Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Reîntinerire cu laser fracțional

Reîntinerirea cu laser fracțional este o metodă non-invazivă de corectare, într-un mod armonios, a modificărilor pielii legate de vârstă (riduri, pete). Tratamentul cu laser estompează ridurile fine, îmbunătățește culoarea pielii, diminuează porii, conferă elasticitate, suplețe și netezire. Procedura de reîntinerire cu laser suspendă în mod eficient procesul de îmbătrânire a pielii.
Laserul Palomar foloseşte o metodă inteligentă şi unică, ce creează microcoloane de coagulare, prin care pielea se regenerează.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
În jurul ochilor 440 lei/ședință
Toată faţa 1.760 lei/ședință
Decolteu 440 lei/ședință
În jurul gurii 440 lei/ședință
Gât 880 lei/ședință
Mâini 880 lei/ședință

Cum funcţionează?

Laserul fracţional, prin acţiunea sa fototermică asupra ţesuturilor, contribuie la eliminarea ţesutului vechi, afectat şi stimulează regenerarea de ţesut nou (prin producerea de colagen nou și restructurarea elastinei). În timpul tratamentului se declanşează o cascadă de reacţii biochimice, care stimulează producţia de noi fibroblaşti (ce menţin integritatea structurală a ţesuturilor conjunctive), crearea de colagen nou, reîntinerirea pielii din interior spre exterior și rezolvarea problemelor acesteia (pete, riduri, cicatrici).

Citește mai mult
Microfracţiile Laserului Palomar Lux 1540 pătrund până la 1 mm adâncime și formează microcoloane de coagulare controlate în epiderm şi derm. Acestea declanşează reacţii citochimice, de vindecare naturală a pielii, cu eliberarea mediatorilor inflamaţiei şi activarea fibroblaştilor. Pielea este tratată adânc, dar nu este afectată (laserul are un sistem de răcorire inclus și stratul superior al pielii este protejat, deci nu există riscul de infecție).

La ce mă pot aștepta după tratament?

Cel mai eficient tratament necesită 3 – 5 ședințe, la interval de 3 – 4 săptămâni. Majoritatea pacienților încep să vadă rezultatele după prima ședință. După ultima, calitatea pielii se va îmbunătăți timp de câteva luni, pielea continuând să se regenereze.

Citește mai mult
Zona tratată se va simți ca arsă de soare, timp de 1 oră după tratament. Și va avea o culoare rozalie timp de 5 – 7 zile (semn normal, că pielea se vindecă). Umflarea este și ea normală (2 – 5 zile), iar unii pacienți se și descuamează.

Se recomandă aplicarea de gheață pe zona tratată și apoi utilizarea unei creme cu SPF 30. Pielea poate fi machiată sau rasă la scurt timp după tratament. Protejați apoi pielea tratată, în lunile care urmează, cu cremă de soare.

Beneficii

În urma tratamentului, ridurile se vor atenua vizibil. Aspectul pielii va deveni mai neted, mai luminos şi sănătos.
Poate fi tratată întreaga suprafaţă a corpului, inclusiv gât, decolteu, mâini.

 

Indicații

  • riduri
  • cicatrici acneice
  • reducerea porilor
  • melasmă
  • alte imperfecţiuni ale tenului

Avantaje

  • procedura este de scurtă durată (30 – 40 de minute, pentru întreaga față)
  • senzaţia de disconfort este minimă
  • nu necesită perioadă de recuperare
  • îţi poţi relua imediat activitatea
  • poate fi utilizat în combinație cu alte proceduri estetice (peeling-uri, mezoterapie, tratamente injectabile cu acid hialuronic etc.)