Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Mezoterapie pentru față

Scapă de pielea uscată, uşor ridată, lipsită de tonus, chiar şi din zonele sensibile (ca cea a ochilor) prin mezoterapie! Aceasta este o procedură medicală revoluționară, ce constă în injectarea intradermică sau hipodermică, exact în zonele cu probleme, a unor microdoze de substanțe mezoterapeutice: acid hialuronic, vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi. Acest cocktail de substanțe active acţionează local în straturile pielii, hrănesc, întineresc pielea și stimulează producția de colagen – esențial pentru elasticitatea naturală a pielii.

De obicei, în zona feței se injectează cocktail-uri ce conțin acid hialuronic (pentru hidratare), vitamina C (pentru luminozitate și regenerare), acizi nucleici/ADN (pentru reîntinerire), siliciu organic și DMAE (pentru tonifiere), vitaminele A și E (pentru reîntinerire și nutriție), tauricol (reactivator celular). Se lucrează pe toată fața – regiunea perioculară, buze, frunte, pomeți – plus gât, decolteu și mâini.

Citește mai mult

Când pielea îmbătrânește, una dintre consecințe este scăderea circulației sanguine. Ceea ce duce la reducerea oxigenării, scăderea cantității substanțelor nutritive și a abilității organismului de a elimina toxinele. Mezoterapia încetinește acest proces și ajută pielea să devină mai odihnită, mai luminoasă și mai fermă.

În cadrul procedurii sunt folosite ace foarte subțiri și se adaugă o substanță anestezică, ceea ce dă confort pacientului în timpul ședinței. La cabinetul nostru, injectările se efectuează cu un pistol special, procedura fiind mult mai confortabilă și substanța fiind dozată mai uniform și cu o presiune constantă.

Gama nouă de substanțe premixate de la Aesthetic Dermal (Spania) oferă tratamente cutantate variate pentru diverse probleme: piele uscată, ridată, flască și lipsită de tonus, hiperpigmentări, riduri fine și cearcăne din jurul ochilor.

Unele produse conțin resveratrol, un puternic antioxidant extras din struguri roşii și o sursă naturală a longevității (mai puternic de 4 – 5 ori decât vitamina A, de 50 ori decât vitamina E și de 20 ori decât vitamina C).

Imediat după o ședință de mezoterapie pentru față, pielea va deveni mai luminoasă (datorită conținutului bogat de vitamina C), mai hidratată (datorită acidului hialuronic) și va avea un aspect mai catifelat.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Mezoterapie față + gât + decolteu cu produse 500 lei/ședință

Întrebări și răspunsuri

Ce se va întâmpla în timpul tratamentului?

În timpul tratamentului de mezoterapie se administrează o serie de micro-preparate injectabile, cu un ac foarte fin, imediat sub suprafața pielii, în zona care necesită tratament.

Este o procedură dureroasă?

Tratamentul nu este dureros, dar poate fi ușor incomod. Pentru a preveni aceasta, se aplică o cremă anestezică înainte de tratament.

Citește mai mult
Cât timp durează un tratament?

Durata tratamentului este de aproximativ 30 de minute.

Care este timpul de recuperare?

Mezoterapia nu are efecte secundare și nu vă afectează activitățile zilnice. În unele cazuri, este posibil să apară o ușoară umflare (care se reduce în maxim 24 de ore) sau mici vânătăi (care dispar rapid).

Cât de des trebuie să repet acest tratament?

Tratamentul se efectuează fie o dată pe lună, fie în cure de câteva ședințe la interval de 10 zile.

Pot urma tratamentul de mezoterapie în același timp cu alte tratamente anti-rid?

Desigur! Mezoterapia poate fi utilizată în același timp cu alte tratamente sau ca o alternativă la ele. Este o excelentă terapie anti-îmbătrânire și este benefică după peeling-uri, toxină botulinică sau fillere.

Cât de sigură este mezoterapia?

Este un tratament extrem de sigur. Dezvoltată de către medicul francez Michel Pistor în 1952, mezoterapia este utilizată la scară largă în întreaga lume, pentru a trata o gamă largă de leziuni și afecțiuni medicale, precum: artrită, migrene, astm, leziuni sportive și dureri cronice. Ulterior, a fost introdusă în medicina estetică, cu rezultate remarcabile.