Mezoterapie pentru corp

Cine nu-și dorește să scape de câțiva centimetri în plus, de cicatrici, de vergeturi, de pielea flască sau de celulită? Și uneori, oricât ai merge la sală, în anumite zone „încăpățânate” (abdomen, genunchi, interiorul coapselor), nu reușești să schimbi nimic! În aceste cazuri, soluția este mezoterapia corporală, o ramură medicală care implică injectarea de cantități minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine și agenți homeopatici în piele.

Mezoterapia pentru corp contribuie la eliminarea celulitei, la scăderea în greutate și este mai bună decât liposucția – care deseori duce la un aspect mult mai pronunțat al celulitei. Mezoterapia o tratează în mod direct, netezind suprafața pielii, deoarece ia în calcul cei trei factori implicați în formarea acesteia: reducerea grăsimeii de la nivelul zonei afectate, îmbunatățirea circulației sanguine și distrugerea țesutului conjunctiv alterat.

Citește mai mult
Vezi lista de prețuri

Eliminare celulită

În cazul celulitei, se combină diverse preparate cu efect lipolitic, drenant, revascularizant: asiacen, gingko biloba, L carnitină, aghinare, cofeină, rutinel, melilot, siliciu organic etc. Substanțele sunt selectate în funcție de tipul de celulită al pacientului. Sunt folosite cu succes și substanțele premixate, pentru diverse tipuri de celulită, de la Aesthetic Dermal (Spania). Se injectează zonele cu celulită și, pe parcursul a câtorva ședințe, veți scăpa de aspectul neplăcut de coajă de portocală!
Procedura durează 30 de minute. O ședință se face la interval de 7 – 14 zile, sunt necesare 4 – 6 – 8 ședințe, în funcție de caz.

Eliminare vergeturi

Vergeturile (cicatricile atrofice) reprezintă o stare patologică a pielii, care se manifestă ca niște cicatrici liniare dermice, însoțite de o atrofie dermică. Acestea apar în urma ruperii rețelei țesutului conjunctiv și afectează mai frecvent femeile decât bărbații.

De obicei, se formează în timpul sarcinii, lactației, a oscilării bruște în greutate, la adolescenți, la persoanele ce consumă steroizi sau la cele care au o activitate stresantă. În dezvoltarea vergeturilor, este implicată creșterea activității corticoadrenale (ca în cazul sindromului Cushing, care este consecința expunerii organismului pe o perioadă îndelungată la concentrații prea mari de cortizol).

Citeste mai mult

Despre tratament

Substanțele se injectează direct în vergeturi. Pentru confortul pacientului, se va aplica o cremă anestezică. Pentru estomparea vizibilă, se vor efectua câteva proceduri injectabile, în combinație cu laserul fracțional Palomar Lux 1540.
O procedură injectabilă se face o dată la 10 zile. Pielea își va recăpăta elasticitatea, tonusul, iar vergeturile se vor estompa vizibil. Sunt necesare câteva ședințe, în funcție de particularitățile fiecărui pacient.

Eliminare piele flască, atonică și lipsită de elasticitate

Pentru piele flască, atonică și lipsită de elasticitate, soluția potrivită este injectarea substanțelor mezoterapeutice din gama Aesthetic Dermal, cu efect tensor, pe bază de siliciu organic, DMAE (dimetilaminoetanol), resveratrol și acid hialuronic. Se recomandă pentru următoarele zone: abdomen, fața internă a brațelor, coapselor, zona bărbiei duble.
Sunt necesare câteva ședințe, în funcție de caz. Ideal ar fi combinarea procedurilor injectabile cu radiofrecvența, ultrasunete, laser fracțional etc.

Alopecie

Alopecia este o afecțiune dermatologică inflamatorie, care afectează foliculii piloși, în special de la nivelul scalpului. Evoluția alopeciei este cronică, determinând pierderea localizată sau completă a firului de păr de la nivelul scalpului, dar și de pe corp. Cea mai frecventă alopecie difuză este alopecia androgenogenetică (alopecia seboreică), denumită și alopecia de tip masculin.

Citește mai mult

Despre tratament

Tratamentele folosite cu succes sunt injectările cu produsele mezoterapeutice premixate HL Hair, de la Aesthetic Dermal (Spania). Produsul este recomandat pentru căderea simptomatică a părului, alopecie, diferite tipuri de chelie, refăcând vitalitatea părului cu efect de antiîmbătrânire și biostimularea firului de păr. Astfel, vor apărea noi foliculi piloși și cei existenți vor fi biostimulați.

Citește mai mult

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051