1 (2)

Adio grăsime cu criolipoliza

Cea mai rapidă, ușoară și sigură metodă de a scăpa de centimetrii extra de grăsime

Criolipoliza este cel mai eficient și mai blând tratament pentru reducerea grăsimii în mod non-chirurgical. Distruge celulele adipoase prin înghețarea acestora, apoi ele sunt eliminate natural din organism.

Reduce cu succes țesutul adipos inestetic de pe brațe, abdomen, fese, coapse, genunchi, spate.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedura Video

Cum funcționează?

Procesul de criolipoliza constă în 2 faze, spargerea blocurilor de grăsime cu ajutorul laserului apoi țintirea celuleor adipoase și înghețarea acestora.
Nu îți face griji deoarece țesuturile din jur nu au de suferit! Procedura este destinată special celulelor de grăsime care sunt foarte sensibile la temperaturi scăzute.

După finalizare, celulele grase care au înghețat în timpul procesului vor muri gradual și vor fi eliminate natrual de către organism.
Cryolipoliza

Cum decurge ședința ?

Pentru început, evaluăm dimensiunile și forma zonei pe care vom acționa. Se alege mărimea și modalitatea de tratament a aplicatorului folosit pentru tratament. Aplicăm un antigel pe zona ce urmează a fi tratată, iar peste aceasta așezăm aplicatorul care va trage pielea precum un aspirator. Temperatura pentru zona aplicată va ajunge până la -5 grade celsius. Pe măsură ce temperatura țesutului scade, zona va amorți. Dacă simți un disconfort creat de vacuum, nu îți face griji, acesta va dispărea după aproximativ 10 minute.

După finalizarea tratamentului, zona expusă va fi masată timp de 5-10 minute.

Este o procedură dureroasă?

În primele minute, în zona tratată vei simți o senzație de rece datorită procesului de înghețare a celuleor adipoase. Ulterior, vei simți o ușoară absorbție și apoi amorțeală timp de aproximativ 10 minute.
După finalizarea tratamentului, vei simți un ușor gâdilat timp de 3-10 minute, în timp ce zona tratată va fi ușor masată.
Imediat după tratament te poți întoarce la activitățile tale zilnice, fără a simți afecțiuni ulterioare tratamentului. După procedură, vei observa că zona unde a fost aplicat tratamentul se va înroși și te va gâdila, eventual vei simți și câteva înțepături ușoare.

Toate aceste efecte sunt perfect normale și vor dispărea după câteva minute. De obicei, roșeața zonei va dură câteva ore, iar în cazuri extrem de rare ea poate persista până la două săptămâni, dar totul este în regulă, se va remedia de la sine.

Întrebări frecvente

Există contraindicații?
Cât durează o ședința?
Este criolipoliza pentru mine?
Când se vor vedea rezultatele?