Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Peeling chimic

Peeling-ul chimic reprezintă o tehnică non-invazivă (non-chirurgicală), o exfoliere la nivelul pielii cu acizi, care prin descuamarea și regenerarea țesuturilor, asigură un aspect întinerit, cu atenuarea imperfecțiunilor. Peeling-ul chimic constă în aplicarea unor agenți chimici exfolianți, care asigură distrugerea straturilor superficiale/medii sau chiar profunde, după care urmează procesul de regenerare al pielii. După procedură se folosesc creme speciale hidratante, regenerante și cu factor de protecție. Ca rezultat, pielea este de obicei mai fină și mai puțin ridat. De asemenea, dezvoltă o sensibilitate temporară la soare.

În funcție de particularitățile și problemele tenului, peeling-ul se realizează în mai multe grade de profunzime, cu substanțe diferite. Peeling-ul se poate efectua pe toată fața sau doar pe anumite zone.

Peeling-urile, în funcție de concentrația acizilor, pot fi superficiale, medii sau profunde.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Peeling superficial/mediu (TCA sau tricloracetic) 390 – 660 lei/ședință
Peeling superficial 200 – 250 lei/ședință

Peeling-ul superficial

Înlătură stratul epidermal (stratul superior al pielii). Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătăți aspectul ușor decolorat al pielii, pentru a o catifela și a o reîmprospăta. Se folosesc acizii: glicolic, lactic, mandelic, fitic, malic, retinoic, salicilic, acizi din fructe etc.

Citește mai mult

Easy Phytic Solution este un peeling superficial alcătuit din 4 acizi: glicolic, lactic, mandelic și fitic. Nu necesită pregătire anterioară, nu rezultă în descuamare, cruste, nu necesită o perioadă de recuperare, nu are limită de vârstă și de fototip. Redă tenului luminozitatea, descuamează corneocitele moarte (stimulând noile celule), lucrează foarte bine pe tenul acneic (este necesar un protocol special).

Peeling-ul superficial-mediu

Peeling-ul superficial-mediu  Easy TCA este unul pe bază de acid tricloracetic 15%. Este cel mai solicitat peeling! Tratamentul se aplică pentru a penetra straturile de mijloc ale pielii, cu scopul de a elimina celulele deteriorate, de a estompa hiperpigmentările și ridurile foarte fine.

Peeling-ul mediu/intermediar

Înlătură straturile epidermal și dermal, până la dermul papilar. Aici se regăsește, în concentrație de 23% sau mai mare, acidul TCA (tricloracetic). Tratamentul se folosește pentru a îmbunătăți pielea afectată de pete de vârstă, riduri fine, pistrui și hiperpigmentări de diverse etiologii. Poate fi folosit și pentru a netezi pielea aspră și a trata anumite leziuni pre-canceroase, precum keratoza actinică.

Peeling-ul profund

Peeling-ul profund pătrunde până în dermul reticular, de obicei este peelingul cu fenol. În urma aplicării, substanța penetrează adânc stratul mijlociu al pielii.

Recomandări

 • hiperpigmentări (melasmă, cloasmă)
 • lentigo
 • fotoîmbătrânire și cronoîmbătrânire cutanată
 • riduri
 • acnee juvenilă și cicatrici post-acneice
 • vergeturi
 • cheratoză
Citește mai mult
După peelingul chimic se recomandă de aplicat cremele din gama respectivă (Skin Tech Vitamina E, Re-Nutritiv ACE Lipoic Complex, DHEA-PHYTO, Purifying cream sau gel, Actilift, Atrofilin) și obligatoriu, peste cremă se aplică cremele de protecție Melablock 50 plus (protejează pielea de razele UVA, UVB și anti-stres termic).

Beneficiile peeling-ului chimic

 • îmbunătățește aspectul și textura pielii
 • reduce porii
 • rezultatele sunt vizibile și de durată
 • petele se vor atenua vizibil sau vor dispărea
 • pielea va căpăta un aspect mai omogen, mai tânăr, mai luminos, mai hidratat
 • ridurile fine se vor estompa

Durata procedurii

Procedura durează aproximativ 30 de minute. Este interzisă expunerea la soare, solar, se recomandă efectuarea ei în perioada rece a anului.

Important!

Este interzisă expunerea la soare ori la solar post-tratament. Se recomandă efectuarea peeling-ului în perioada rece a anului.