Metoda revoluționară de tratament non-chirurgical

Blefaroplastia nechirurgicala cu dispozitiv Jett Plasma

Ochi cu ‘pleoape căzute’? Pungi sub ochi? Rejuvenarea zonei ochilor este mai simplă decât credeai! Blefaroplastia nechirurgicală oferă o alternativă la procedurile chirurgicale invazive, reducând atât timpul de recuperare, cât și riscul unor eventuale complicații. Acest tratament modern apelează la Jett Plasma, un dispozitiv cu plasmă ce evaporă fragmente de epiderm și stimulează producția fibrelor de colagen astfel încât pielea să se întindă și să se regenereze. Rezultatul este reducerea imediată a excesului de piele de pe pleoapele superioare și inferioare, precum și scăderea excesului de piele în regiunea exterioară din jurul ochiului. Beneficiile sunt, de asemenea, îmbunătățirea liniilor de expresie din jurul ochilor.

Procedura de blefaroplastie nechirurgicală se efectuează fără tăiere, fără îndepărtarea excesului de piele sau a grăsimii și fără modificarea mușchiului orbicular al pleoapelor.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedura Video

Cum funționează?

Tratamentul de blefaroplastie nechirurgicală cu Jett Plasma utilizează “plasmă”, a patra stare a materiei. Este un gaz ionizat care devine foarte încărcat și acționează aproape ca un mic fulger care sublimează excesul de piele, lăsând o crustă fină care dispare după o săptămână.
Îndepărtarea excesului de țesut, datorată căldurii generate în mod eficient, strânge pielea și crește producția de colagen.

Sistemul având o precizie superioară, nu răspândește căldură în zonele care înconjoară țesutul tratat, ceea ce îl face perfect pentru a funcționa pe zone mici precum pielea din zona ochilor, unde nu se pot folosi dispozitive medicale renumite, cum ar fi radiofrecvența sau laserul.

Tratează mai multe afecțiuni

Jett Plasma oferă o alternativă non-chirurgicală la mai multe afecțiuni ale pielii, pe care anterior le-ar putea realiza doar o intervenție chirurgicală.
Procedura poate fi folosită pentru:
Îndepărtarea ridurilor din jurul gurii și ale ochilor
Îndepărtarea fibroamelor și a verucilor
Îmbunătățirea cicatrizării acneei
Reducerea petelor pigmentare
Reducerea vergeturilor și a pielii lăsate
Întinerirea mâinilor

În plus, producția de colagen care este stimulată reprezintă un beneficiu pe termen lung.

Efecte de durată, fără durere

Nu necesită anestezie generală, iar efectele durează la fel de mult precum cele obținute prin chirurgie invazivă deoarece dispozitivul Jett Plasma îndepărtează țesutul de piele în exces. Așa că, te poți aștepta la rezultate durabile, de până la cinci ani.

Există totuși factori externi care țin de stiul de viață individual al pacientiilor, cum ar fi fumatul, consumul de alcool și expunerea excesivă la soare.

Întrebări frecvente

Cât durează procedura?
De câte ședințe este nevoie?
Există efecte secundare și riscuri?
De ce este Jett Plasma cea mai bună alternativă?