin procesatorul mobilpay sau payU
Preturile vor fi afisate in RON sau EUR.
Cumparatorul /clientul poate solicita trimiterea facturii proforme in moneda aleasa in prealabil.
Factura fiscala care va fi primita odata cu tratamentul.
Toate formele de plata oferite pe site-ul nostru sunt in avans.
Pentru informatii suplimentare, sugestii, reclamatii va invitam sa ne contactati prin email la adresa office@medbeauty.ro sau telefonic la numarul Tel. +40 730.613.933.
www.medbeauty.ro
Medbeauty Clinique S.R.L.
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/7818/2011
CUI 28694964
Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 730.613.933
E-mail: office@medbeauty.ro
Clientul
-informeaza administratorul despre intentia de anulare, telefonic cu maxim 3 zile inainte de tratament, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare;
– asteapta confirmarea, maximum 24 de ore;
-primeste contravaloarea facturii in maxim 14 zile dupa decizia definitiva de anulare si returnare.
Conform OG 130/2000Art. 4.
(1) Comerciantul
trebuie sa transmita consumatorului, in scris sau pe un alt suport de informatii durabil, la dispozitia sau accesibil acestuia, in timp util, in perioada executarii contractului, urmatoarele:
a) confirmarea informatiilor mentionate la alin. (1), inainte de incheierea contractului;
b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;
c) sediul comerciantului, la care consumatorul poate sa isi prezinte reclamatiile;
d) informatii privind service postvanzare si garantiile oferite;
e) conditiile de denuntare unilaterala a contractului, atunci cand acesta are o durata nedeterminata sau o durata mai mare de un an.
(2) Dispozitiile prevazute la alin. (1) lit. a), b), d) si e) nu se aplica in cazul serviciilor a caror executie este realizata cu ajutorul unei tehnici de comunicatie la distanta, daca aceste servicii sunt furnizate o singura data si facturarea lor este efectuata de operatorul de comunicatie.Art. 7.
(i) Consumatorul
Are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.
(ii) In cazul in care comerciantul a omis sa transmita consumatorului informatiile prevazute la art. 4, termenul pentru denuntarea unilaterala a contractului este de 90 de zile si incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;
b) pentru servicii, de la data incheierii contractului.
(iii) Daca in perioada celor 90 de zile informatiile prevazute la art. 4 sunt furnizate consumatorului, termenul de 10 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterala a contractului incepe sa curga din acel moment.
Nu se returneaza banii pentru serviciile prestate.
Cum se depune o reclamatie? Ce este o reclamatie / sesizare?
“Prin petitie se întelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata în scris ori prin posta electronica, pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte organe centrale, companiilor si societatilor nationale, societatilor comerciale de interes judetean sau local, precum si regiilor autonome, denumite în continuare autoritati si institutii publice”, conform art. 2 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.
Cine poate depune o reclamatie la ANPC?
“Consumatorul – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociatii, care actioneaza în scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale ”, conform art. 2, pct. 2 din O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata.
– Reclamatiile si sesizarile adresate ANPC pot fi depuse doar de catre consumatori persoane fizice.
– Divergentele între operatorii economici nu intra în sfera de competenta a Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorilor.
„Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare si se claseaza”, conform art. 7 din O.G. nr. 27/2002.
Cum depuneti o reclamatie?
Va rugam sa apelati la aceasta modalitate numai dupa ce încercati sa rezolvati amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul.
În situatia în care nu ati ajuns la o întelegere cu vânzatorul sau cu administratorul unitatii, atunci aveti dreptul sa depuneti o reclamatie la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Primirea reclamatiilor de la consumatori se face la sediile Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor, in functie de raza teritoriala in care isi desfasoara activitatea operatorul economic.
Conform prevederilor legale reclamatiile si sesizarile se fac în format scris sau în format electronic si se transmit prin posta clasica sau electronica la sediile comisariatelor judetene sau se depun personal.
Reclamatia sau sesizarea se face în nume personal.
Reclamatia/sesizarea dumneavoastra se rezolva în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie însotita de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, dupa caz.
Reclamatiile dvs. pentru a putea fi instrumentate de catre comisarii din cadrul Comisariatelor Judetene trebuie sa îndeplineasca conditiile prezentate mai sus. În caz contrar acestea se claseaza din lipsa de informatii.
Comunicarile intre Parti- Serviciul Clienti
In sensul prezentelor Conditii Generale, precum si orice comunicare care este necesara intre Medbeauty Clinique S.R.L. si utilizator. Acestea ar trebui sa fie directionate catre Serviciul Clienti prin formularul de contact care apare pe site-ul nostru sau prin scris, la Departamentul de Serviciul Clienti Medbeauty Clinique S.R.L., Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti, România. Notificarile Medbeauty Clinique S.R.L. catre Utilizator se vor face in conformitate cu datele furnizate de la inregistrarea pe site-ul web.
