Transpirația excesivă are acum cea mai bună rezolvare

Adio hiperhidroza!

Te-ai săturat să transpiri fără motiv? Aspectul si mirosul neplăcut al transpirației îți afectează încrederea și stima de sine?
Ai încercat toate deodorantele de pe piață, însă niciunul nu este atat de eficient?
Hiperhidroza are leac: injectarea cu toxina botulinică.

Câteva picături de toxina botulinica injectate în zonă glandelor sudoripare axilare oferă o reducere a transpirației de 83%. Rezultatele sunt spectaculoase, apar la câteva zile de la procedură și durează până la 7 luni.

Ce este toxina botulinica?

Injecțiile cu toxină botulinică (botox) se folosesc pentru a trata o varietate de condiții medicale. Această substanță este cel mai des folosită în tratamentele cosmetice pentru a atenua ridurile faciale prin paralizia temporară a muşchiilor. Doctorii au început, însă, să descopere valoarea acestei substanțe care are foarte multe beneficii, precum tratarea migrenelor sau a spasmelor musculare.

În ultimii ani, injecţiile cu toxină botulinică se folosesc cu succes în tratarea hiperhidrozei (transpirației excesive).
2
3

Cum funcționează?

Toxina botulinică acționează asuprea nervilor responsabili pentru activarea glandelor sudoripare (care secretă transpirația). În mod normal, sistemul nervos activează glandele sudoripare atunci când temperatura corpului crește în scopul de a răci organismul. Atunci când suferi de hiperhidroza înseamnă că sistemul nervos trimite stimuli în exces către aceste glande. Când toxina botulinică se injectează în zona afectată, nervii din această arie vor „paraliza”.

Consultaţia se realizează împreună cu medicii noştri specialişti în urma unei programări prealabile.

Cum decurge procedura?

Procedura de injectare cu toxină botulinică este una foarte simplă, rapidă și fără dureri mari deoarece se folosește un ac foarte fin și delicat. Substanța va fi injectată doar în straturile superioare ale pielii. Injecțiile se vor efectua în mod repetat pe zona tratată astfel încât să formeze o matrice.

Pentru a atenua din disconfortul de după tratament se va folosi gheață sau o cremă specială.
4

Întrebări frecvente

Există contraindicații?
Care sunt efectele adverse?
Care sunt indicațiile de dinaintea procedurii?
Ce asteptari pot avea dupa tratamentul pentru hiperhidroza?