Ofertă mărire buze cu acid hialuronic Premium Filler sau Brand Filler

Buze voluminoase, cu aspect natural și senzual

Ofertă mărire buze cu acid hialuronic Premium Filler sau Brand Filler

Remodelează arhitectura naturală a buzelor oferindu-le un aspect excepțional ce se îmbină armonios cu întreaga structură a feței!

Vara aceasta, tratamentul cu acid hialuronic Premium Filler, pentru mărirea buzelor, oferit de Restylane Beauty Clinique, costă 1150 lei redus de la 1320 lei!!!

Tratamentul cu acid hialuronic Brand Filler, pentru mărirea buzelor, oferit de Restylane Beauty Clinique, costă 900 lei redus de la 1100 lei!!!

Dacă mereu ți-ai dorit buze senzuale şi catifelate, cu aspect natural, în armonie cu trăsăturile feţei tale, la noi găsești soluția! Îți oferim produse pe bază de acid hialuronic stabilizat (de origine non-animală, similar propriului corp), care redau buzelor o consistență revitalizantă și luminozitate. Tratamentul cu fillere injectabile este conceput pentru a oferi acea senzație de tinerețe și finețe, concomitent cu o reală catifelare și un volum subtil, cu aspect natural. Și este potrivit pentru augmentarea volumului și conturului buzelor, pentru a ridica subtil colțurile gurii și pentru tratarea ridurilor periorale.

 

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROCEDURĂ AICI!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE RESTYLANE AICI!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE STYLAGE AICI!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PLURYAL AICI!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE DECORIA AICI!

Programează-te acum la o consultație gratuită: 0730.613.933

Alte oferte

Restylane Beauty Clinique