Utilizatorul este de acord in mod expres, cu toate comunicarile cu privire la utilizarea site-ului si/sau achizitionarea de servicii, utilizarea de e-mail ca o procedura valida pentru astfel de comunicari.
Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati prin email la adresa office@medbeauty.ro sau telefonic la numarul Tel. +40 730.613.933.
Politică de confidențialitate
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/7818/24.06.2011
CUI 28694964
Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 730.613.933
E-mail: office@medbeauty.ro
1. Introducere
Vă mulțumim pentru interesul față de compania noastră produsele și/sau serviciile noastre. Protecția și confidențialiatea datelor cu caracter personal este un subiect foarte important pentru noi. Când intrați într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințați informațiile dumneavoastră. Aceste informații prezentate în prezentul document (denumit în continuare „Politică de confidențialitate” sau „Documentul”) sunt importante. Vă recomandăm să le citiți cu atenție. Recomandam ca acest document să se citească împreună cu Termenii și Condițiile de utilizare. În cazul unui conflict sau în situația unei inconsecvențe între termenii prezentei Politici de confidențialitate și oricare altă clauză din Termenii și Condițiile, vor prevala termenii prezentului Document. Pentru mai multe informații despre utilizarea modulelor cookies sau a altor tehnologii similar, vă rugăm să consultați Politica noastră privind utilizarea modulelor cookie.
Scopul acestei Politici de confidențialitate este vă explice ce date prelucrăm (colectăm, utilizăm, partajăm), de ce le prelucrăm, în ce modalitate le prelucrăm, drepturile dvs. în temeiul GDPR și modalitatea în care vă puteți exercita aceste drepturi. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm aceste informații.
Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale vă aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a vă informa în conformitate cu prevederile legale dacă această informare este obligatorie în temeiul legii. Nu luăm decizii exclusiv automate cu impact juridic sau impact semnificativ similar asupra dvs.
Prin vizitarea site-ului, achiziționarea produselor noastre sau prin interacțiunea cu noi prin orice mijloc și/sau prin intermediul oricărui canal de comunicare (e-mail, telefon, rețele de socializare etc), sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu cele descrise în prezenta Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.
MED BEAUTY CLINIQUE S.R.L. este operator de date în sensul GDPR. Această Politică de confidențialitate acoperă doar prelucrările de date pentru care MED BEAUTY CLINIQUE S.R.L. este operator.
2. DEFINIȚII
1.1. „GDPR”, „RGPD” sau „Regulamentul” înseamnă Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor).
1.2. „Operatorul” sau „Noi” înseamnă MED BEAUTY CLINIQUE S.R.L., societate de naționalitate română cu sediul social în Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti, înmatriculată în Registrul Comerțului sub nr. de ordine J40/7818/24.06.2011, având cod de înregistrare fiscală 28694964
1.3. „Persoană vizată” reprezintă orice persoană fizică identificată sau identificabilă ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către noi în calitate de operator, ca de exemplu clienți, potențiali clienți sau vizitatori ai site-ului.
1.4. „Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
1.5. „Consimțământ” înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.
1.6. „Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Ceilalți termeni utilizați în prezentul document au înțelesul conferit de GDPR și celelalte prevederi legale aplicabile.
3. ALTE SERVICII
Această Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care puteți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excedează controlului nostru. Vă încurajăm să examinați Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.
4. CINE SUNTEM NOI?
MED BEAUTY CLINIQUE S.R.L., societate de naționalitate română cu sediul social în Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti, înmatriculată în Registrul Comerțului București sub nr. de ordine J40/7818/24.06.2011, având cod de înregistrare fiscală 28694964, e-mail office@medbeauty.ro. este responsabilă de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dvs. sau din alte surse.
Potrivit legislației, compania noastră este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele dvs. să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile și adecvate, tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal.
5. Cine sunteți dvs?
Potrivit legislației, dvs., persoana fizică beneficiară a serviciilor/produselor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii care ne este client sau potențial client, vizitatorul site-ului sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu noi, sunteți o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a vă permite să vă exercitați cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita exercitarea drepturilor. Pentru mai multe informații, accesați Secțiunile 12 și 13 din prezentul document.
6. ANGAJAMENTUL NOSTRU
Protecția informațiilor dvs. personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm legislația europeană și națională privind protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul (EU) 679/2016, cunoscut și sub denumirea de GDPR și următoarele principii:
✓ Legalitate, echitate și transparență
Prelucrăm datele dvs. legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar dvs. sunteți informat corespunzător.
✓ Controlul vă aparține
În limitele legii, vă oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ați împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi. Pentru mai multe informații, accesați Secțiunile 12, 13 și 14 din prezentul document.
✓ Integritatea datelor și limitarea scopului
Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.
✓ Securitate
Am implementat măsuri rezonabile de securitatea prelucrării datelor cu caracter personal, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile personale. Cu toate acestea, rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.
7. SCHIMBĂRI
Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.
