Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Peeling chimic

Peeling-ul chimic reprezintă o tehnică non-invazivă (non-chirurgicală), o exfoliere la nivelul pielii cu acizi, care prin descuamarea și regenerarea țesuturilor, asigură un aspect întinerit, cu atenuarea imperfecțiunilor. Peeling-ul chimic constă în aplicarea unor agenți chimici exfolianți, care asigură distrugerea straturilor superficiale/medii sau chiar profunde, după care urmează procesul de regenerare al pielii. După procedură se folosesc creme speciale hidratante, regenerante și cu factor de protecție. Ca rezultat, pielea este de obicei mai fină și mai puțin ridat. De asemenea, dezvoltă o sensibilitate temporară la soare.

În funcție de particularitățile și problemele tenului, peeling-ul se realizează în mai multe grade de profunzime, cu substanțe diferite. Peeling-ul se poate efectua pe toată fața sau doar pe anumite zone.

Peeling-urile, în funcție de concentrația acizilor, pot fi superficiale, medii sau profunde.

Vezi lista de prețuri

Peeling-ul superficial

Înlătură stratul epidermal (stratul superior al pielii). Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătăți aspectul ușor decolorat al pielii, pentru a o catifela și a o reîmprospăta. Se folosesc acizii: glicolic, lactic, mandelic, fitic, malic, retinoic, salicilic, acizi din fructe etc.

Citește mai mult

Peeling-ul superficial-mediu

Peeling-ul superficial-mediu  Easy TCA este unul pe bază de acid tricloracetic 15%. Este cel mai solicitat peeling! Tratamentul se aplică pentru a penetra straturile de mijloc ale pielii, cu scopul de a elimina celulele deteriorate, de a estompa hiperpigmentările și ridurile foarte fine.

Peeling-ul mediu/intermediar

Înlătură straturile epidermal și dermal, până la dermul papilar. Aici se regăsește, în concentrație de 23% sau mai mare, acidul TCA (tricloracetic). Tratamentul se folosește pentru a îmbunătăți pielea afectată de pete de vârstă, riduri fine, pistrui și hiperpigmentări de diverse etiologii. Poate fi folosit și pentru a netezi pielea aspră și a trata anumite leziuni pre-canceroase, precum keratoza actinică.

Peeling-ul profund

Peeling-ul profund pătrunde până în dermul reticular, de obicei este peelingul cu fenol. În urma aplicării, substanța penetrează adânc stratul mijlociu al pielii.

Recomandări

 • hiperpigmentări (melasmă, cloasmă)
 • lentigo
 • fotoîmbătrânire și cronoîmbătrânire cutanată
 • riduri
 • acnee juvenilă și cicatrici post-acneice
 • vergeturi
 • cheratoză
Citește mai mult

Beneficiile peeling-ului chimic

 • îmbunătățește aspectul și textura pielii
 • reduce porii
 • rezultatele sunt vizibile și de durată
 • petele se vor atenua vizibil sau vor dispărea
 • pielea va căpăta un aspect mai omogen, mai tânăr, mai luminos, mai hidratat
 • ridurile fine se vor estompa

Durata procedurii

Procedura durează aproximativ 30 de minute. Este interzisă expunerea la soare, solar, se recomandă efectuarea ei în perioada rece a anului.

Important!

Este interzisă expunerea la soare ori la solar post-tratament. Se recomandă efectuarea peeling-ului în perioada rece a anului.

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051