Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Mărire buze cu acid hialuronic

Dacă mereu ți-ai dorit buze senzuale şi catifelate, cu aspect natural, în armonie cu trăsăturile feţei tale, la noi găsești soluția! Îți oferim produse pe bază de acid hialuronic stabilizat (de origine non-animală, similar propriului corp), care redau buzelor o consistență revitalizantă și luminozitate. Tratamentul cu fillere injectabile este conceput pentru a oferi acea senzație de tinerețe și finețe, concomitent cu o reală catifelare și un volum subtil, cu aspect natural. Și este potrivit pentru augmentarea volumului și conturului buzelor, pentru a ridica subtil colțurile gurii și pentru tratarea ridurilor periorale.

Buzele ne atrag mereu atenția, fie că suntem conștienți de asta sau nu. Când cunoști pe cineva, te uiți automat la buzele sale, la forma și textura acestora.

Citește mai mult
Din Renaștere încoace, moda vremii a cerut buze subțiri și puternic conturate, apoi în formă de inimă (în anii ’20) ori proeminente (în anii ’50). Astăzi, buzele bine conturate și pline înseamnă frumusețe. Și, dacă acestea și-au pierdut hidratarea, conturul, volumul și simetria din adolescență (sau nu le-au avut niciodată), cea mai eficientă soluție o constituie injecțiile cu acid hialuronic.

Procedura este una spectaculoasă, cu beneficii reale pentru paciente, adăugând un plus de feminitate și senzualitate și corectând cele 3 elemente definitorii legate de aspectul buzelor: dimensiunea (buzele pot fi pline sau subțiri), curbura (sinuoasă sau dreaptă) și direcția (spre exterior sau interior). În clinica noastră, îți oferim produse pe bază de acid hialuronic, care redau buzelor o consistență revitalizantă și luminozitate.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Remodelarea buzelor 1 ml (Premium Filler) 1.320 lei/1 ml
Remodelarea buzelor 1 ml (Brand Filler) 1150 lei /1ml

Despre tratament

Tratamentul cu Restylane Lip Volume Lidocaină este conceput pentru a oferi acea senzație de tinerețe și finețe, concomitent cu o reală catifelare și un volum subtil, cu aspect natural. Potrivit pentru augmentare volum și contur buze, colțurile gurii și riduri periorale.

Restylane Kysse se folosește în cazul în care se dorește accentuarea subtilă sau mărirea buzelor (a fost special dezvoltat pentru tratamentul buzelor sensibile) și poate fi folosit și la ridurile periorale, ridurile „zâmbetului” și pentru ridicarea colțurilor gurii. Gelul pe bază de acid hialuronic se integrează ușor în țesutul sensibil, este bine tolerat de către pacienți și are o remanență de durată. Pentru un tratament mai și usor de suportat de către pacient, Restylane Kysse conține anestezic local pe bază de lidocaină.

Stylage® Special Lips se adresează imperfecțiunilor morfologice și combate buzele subțiri sau asimetrice. Mai exact, augmentează, definește, corectează, hidratează buzele și reduce ridurile periorale și cele provocate de fumat.

 

Beneficii Restylane

  • efectele şi siguranţa tratamentelor cu produsele Restylane au fost dovedite ştiinţific prin numeroase studii clinice
  • nu există risc de alergii
  • produsele sunt resorbabile în timp, însă au o persistenţă îndelungată
  • pentru a menţine rezultatele, un nou tratament este necesar la 6 luni de la prima procedură, iar în timp, durata de menţinere a produsului în ţesut se măreşte (perioada dintre tratamente poate să ajungă şi la 12 luni)

Beneficii Stylage®

  • produs extrem de elastic, care poate fi injectat în diferite straturi ale pielii și al cărui grad ridicat de biocompatibilitate înseamnă o integrare tisulară superioară
  • se integrează ușor în țesut, este non-permanent și biodegradabil
  • Tehnologia IPN-Like, pe baza căruia sunt create produsele, garantează coeziunea acidului hialuronic în timpul injectării și după aceea, prin urmare produsul nu se va deplasa și rezultatul va fi unul uniform
  • remanența produsului în buze este de aproximativ 12 luni
  • este disponibil și cu anestezic local (lidocaină)