8. INFORMAȚII DVS. SCOPURI. TEMEIURI LEGALE.
Atunci când navigați pe site-ul nostru, când ne transmiteți o solicitare pe e-mail sau ne contactați în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne puteți comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la dvs. sau din alte surse, așa cum explicăm în tabelul de mai jos.
Datele cu caracter personal prelucrate* | Scop/Scopuri* | Temei/Temeiuri Legale |
Nume Adresă |
|
|
|
|
|
Adresa IP |
|
|
Număr Telefon |
|
|
*Deși am depus toate eforturile posibile pentru identificarea tuturor datelor personale prelucrate și a scopurilor, reține faptul că tabelul de mai sus nu este exhaustiv.
Cele mai multe informații le colectăm direct de la dvs. (de exemplu, prin completarea unui formular de pe site). Majoritatea informațiile sunt cele descrise mai sus, dar pot exista situații în care colectăm date de la terți (i.e. parteneri, platforme).
Pe lângă informațiile indicate mai sus, este posibil să colectăm și următoarele informații, în funcție de circumstanțe:
- Modul în care interacționați cu site-ul/site-urile nostru/noastre (de exemplu, informații despre cum și când ne accesați site-ul sau ce dispozitiv folosiți pentru a accesa site-ul). Pentru mai multe informații în acest sens, vă invităm să lecturați și Politica noastră privind utilizarea modulelor cookies.
- Informații furnizate atunci când completați formulare sau chestionare;
- Conținutul mesajelor trimise prin sisteme de mesagerie și e-mail.
În situația în care efectuați achiziții, se vor colecta anumite informații de plata (datele de pe card), însă vor fi stocate de partenerii noștri procesatori într-un mod pe care noi nu îl putem citi și nu putem avea acces la respectivele date.
8.1. SCOPURI
Pe lângă scopurile enumerate în tabelul din secțiunea anterioară, prelucrăm datele cu caracter personal și în următoarele scopuri:
- Pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări și a vă furniza serviciul de asistență clienți;
- În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul dvs. prealabil sau când există o excepție legală de la obținerea consimțământului;
- Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile pe care le oferim;
- Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
- Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
- Pentru crearea și/sau mentenanța conturilor;
- Pentru a ne conforma legislației, ca de exemplu conformarea cu legislația fiscală care ne obligă să păstrăm documentele contabile pe o perioadă de 10 ani;
- În situația puțin probabilă a unui litigiu, pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță
8.2. INFORMAȚII SUPLIMENTARE DESPRE SCOPURI
(a) Întregistrarea ca utilizator. În cazul în care decizi să te înregistrezi ca utilizator pe site-ul nostru, trebuie să îți prelucrăm datele pentru a te identifica ca utilizator al acestuia și pentru a-ți oferi acces la diferitele sale funcționalități sau servicii disponibile pentru tine ca utilizator înregistrat. Totodată, ai posibilitatea să te conectezi printr-un cont de Google/Facebook, fie pentru a te înregistra ca utilizator nou, fie pentru a asocia conectarea la contul tău actual.
b) Îmbunătățirea serviciilor. Dacă utilizezi serviciile noastre, te informăm că vom prelucra datele tale de navigare în scopuri analitice și statistice, adică pentru înțelegerea modului în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și astfel să îi putem aduce îmbunătățiri.
8.3. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU NE FURNIZAȚI DATELE
Atunci când te rugăm să completezi datele personale pentru a îți oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale site-ului, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a îți putea furniza serviciul sau pentru a îți oferi acces la funcționalitatea respectivă.
Te rugăm să reții că, dacă decizi să nu ne furnizezi aceste informații, este posibil să nu poți finaliza înregistrarea ta ca utilizator sau să nu poți beneficia de aceste servicii sau funcționalități.
8.4. ALTE INFORMAȚII DESPRE TEMEIURI LEGALE
(a) Interes legitim. În situația în care utilizăm interesul legitim, efectuăm o analiză a interesului legitim (test de echilibrare) prin intermediul căreia putem în balanță interesul nostru și interesele dvs. În situația în care prevalează interesele noastre, vom utiliza interesul legitim. În situația în care prevalează interesele dvs., nu vom utiliza interesul legitim, iar în măsura în care nu reușim să identificăm un alt temei legal corect, nu vom efectua respectiva activitate de prelucrare. În prezent utilizăm interesul legitim pentru categoriile de date enumerate în tabelul din Secțiunea 8.
(b) Consimțământ. Rețineți faptul că obținerea consimțământului nu este obligatorie, iar noi vom proceda la obținerea consimțământului din partea dvs. doar în situațiile în care nu reușit să utilizăm un alt temei legal. În prezent utilizăm consimțământul doar pentru e-mail marketing.
(c) Interesul vital. În situația puțin probabilă a unei urgențe medicale sau a unui alt eveniment excepțional, prelucrarea poate fi necesară pentru a proteja interesele vitale ale dvs. sau ale altei persoane fizice.
