Volumetrie + Biorevitalizare

Volumetrie Biorevitalizare

RRS HA Long Lasting este aliatul tău pentru un ten mai tânăr, mai sănătos . RRS HA Long Lasting este special conceput pentru a obține un efect perfect estetic și pe termen cât mai lung, toate fără a compromite naturalețea.
Volumetrie + Biorevitalizare exclusiv doar la MedBeautyClinique.

Inovativ, minim traumatic și efect instant – RRS HA Long Lasting a revoluționat stereotipurile despre un biorevitalizant sau filler clasic. Lansarea produsului de către Skin Tech Pharma Group a asigurat că frumusețea poate avea și o altă abordare.

Skin Tech Pharma Group – lider de opinie în chirurgia estetică și dermatologie, se bucură mai mult de 25 ani de activitate astfel inovațiile și cunostințele aduse au contribuit la consolidarea standardelor europene în medicina estetică.
Produsele Skin Tech Pharma Group au calificativul de dispozitive medicale Class III, ce garantează calitate și siguranță cât pentru pacient atât și pentru medic.

RRS HA Long Lasting incorporează compoziție și tehnologie exclusivă de elaborare.

Compușii prezenți în produs: acid hialuronic și un complex din 15 antioxidanți, ingridientul cheie fiind OSMOLIT – revitalizează, stimulează pielea pentru o strălucire sănătoasă și reduce riscul emboliilor și echimozelor. Acest fapt oferă un confort și siguranță maximă a procedurii.
Tehnologia de ultimă oră CO-DELIVERY permite biodegradarea treptată a compușilor și o hidratare îndelungată a țesuturilor, creând o nouă dimensiune în industria tratamentelor faciale.

Rezultat: ten luminous și efect anti-age .
Tocmai de aceea recomandarea specialiștilor in skincare se îndreaptă spre alegerea tratamentelor calitative, cu o perioadă rapidă de reabilitare, nenumărate beneficii precum: prevenirea si atenuarea ridurilor, prin stimularea fibroblastelor, refacerea structurii dermului, accelerarea metabolismului celular, restabilirea elasticității și volumelor pielii.
RRS HA Long Lasting este aliatul tău pentru un ten mai tânăr, mai sănătos.

Procedura RRS HA Long Lasting