Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Mezoterapie pentru față

Scapă de pielea uscată, uşor ridată, lipsită de tonus, chiar şi din zonele sensibile (ca cea a ochilor) prin mezoterapie! Aceasta este o procedură medicală revoluționară, ce constă în injectarea intradermică sau hipodermică, exact în zonele cu probleme, a unor microdoze de substanțe mezoterapeutice: acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi. Acest cocktail de substanțe active acţionează local în straturile pielii, hrănesc, întineresc pielea și stimulează producția de colagen – esențial pentru elasticitatea naturală a pielii.

De obicei, în zona feței se injectează cocktail-uri ce conțin acid hialuronic (pentru hidratare), vitamina C (pentru luminozitate și regenerare), acizi nucleici/ADN (pentru reîntinerire), siliciu organic și DMAE (pentru tonifiere), vitaminele A și E (pentru reîntinerire și nutriție), tauricol (reactivator celular). Se lucrează pe toată fața – regiunea perioculară, buze, frunte, pomeți – plus gât, decolteu și mâini.

Citește mai mult
Vezi lista de prețuri

Întrebări și răspunsuri

Ce se va întâmpla în timpul tratamentului?

În timpul tratamentului de mezoterapie se administrează o serie de micro-preparate injectabile, cu un ac foarte fin, imediat sub suprafața pielii, în zona care necesită tratament.

Este o procedură dureroasă?

Tratamentul nu este dureros, dar poate fi ușor incomod. Pentru a preveni aceasta, se aplică o cremă anestezică înainte de tratament.

Citește mai mult

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051