9. PERIOADA DE STOCARE
Stocăm datele dvs. cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi.
După încetarea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.
Rețineți faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.
Următorul tabel vă explică perioada de stocare pentru diferite categorii de înregistrări.
Categoriile de date cu caracter personal | Perioada de stocare |
Nume Adresă de e-mail Număr de telefon |
5 ani de la ultima interacțiune cu noi |
Adresă IP | 5 ani de la ultima interacțiune cu noi |
Datele necesare facturării (i.e. adresa, numele clientului, numele delegatului) | 10 ani conform legislației |
alte date cu caracter personal | 5 ani |
10. TRANSFERURI DE DATE
Putem dezvălui datele dvs., respectând legea aplicabilă, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele dvs. să fie protejate. În aceste situații, ne vom asigura că orice transfer este legitim conform legislației.
De exemplu, am putea furniza datele dvs. către alte companii, precum furnizorii de servicii IT (cloud, hosting) sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele dvs. să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm și conform standardelor de securitate.
Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dvs, ca de exemplu, în situația în care exercitați o cerere de portabilitate.
Vom putea, de asemenea, furniza informațiile dvs. cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
Transferul de date cu caracter personal către un stat terț poate avea loc numai dacă statul către care se intenționează transferul asigură un nivel de protecție adecvat.
Transferul de date către un stat a cărui legislație nu prevede un nivel de protecție cel puțin egal cu cel oferit de Regulament General de Protecție a Datelor este posibil numai dacă există garanții suficiente cu privire la protecția drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garanții vor fi stabilite de noi prin contracte încheiate cu furnizorii/prestatori de servicii către care se va realiza transferul datelor tale personale.
De fiecare dată când vom transfera datele tale personale în afara SEE, ne vom asigura că există un nivel de protecția similar prin unul din următoarele mecanisme de salvgardare:
- vom transfera datele tale personale către țări unde s-a demonstrat de către Comisia Europeană că furnizează un nivel adecvat de siguranță pentru datele personale. Pentru mai multe detalii, dați click aici.
- când apelăm la anumiți furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate și aprobate de Comisia Europeană care oferă datelor personale aceeași protecție pe care o au în Europa. Pentru mai multe detalii, dați click aici.
- în absența măsurilor indicate la punctele anterioare, ne putem întemeia transferurile internaționale pentru situații specifice pe derogările prevăzute la art. 49 RGPD
Te rugăm să ne contactezi la adresa de email office@medbeauty.ro dacă dorești mai multe informații despre mecanismul specific folosit de noi atunci când transferăm datele tale personale în afara SEE.
11. SECURITATEA DATELOR
Înțelegem cât de importantă este securitatea datelor personale și luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă.
Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:
a) Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.
b) Minimizarea datelor. Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această Politică.
c) Restrângerea accesului la date. Încercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie prin contract, fie legale).
d) Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera în cazul unui eventual incident și avem implementate proceduri de audit periodice în privința securității echipamentelor folosite. Totuși, niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură și de neatins.
e) Asigurarea exactității datelor tale. Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.
f) Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.
g)Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, încercăm pe cât posibil să anonimizăm/pseudoanonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu mai putem identifica persoanele la care acestea se referă.
Cu toate acestea, deși depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le încredințezi, este posibil să avem parte și de evenimente mai puțin fericite și să avem incidente/breșe de securitate. În aceste cazuri, vom urma cu strictețe procedura de raportare și notificare a incidentelor de securitate și vom lua toate măsurile necesare pentru a readuce situația la normal în cel mai scurt timp posibil.
12. MARKETING DIRECT
În măsura în care am obținut consimțământul dvs. prealabil sau sunteți deja un client al companiei, putem utiliza tehnologii de marketing direct utilizând informațiile colectate despre dvs. În prezent transmitem mesaje comerciale pe e-mail (e-mail marketing) către persoanele care și-au exprimat consimțământul în acest sens în prealabil.
12.1. CUM PUTEȚI RENUNȚÂ LA MARKETING DIRECT?
Vă puteți opune marketingului direct și/sau vă puteți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail („unsubscribe”) sau prin transmiterea unei cereri în acest sens la office@medbeauty.ro
13. DREPTURILE DVS.
Drepturile dvs. conform Regulamentului GDPR sunt următoarele:
(a) Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs.
(b) Dreptul de acces asupra datelor. Aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informațiile prevăzute de art. 15 alin. (1) din GDPR.
(c) Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete. Aveți dreptul de a obține, din partea noastră, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc.
(d) Dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”). În situațiile prevăzute la art. 17 din GDPR, aveți dreptul de a solicita și obține ștergerea datelor cu caracter personal.
(e) Dreptul la restricționarea prelucrării. În cazurile prevăzute la art. 18 din GDPR, aveți dreptul de a solicita și obține restricționarea prelucrării.
