Micropigmentare paramedicală

Micropigmentarea areolelor poate avea mai multe ședințe în funcție structura pielii și de capacitatea ei de a păstra culoarea. Numărul ședințelor este dat și de tehnicile utilizate, prin care se aplică succesiv culoarea pentru a crea aspectul natural de volum, de caracteristicile particulare ale areolelor, de simetrizare a lor.

Aspectul final este extraordinar de feminin și natural.

Vezi lista de prețuri

Tratament Preț

Micropigmentarea areolelor

Acest tip de tratament este destinat pacienților care au suferit arsuri, traumatisme (în perioada copilăriei sau mai târziu), operații în timpul tratamentului cancerului de sân ori care au cicatrici în jurul areolelor mamare sau alte tipuri de cicatrici suferite după operațiile de mărire sau micșorare de sâni.

În toate aceste cazuri, putem să intervenim cu tehnicile de micropigmentare efectuate cu aplicatoare și pigmenți special create pentru tratamentele paramedicale. Tehnicile utilizate sunt în general cele care se folosesc în procedurile de micropigmentare, dar arta de a combina tehnicile și pigmenții și succesiunea lor vă vor ajuta să obțineți aspectul natural și efectul 3D (în cazul areolelor) sau o camuflare subtilă a cicatricilor. Prin micropigmentare, putem să îmbunătățim aspectul corporal și să aducem un plus de feminitate acolo unde procedurile medicale au salvat o viață, dar au lăsat o urmă.

Aceste tratamente cer un protocol special de lucru și, de multe ori, mai multe ședințe, pentru a obține un rezultat optim.

Ne propunem să vă dezvăluim secretele tratamentelor paramedicale de micropigmentare,  în cursul special destinat învățării procedurilor. Acesta include:

  • tehnicile de micropigmentare pentru crearea areolelor mamare/repigmentarea lor
  • tehnicile de micropigmentare pentru camuflarea cicatricilor de pe corp
  • tehnicile de micropigmentare pentru camuflarea cicatricilor de pe scalp