Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Plasmolifting™ (PRP)

La clinica Restylane Beauty deținem o paletă întreagă de proceduri extraordinare care se mulează perfect pe nevoile fiecărui pacient în parte. În zilele noastre, o armă puternică și eficientă pentru combaterea schimbărilor legate de vârstă este Plasmolifting™-ul (PRP) – permite în mod eficient, rapid și sănătos, reîntinerirea pielii și a întreg sistemului fiecărui pacient.

Plasmolifting™-ul este o procedură biorevitalizantă și injectabilă, ce permite declanșarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcționeze ca în tinerețe. Metoda Plasmolifting™ este o realizare a cercetătorilor ruși, care au elaborat o formulă revoluționară de întinerire rapidă, naturală a pielii feței și corpului. Aceasta presupune corecția pielii îmbătrânite folosind propria plasmă a pacientului.

Citește mai mult
Vezi lista de prețuri

Cum funcționează metoda Plasmolifting™ (PRP)?

La baza procedurii Plasmolifting™ stă metoda patentată de prelucrare a sângelui pacientului, cu ajutorul eprubetelor Plasmolifting™ (eprubete biotehnologice vidate) și a unui procedeu special de centrifugare. În timpul procedurii de centrifugare, din sângele pacientului se separă plasma bogată în trombocite, care ulterior se injectează în țesuturile acestuia. Plasma trombocitară proprie (autoplasma) este considerată un „elixir al tinereții”, conținând factori de creștere într-o concentrație mare și enzime, proteine și vitamine, în combinație naturală.

Citește mai mult

Indicații dermato-estetice

 • tratamentul modificărilor pielii apărute odată cu vârsta (cronoîmbătrânirea, atrofia senilă)
 • reîntinerirea pielii
 • corectarea ridurilor și a pliurilor nazolabiale
 • corectarea conturului facial
 • fotoîmbătrânirea
 • tratamentul hiperpigmentărilor
 • tratamentul și profilaxia acneei și a cicatricelor post-acnee
 • pielea sensibilă, tenul tern
 • tratamentul și profilaxia alopeciei (căderea părului)
 • tratamentul dermatitei seboreice
 • tratamentul și profilaxia celulitei

Contraindicații

 • neoformațiuni maligne (cancer)
 • boli psihice
 • boli sistemice (Lupus eritematos, sclerodermia, febra reumatică)
 • sarcină și alăptare
 • alergie anticoagulante (citrat de sodiu)

Avantajele metodei Plasmolifting™

Avantajul principal al autoplasmei trombocitare proprii constă în posibilitatea de a fi aplicată atât în practica chirurgicală, cât și în scopuri terapeutice, iar procedura în sine este simplă. Este important de subliniat că nu necesită folosirea clorurii de calciu și centrifugarea dublă, dar rămâne o procedură cu eficiență maximă, simplă și sigură.

Citește mai mult

Ce este Plasmogel? Indicațiile metodei Plasmogel

Plasmogelul este preparat din plasma autologă (prin procedura Plasmolifting™) și prelucrat termic într-un termostat special (mini incubator). Datorită acestei prelucrări, plasma ia formă de gel (filler), care este injectat intradermic sau supraperiostal. Gelul  se distribuie omogen, fără efecte secundare, și nu lasă urme vizibile. Plasmogelul umple ridurile și șanțurile formate, reface volumul țesuturilor pierdut din cauza cronoîmbătrânirii.  Se formează o „carcasă de susținere” pentru țesuturile faciale, cu stimularea producerii de colagen, restructurarea elastinei, îmbunătățirea elasticității și calității pielii. Totodată, Plasmogelul stimulează regenerarea țesuturilor, iar efectul se menține pe o perioadă mai îndelungată.

Citește mai mult

Obținerea Plasmogelului și injectarea acestuia

Seringile cu plasmă trombocitară deja obținută se plasează într-un termostat special, cu regimul de încălzire la 95° C, pentru 2 – 4 minute, în funcţie de cantitatea de plasmă autologă din seringă.

După 4 minute, plasma trombocitară îşi schimbă proprietăţile fizice, trecând din starea lichidă în stare de gel (o masă densă şi vâscoasă) și poate fi introdusă în ţesuturi.

Citește mai mult

Ce se întâmplă după tratamentul cu Plasmolifting™/Plasmogel?

Gelul autolog rămâne în ţesuturi pentru o perioadă de până la 3 luni, în funcţie de particularităţile individuale ale pacientului. După cura de proceduri Plasmolifting™, efectul este mai pronunţat şi mai durabil datorită stimulării suplimentare a producerii colagenului propriu.

Corectarea repetată a modificărilor pielii este posibilă după 2 săptămâni de la prima injectare.

Această tehnică şi-a demonstrat eficienţa în cazul pierderii volumului în zona pomeţilor şi a obrajilor.

Citește mai mult

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail

office@restylanebeauty.ro

    1.  sau ne poți suna la

 +40 730 613 933

022032051