(f) Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre dvs. către alt operator („dreptul la portabilitate”). Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre dvs. către alt operator („dreptul la portabilitate”)
(g) Dreptul de a vă opune prelucrării datelor. În cazurile prevăzute la art. 21 din GDPR, aveți dreptul de a vă opune prelucării datelor.
(h) Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri cu efecte juridice sau cu efecte semnificative similare asupra asupra dvs.
(i) Dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea drepturilor și intereselor dvs.
(j) Dreptul de o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere.
Nume | Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal |
Adresa | B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România |
Telefon | +40.318.059.211 sau +40.318.059.212 |
anspdcp@dataprotection.ro |
Vă rugăm să rețineți că:
(1) Vă puteți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail.
(2) Vă puteți exercita drepturile prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail: office@medbeauty.ro
(3) Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primite va fi analizată pentru a decide dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă vom informa, în termen legal, asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a vă adresa justiției.
(4) Vom încerca să răspundem solicitării în termen de o lună. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a vă identifica într-un termen util.
(5) Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să vă identificăm, iar dvs. nu ne furnizați informații suplimentare pentru a reuși să vă identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.
14. Întrebări, solicitări și exercitarea drepturilor
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs sau doriți să vă exercitați drepturile legale sau aveți orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@medbeauty.ro
De asemenea, adresa de e-mail a responsabilului nostru cu protecția datelor la care poate fi contactat este office@medbeauty.ro.
Ultima actualizare: 28 iunie 2021
POLITICĂ PRIVIND UTILIZAREA MODULELOR COOKIE
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/7818/2011
CUI 28694964
Strada Nicolae Caramfil 74A, Etaj 1 nr. A.1-3.6, sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 730.613.933
E-mail: office@medbeauty.ro
Modulele cookie sunt mici fişiere text care sunt stocate pe echipamentul tău (computer sau dispozitiv mobil) atunci când accesezi anumite site-uri web.
Modulele cookie pot fi folosite în diferite scopuri. În primul rând, pot fi necesare module cookie pentru a asigura funcţionarea corectă a site-ului web. De exemplu, fără module cookie, poate fi dificil ca site-ul web să reţină că te-ai conectat sau ce produse ai adăugat în coşul de cumpărături. Acestea sunt denumite module cookie obligatorii.
Modulele cookie pot fi folosite pentru a analiza cum este folosit un site web, pentru a contoriza numărul de vizitatori şi pentru a afla cum poate fi îmbunătăţit site-ul web. Nu asociem statisticile de utilizare a site-ului web şi alte rapoarte cu persoane individuale. Aceste module cookie sunt denumite module cookie analitice.
Un al patrulea motiv important pentru care folosim module cookie este pentru a permite publicitatea online, care poate fi personalizată pentru a afişa reclame mai relevante şi mai interesante pentru tine, atât pe site-ul nostru, cât şi în afara acestora. Realizăm acest lucru prin module cookie de publicitate (direcţionate).
De exemplu, site-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizării site-ului. În acest scop, Google Analytics utilizează „cookie-uri”, care sunt fișiere-text plasate în calculatorul dumneavoastră.
Informațiile generate de cookie-uri cu privire la modul în care este utilizat site-ul – informații standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastră IP) și informații privind comportamentul vizitatorului într-o formă anonimă – sunt transmise către Google și stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Înainte de a fi transmisă către Google, adresa ta IP este anonimizată.
Poți gestiona preferințele cookie din fereastra pop-ul din site-ul nostrum sau din setările browserului.
Majoritatea browserelor vă permit:
- să vedeți ce cookie-uri aveți și să le ștergeți în mod individual
- să blocați cookie-uri ale unor terțe părți
- să blocați cookie-uri ale anumitor site-uri
- să blocați setarea tuturor cookie-urilor
- să ștergeți toate cookie-urile atunci când închideți browserul
Dacă dezactivezi toate modulele (noastre) cookie din setările browserului, este posibil ca anumite secţiuni sau funcţii ale site-urilor noastre web să nu funcţioneze, deoarece browserul ne poate împiedica să setăm module cookie necesare pentru funcţionarea site-ului. Prin urmare, îți recomandăm nu să dezactivezi toate modulele cookie din browserul web.
În lista de mai jos poţi găsi mai multe informaţii despre cum să dezactivezi modulele cookie sau cum să gestionezi setările modulelor cookie pentru browserul pe care îl utilizezi:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ro
Internet Explorer / Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/ro-ro/windows/%C8%99tergerea-%C8%99i-gestionarea-modulelor-cookie-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d
Safari: https://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471
Cookie-uri strict necesare
Cookie-uri strict necesare pentru a opera site-ul nostru web sau serviciile de plată și pentru a proteja securitatea serviciilor noastre. Acestea vă permit să vă conectați la zone securizate ale site-ului nostru web sau ne ajută să prevenim și să detectăm tranzacții frauduloase și alte încălcări ale termenilor noștri.
