barbie dubla Sagoni Melt
Spune adio barbiei duble cu Sagoni Melt

Sagoni Melt - produs de top in eliminarea efectului de barbie dubla

SAGONI MELT este un ajutor definitiv pentru modelarea și îmbunătățirea formei părții inferioare a feței: obraji, gât, barbie dubla. Se recomandă în special pentru a elimina excesul local de grăsime, bărbia dublă și corectare după liposucție, tonifiază pielea, o strânge, are efect de hidratare, Îmbunătăţeşte microcirculaţia, reduce grăsimea subcutanată locală şi drenează intensiv zona tratată prin stimularea sistemului limfatic.

Tratamentul cu Sagoni Melt trebuie făcut de un medic cu experienţă care are abilitatea de îmbina expertiza științifică cu nevoile și așteptările fiecărui pacient.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedure Videos

Lipoliza bărbiei duble

Lipoliza pentru barbie dubla reprezintă o modalitate non-chirurgicală de topire a unor depozite localizate de grăsime inestetice și rezistente la alte metode de reducere a țesutului adipos (dietă, sport, proceduri de remodelare corporală) din zona submandibulară şi treimea inferioară a feţei. Se folosesc combinații de substanţe lipolitice care se injectează la nivelul zonei pe care vrem să o tratăm. Efectul este permanent. Odată distruse, celulele adipoase nu se vor regenera.

Produsele folosite pentru eliminarea efectului de barbie dubla, Sagoni Melt şi RRS Cellutrix, conţin substanţe cu efect de distrugere a celulelor adipoase, ulterior ele fiind preluate de către sistemul limfatic şi eliminate din organism.
Barbie dubla Sagoni Melt

Consultația

Med Beauty Clinique pune pe primul loc sănătatea și siguranța ta. În timpul consultației inițiale, specialistul nostru va face un istoric medical amănunțit și veţi avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

In ce constă consultația? Discuție amănunțită despre obiectivele tale, verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate, stabilirea planului de tratament personalizat.

Ȋn ce constă procedura?

Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul injectării este absent/minim. Procedura presupune o suită de injecţii subcutanate efectuate la 1cm distanţă în zona de tratament, cu un disconfort minim. După procedură este necesar masajul zonei cât mai frecvent în următoarele 2-3 zile pentru asigurarea drenajului limfatic. Procedura durează aproximativ 15 minute şi se recomandă 1 şedinţă la 3 săptămâni, fiind necesare minim 4 şedinţe pentru rezultate optime.

Combinarea procedurii de lipoliză cu modelarea profundă cu dispozitivul laser-led ICOONE va produce rezultate superioare, cu efecte de lungă durată. Așadar, avem soluții rapide dacă ai barbie dubla și vrei s-o elimini eficient și rapid!

Întrebări frecvente

Cât se menţin efectele?
Lipoliza injectabilă este o procedură dureroasă?
Care sunt recomandările pre-procedură?
Care sunt recomandările post-procedură?