Youlaser MT
Piele intinerită cu Youlaser

Ce este Youlaser?

Youlaser MT este primul laser de pe piață ce funcționează pe baza unei tehnologii exclusive mixte, revoluționar în tratamentul cicatricelor, rejuvenarea pielii, respectiv în tratamentele ginecologice. Lungimile de undă combinate conferă o eficiență sporită, efectele fiind maximizate.

Quanta Youlaser oferă pacienților standarde de tratament noi și sigure, acestea putând fi optimizate pentru fiecare pacient.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.
Procedura Video

CUM FUNCȚIONEAZĂ YOULASER?

Quanta Youlaser MT furnizează lasere de 10.600 nm (CO2) și 1540 nm (GaAS), coaxial, în același micropunct, având emisii secvențiale sau simultane, combinând două modalități: ablativ și non-ablativ.

În cazul celei de-a doua modalități (GaAS), se formează micro-coloane de vaporizare și coagulare a epidermului și dermului pe un anumit procent din suprafața tratată. Pielea neafectată din jurul micro-coloanelor favorizează accelerarea cicatrizării.

În cazul primei modalități, cea pentru ablație (CO2), are loc vaporizarea întregii suprafețe a leziunii.

Cele două lungimi de undă pot funcționa atât separat, cât și împreună, conferind un plus de eficiență.
Youlaser

CUI ÎI ESTE DESTINAT?

Tuturor personelor ce au pielea îmbătrânită cu riduri și pigmentări, precum și celor cu cicatrici, papiloame, veruci, cheratoze. Atrofia mucoasei vaginale poate fi, de asemenea, tratată eficient, cu rezultate avansate și interval minim între ședințe. Acest prim scaner ginecologic capabil să livreze două fascicule laser diferite, pentru a stimula producerea de colagen nou în mucoasa, este de mare folos in recâștigarea elasticității vaginale normale și pentru a îmbunătăți simptomele asociate.

De asemenea, poate fi folosit și pentru întinerirea vulvei prin accesoriul specific.

DE CE ESTE SCANERUL QUANTA UNIC?

Quanta Scanner este cel mai complet și inovator instrument de pe piață, permițând reglabilitatea completă a parametrilor tratamentului. Această configurație permite, de asemenea, utilizarea funcției OptiSim - capabile să estimeze adâncimea și densitatea tratamentului la parametri specifici pentru precizia maximă a tratamentului.

Scanerul este ergonomic și ușor, cu o conexiune integrată pentru funcția de răcire Zimmer, atunci când este cazul, diminuând astfel disconfortul.

Întrebări frecvente

De câte ședințe voi avea nevoie?
Contează tipul de piele?
Contraindicații
Cum mă pregătesc de tratament?