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
moove_gdpr_popup | 1 an | Stochează preferințele privind consimțământul pentru cookie-uri |
timezone | durata sesiunii | Stochează fusul orar curent al utilizatorului |
roundcube_cookies | 1 an | Pentru utilizarea webmail |
roundcube_sessauth | durata sesiunii | Pentru utilizarea webmail |
webmailsession | durata sesiunii | Pentru utilizarea webmail |
cpsession | durata sesiunii | Tranzacțiile cookie TCP (TCPCT) specificate în RFC 6013 (stare istoric, anterior experimentală) ca o extensie a Protocolului de control al transmisiei (TCP) destinat protecției împotriva atacurilor de refuzare a serviciului, cum ar fi epuizarea resurselor prin inundarea SYN și terminarea conexiunii rău intenționate a unor terți. Spre deosebire de abordarea originală a modulelor cookie SYN, TCPCT nu intră în conflict cu alte extensii TCP, dar necesită suport TCPCT în pachetul TCP client (inițiator), precum și în pachetul TCP al serverului (respondent). |
wfwaf-authcookie-* | 12 ore | Acest cookie este utilizat de software-ul de protecție Wordfence pentru a efectua o verificare a capacității utilizatorului curent înainte ca WordPress să fie încărcat. |
wp-autosave-* | persistent | Acesta este utilizat pentru a stoca acțiunile efectuate pe site. |
wp-settings-* | 1 an | stocarea preferințelor setate de utilizatori, cum ar fi numele contului, limba și locația. |
wp-settings-time-* | 1 an | pentru a vă personaliza vizualizarea interfeței de administrare și, eventual, și a interfeței site-ului principal |
Vedeți politica noastră de protecție a datelor.
Cookie-uri de funcționalitate
Cookie-urile de funcționalitate sunt folosite pentru a vă recunoaște când reveniți la serviciile noastre, pentru a vă aminti preferințele și pentru a vă arăta conținut pe baza preferințelor dvs.
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
horde_sidebar_c_nag-toggle-shared | sesiunea curentă | Setări de aparență a meniului |
wordpress_test_cookie | sesiunea curentă | verifică disponibilitatea serviciului cookies |
tk_ai | sesiunea curentă | stocarea identificatorului unic al utilizatorului |
gtag_logged_in | 1 lună | verifică dacă utilizatorul este autentificat |
mailchimp_landing_site | 1 lună | stochează informații despre prima pagină visitată |
mailchimp.cart.previous_email | sesiunea curentă | stochează date pentru remarcheting |
mailchimp.cart.previous_email | sesiunea curentă | stochează date pentru remarcheting |
GOOGLE_ABUSE_EXEMPTION | sesiunea curentă | utilizat pentru a ascunde temporar google reCAPTCHA |
CONSENT | 10 ani | consimțământ referitor la acceptarea Cookie-uri de la serviciile Google |
SEARCH_SAMESITE | 6 luni | Acest cookie este utilizat pentru a împiedica browserul să trimită acest cookie împreună cu solicitările de pe site-uri. |
Vedeți politica noastră de protecție a datelor.
Vedeți politica de protecție a datelor MailChimp
Cookie-uri de analitică
Cookie-urile de analitică ne permit să vizualizăm și să analizăm numarul de utilizatori și comportamentul acestora pe site-ul nostru web pentru a optimiza experiența utilizatorilor pe site. Unele dintre instrumentele pe care le folosim ne oferă doar informații despre tendințe și comportamentul utilizatorilor.
Site-ul nostru web utilizează următoarele module cookie-uri analitice de la Google Analytics:
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
Statistici (anonim) | ||
_ga | 2 ani | Stocarea unei ID de utilizator unic |
_ga_* | 1 an | colectarea datelor statistice de visitare a paginilor site |
_gid | 1 zi | Contorizarea și urmărirea vizualizărilor de pagină |
Statistici | ||
_gat_UA-* | sesiunea curentă | |
_utmc | 30 minute | Acesta este unul dintre cele patru cookie-uri principale setate de serviciul Google Analytics, care permite proprietarilor de site-uri să urmărească comportamentul vizitatorilor și să măsoare performanța site-ului. Acesta nu este utilizat în majoritatea site-urilor, dar este setat pentru a permite interoperabilitatea cu versiunea mai veche a codului Google Analytics cunoscut sub numele de Urchin. În aceste versiuni mai vechi acesta a fost folosit în combinație cu module __utmb cookie pentru a identifica noi sesiuni / vizite pentru vizitatorii care se întorc. |
_utmz | 6 luni | Acesta este unul dintre cele patru cookie-uri principale setate de serviciul Google Analytics, care permite proprietarilor de site-uri web să urmărească comportamentul vizitatorilor în ceea ce privește performanța site-ului. Acest modul cookie identifică sursa de trafic către site – astfel încât Google Analytics să poată spune proprietarilor site-ului de unde provin vizitatorii atunci când sosesc pe site. Modulul cookie are o durată de viață de 6 luni și este actualizat de fiecare dată când datele sunt trimise la Google Analytics. |
