Hidratare și biorevitalizare cu acid hialuronic

Răspunsul nostru este Restylane, alegerea este a ta!

Hidratare și biorevitalizare cu acid hialuronic

Restylane Vital și Restylane Vital Light conferă elasticitate, tonifiere și o imagine reîmprospătată, obținându-se un aspect mai tânăr și mai sănătos. Este recomandat pentru pielea îmbătrânită (Restylane Vital), care își pierde elasticitatea și tonusul și pentru persoanele tinere, cu o piele subțire și fină, care necesită mici corecții. Tratamentul se face la nivelul întregii fețe, gât, decolteu, mâini, coate, genunchi, zona perioculară și zona periorală.

Oferta este limitată! Tratamentul cu acid hialuronic Restylane Vital (Galderma) oferit de Restylane Beauty Clinique, costă 1125 lei redus de la 1500 lei!!!

Oferta este limitată! Tratamentul cu acid hialuronic Restylane Vital Light (Galderma) oferit de Restylane Beauty Clinique, costă 924 lei redus de la 1320 lei!!!

Spre deosebire de multe alte produse de reîntinerire a pielii, Restylane Vital nu necesită aditivi suplimentari şi este produs dintr-o sursă non-animală, fiind un tratament sigur şi natural. Produsele naturale de înfrumuseţare Restylane sunt aprobate de către toate autorităţile de reglementare în domeniu. Cele peste 6 milioane de tratamente în peste 70 de ţări constituie o altă mărturie a siguranţei pe care o oferă şi a succesului său.

 

AFLĂ MAI MULTE DESPRE HIDRATARE ȘI BIOREVITALIZARE CU ACID HIALURONIC AICI!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE RESTYLANE VITAL AICI!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE RESTYLANE VITAL LIGHT AICI!

Programează-te acum la o consultație gratuită: 0730.613.933

Alte oferte

Restylane Beauty Clinique