Îți dorești un corp tânăr, ferm și tonifiat?

Alege ce e mai bine pentru corpul tău!

Suntem singura clinică din România deținătoare a aparatului Bioshape, care asigură rezultate remarcabile în reîntinerirea cutanată, prin îmbinarea de tehnologii inovatoare: radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic.

Este special conceput pentru: reducerea celulitei, reducerea depozitelor de grăsimi localizate, tonifierea și fermizarea bărbiei, abdomenului, șoldurilor și membrelor inferioare. În plus, tratează vergeturile, reduce ridurile şi pungile de sub ochi.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedure Videos

Ce este Bioshape?

Este un produs unic, care ajută la corectarea greutăţii, avand rezultate uimitoare împotriva celulitei, adipozității și a semnelor de îmbătrânire. Folosit cu succes la nivel mondial, combină acțiunea celor mai avansate tehnologii: radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic, fiind considerat o soluție ultramoderna și eficientă.

Consultaţia se realizează împreună cu medicii noştri specialişti în urma unei programări prealabile.

Cum funcționează ?

Bioshape este unul dintre puținele echipamente medicale de pe piață care combină acțiunea sinergica a mai multor tehnologii: radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic (vacuum). Cele patru piese de mână diferite sunt echipate pentru a asigura cele mai eficiente rezultate, în funcție de zona care urmează să fie tratată. Spre deosebire de alte produse de pe piață care tratează doar zone mai mari ale corpului, Bioshape acționează eficient şi pe zone mici, cum ar fi fața și gâtul, cu două piese de mână specifice. Prin urmare, un aparat vă permite să tratați în mod eficient mai multe zone, de la celulită până la lifting facial. Pe lângă eliminarea imperfecțiunilor pielii, cum ar fi celulita și grăsimile localizate, acesta promovează și drenajul lichidelor și stimulează elasticitatea naturală a pielii.

Bioshape este una dintre puținele platforme multifuncționale capabile să trateze atât fața, cât și corpul, oferind rezultate rapide și sigure.

Cum se tratează celulita cu ajutorul Bioshape?

Tratamentul pentru celulită cu Bioshape combină beneficiile radiofrecvenței și infraroșului cu cele ale masajului endodermic. Radiofrecvența încălzește pielea și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul și pentru a permite o remodelare a pielii. Radiațiile infraroșii usucă țesutul apos, tipic celulitei, localizat în principal la nivelul subcutanat.

În cele din urmă, masajul endodermic permite întinderea pielii și ruperea septei fibroase care, în mod obișnuit, provoacă celulita.

Întrebări frecvente

Există contraindicații?
Câte ședințe se recomandă și la ce interval?
Care sunt indicațiile post-tratament?
Există efecte secundare?