_utma | persistent | Acesta este unul dintre cele patru cookie-uri principale setate de serviciul Google Analytics, care permite proprietarilor de site-uri să urmărească comportamentul vizitatorilor și să măsoare performanța site-ului. Acest cookie face distincție între utilizatori și sesiuni. Acesta este folosit pentru a calcula statistici legate de vizitatori noi și care se întorc. Modulul cookie este actualizat de fiecare dată când datele sunt trimise la Google Analytics. |
1P_JAR | 1 zi | Acest cookie stochează informații despre modul în care utilizatorul final utilizează site-ul și orice publicitate pe care utilizatorul final ar fi putut să o vadă înainte de a vizita site-ul în cauză. |
NID | 6 luni | Stochează preferințele vizitatorilor și personalizează anunțurile pe site-urile Google pe baza căutărilor și interacțiunilor recente. |
DV | sesiunuea curentă | Compilează rapoarte și pentru a îmbunătăți site-ul. Cookie-urile colectează informații într-o formă anonimă, inclusiv numărul de vizitatori ai site-ului, de unde au venit vizitatorii site-ului și paginile pe care le-au vizitat. |
UULE | 1 zi | Compilează rapoarte cu informații utile pentru îmbunătățirea site-ului. Cookie-urile colectează informații într-o formă anonimă, inclusiv numărul de vizitatori ai site-ului, de unde au venit vizitatorii site-ului și paginile pe care le-au vizitat. |
ANID | 6 luni | Cookie este utilizat pentru a gestiona profilurile în funcție de interesul utilizatorului pentru a le afișa anunțuri publicitare personalizate |
ACORD | 6 luni | Cookieul este utilizat pentru a gestiona profilurile în funcție de interesul utilizatorului pentru a le afișa anunțuri publicitare personalizate |
IDE | 18 luni | Acest modul cookie este utilizat pentru re-direcționarea, optimizarea, raportarea și atribuirea anunțurilor publicitare online. |
_gcl_au | persistent | Pentru sctocarea și urmărirea conversiilor |
Utilizăm Google Analytics, ca serviciu de analiză web furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ne ajuta să analizăm modul în care utilizați site-ul nostru. Informațiile colectate de aceste cookie-uri cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului (inclusiv adresa URL a paginii pe care o vizitați și adresa dumneavoastră IP) vor fi trimise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE și/sau SUA.
Google este un împuternicit și va utiliza datele dumneavoastră conform declarației de confidențialitate disponibile la adresa: https://policies.google.com/technologies/partner-sites
Găsiți informații suplimentare aici: https://support.google.com/analytics/answer/6004245
În general, Google va utiliza datele în scopul evaluării utilizării site-ului, elaborării de rapoarte și furnizării altor servicii conexe cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului.
Puteți refuza consimțământul pentru Google Analytics în orice moment prin utilizarea instrumentului nostru de gestionare a consimțământului pentru modulele cookie, funcționalitățile site-ului nefiind afectate de retragerea consimțământului dvs. Pentru a respinge utilizarea Google Analytics, puteți instala un program de completare și în browserul web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).
Informații suplimentare despre politica de confidențialitate Google pot fi găsite aici: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US
Site-ul nostru web utilizează următoarele module cookie-uri analitice de la Alexa Analytics:
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
__auc | 1 an | colectează date statistice |
Gasiți politica de confidențialitate Alexa aici: https://www.alexa.com/help/privacy
Puteți vedea Termeni și Condiții Alexa aici: https://www.alexa.com/help/terms
Site-ul nostru web utilizează următoarele module cookie-uri analitice de la Hotjar:
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
_hjid | 1 an | stocarea identificatorului unic al utilizatorului |
Vedeți politica de confidențialitate Hotjar aici: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/360045447214-Compliance-at-Hotjar
Vedeți Termeni și Condiții Hotjar aici: https://www.hotjar.com/legal/policies/terms-of-service/
Cookie-uri publicitare
Cookie-urile publicitare înregistrează vizita dvs. pe site-ul nostru, paginile pe care le vizitați și linkurile pe care le urmăriți. Folosim aceste informații pentru a vă arăta reclame perzonalizate și relevante în funcție de preferințele dumneavoastră. De asemenea, putem împărtăși informații cu terți în acest scop.
