Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Rejuvenarea buzelor și a regiunii periorale

Tratamentul de rejuvenare a buzelor și a regiunii periorale oferă cea mai lungă perioadă de eficacitate, îmbinată cu cea mai mică rată de complicații și cele mai bune rezultate. Un tratament bun presupune un diagnostic inițial corect. Este important ca medicul specialist să fie receptiv la dorințele pacientului și să îi ofere tratamentul optim, în funcție de ceea ce își dorește pacientul de la bun început.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Rejuvenarea buzelor şi a regiunii periorale cu Restylane Vital 1.100 lei/1 ml

Cum funcționează?

Pentru întinerirea buzelor şi a zonei periorale, se utilizează fillere Restylane Vital şi Restylane Vital Light. Tratamentul este unul natural şi foarte sigur, prin care se reface turgescenţa naturală şi hidratarea (în special la femeile de peste 50 de ani, cu deficienţe de hormoni estrogeni).

Este perfect pentru pacienţii care nu doresc ajustarea volumului buzelor. În cazul în care doriți volum, la sfârşitul întregului protocol puteți efectua corectarea buzelor cu fillere Restylane (în mod normal, este nevoie de o cantitate mai mică de filler, iar efectul durează mai mult când tratamentul de întinerire a fost făcut înaintea tratamentului pentru volum).

Există și posibilitatea de a completa corectarea buzelor, făcând conturul buzelor sau volumul buzelor cu ajutorul microcanulei Pix’L, unde sunt necesare doar 2 puncte de intrare, aproape de îmbinările exterioare ale gurii.

 

Avantaje

  • refacerea hidratării buzelor, fără volum mărit
  • structura pielii buzelor, moliciunea şi hidratarea sunt restaurate
  • rezultatele duc la o morfologie mai naturală a buzelor

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051