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
DSID | 2 săptămâni | Identifică utilizatorii care au acceptat personalizarea anunțurilor pe siteuri non-Google |
__Secure-3PSID | 2 ani | Creează un profil al intereselor vizitatorilor site-ului pentru a afișa anunțuri publicitare relevante și personalizate prin redirecționare. |
__Secure-APISID | 6 luni | Creează un profil al intereselor vizitatorilor site-ului pentru a afișa anunțuri publicitare relevante și personalizate prin redirecționare. |
__Secure-SSID | 6 luni | Stochează informații despre modul în care vizitatorul utilizează site-ul și despre reclamele care ar fi putut fi văzute înainte ca vizitatorul să viziteze site-ul. De asemenea, este utilizat pentru a personaliza reclamele pe domeniile Google. |
__Secure-HSID | 6 luni | Pentru a securiza datele semnate digital și criptate din identificarea Google unică și a stoca cel mai recent timp de conectare pe care Google îl utilizează pentru a identifica vizitatorii, a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare și a proteja datele vizitatorilor împotriva accesului părților neautorizate. Acest lucru poate fi, de asemenea, utilizat în scopuri de direcționare pentru a afișa conținut publicitar relevant și personalizat. |
__Secure-3PSIDCC | 2 ani | Aceste module cookie sunt utilizate pentru a furniza conținut mai relevant, în funcție de interesele dvs. |
__Secure-3PAPISID | 2 ani | Creează un profil al intereselor vizitatorilor site-ului pentru a afișa anunțuri publicitare relevante și personalizate prin redirecționare. |
SSID | Persistent | Google colectează informații despre vizitatori pentru videoclipurile găzduite de YouTube pe hărți integrate cu Google Maps. |
HSID | 2 ani | Cookie de securitate pentru a confirma autenticitatea vizitatorilor, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare și pentru a proteja datele utilizatorilor împotriva accesului neautorizat. |
APISID | 2 ani | Personalizează anunțurile publicitare Google pe site-uri pe baza căutărilor și interacțiunilor recente. |
SAPISID | Persistent | Google colectează informații despre vizitatori pentru videoclipurile găzduite de YouTube. |
SIDCC | 3 luni | Cookie de securitate pentru a confirma autenticitatea vizitatorilor, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare și pentru a proteja datele vizitatorilor împotriva accesului neautorizat. |
SID | 2 ani | Cookie de securitate pentru a confirma autenticitatea vizitatorilor, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare și pentru a proteja datele vizitatorilor împotriva accesului neautorizat. |
OTZ | 1 lună | Conectează activitățile vizitatorilor site-ului cu alte dispozitive care sunt conectate anterior prin intermediul contului Google. În acest fel, reclamele sunt adaptate la diferite dispozitive. |
Informații suplimentare despre politica de confidențialitate Google pot fi găsite aici: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US
Cookie-uri și butoane pentru rețele sociale (cookie-uri terțe)
Pe site-ul nostru am inclus butoane pentru Facebook, LinkedIn, Pinterest și Instagram pentru a promova paginile web (de exemplu, “like”, “pin”) pe rețelele sociale precum Facebook, LinkedIn și Instagram sau pe platforme precum Pinterest. Aceste butoane funcționează folosind componente de cod care provin chiar de pe Facebook, LinkedIn, Pinterest și Instagram. Acest cod plasează modulele cookie sau tehnologiile similare de îndată ce ați utilizat butoanele. Aceste butoane de rețele sociale pot stoca și procesa anumite informații, astfel încât o reclamă personalizată să poată fi afișată pentru dumneavoastră pe alte site-uri pe care le vizitați.
Vă rugăm să citiți declarația de confidențialitate a acestor rețele (care se poate schimba în mod regulat) pentru a vedea ce fac cu datele dumneavoastră (personale) pe care le prelucrează utilizând aceste cookie-uri și tehnologii similare. Datele care sunt recuperate sunt anonimizate cât mai mult posibil.
Facebook, LinkedIn, Pinterest și Instagram se află în Statele Unite, iar declarațiile lor de confidențialitate și politicile privind modulele cookie sunt disponibile la:
https://www.facebook.com/policy.php și https://www.facebook.com/policy/cookies/
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy și https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy
https://help.instagram.com/402411646841720 și https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig
https://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy și https://policy.pinterest.com/en/cookies
De asemenea, putem plasa conținut încorporat, cum ar fi videoclipurile disponibile pe YouTube. În acest caz, terții își pot plasa propriile cookie-uri pe site-ul nostru.
Site-ul nostru folosește următoarele cookie-uri ale terților:
Denumire cookie | Perioada de viață cookie | Scop cookie |
c_user | 3 luni | Conține identificatorul unic al utilizatorului Facebook |
datr | 2 ani | Verifică dacă browserul se poate conecta la serviciul Facebook |
fr m_pixel_ratio sb spin x-referer |
3 luni | Pentru selectarea publicității relevante utilizatorului. Urmărirea și analiza performanței anunțurilor. |
presence | durata sesiunii | Este utilizat pentru a verifica starea de chat a utilizatorului |
xs | 3 luni | Este utilizat pentru a verifica starea autentificare a utilizatorului in serviciul Facebook |
Facebook plasează cookie-uri pentru a selecta vizitatorii pentru care este cel mai probabil să fie relevanți și pentru a urmări și analiza performanța anunțurilor. Pentru mai multe informații, consultați politica privind cookie-urile Facebook.
Politica cookies a Facebook poate fi văzută aici: https://www.facebook.com/policies/cookies/