Remodelare corporală cu Bioshape 3 în 1

Vrei să scapi de celulită, de grăsimea în exces, iar pielea ta să strălucească? Nimic mai simplu! Bioshape îmbină tehnologii inovatoare pentru a-ţi asigura rezultate remarcabile în doar câteva şedinţe.

Citește mai mult

Eficiența exercițiilor fizice, a alimentației sănătoase, precum și alte metode de întreținere a sănătății și frumuseții corpului sunt consolidate de îmbinarea radiofrecvenței cu terapia infraroșu și masajul endodermic (vacuum). În plus, pentru a elimina imperfecțiunile pielii, cum ar fi celulita și adipozitatea localizată, efectuează drenajul de fluide și stimulează elasticitatea pielii. Bioshape este una din puținele platforme multifuncționale capabile să trateze atât fața cât și corpul, oferind rezultate rapide, sigure și definitive.

Tratamentul de remodelare corporală cu Bioshape ajută la tonifierea pielii, contribuie la stimularea proceselor regenerative, tratează celulita negreșit și este benefic în tratarea retenției de apă și a depozitelor de grăsime.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
O ședință de remodelare corporală (3 zone) 250 lei/1 oră
Pachet de 10 ședințe remodelare corporală (3 zone) 150 lei/1 oră

Indicații

 • lipomasaj
 • adipozitate localizată
 • celulită
 • flaciditate cutanată
 • lifting
 • tratamente anti-age atât faciale, cât și corporale
 • stimularea producerii de elastină și colagen
 • pre/post lipoaspirație

Beneficii

 • eficient în tratarea celulitei și adipozităților
 • tratament confortabil și fără durere
 • aparat multifuncțional cu program pentru față și corp (contur ochi, față, gât, decolteu)
 • combină în mod unic trei tehnologii diferite: radiofrecvența cu terapia infraroșu și masajul endodermic (vacuum)
 • îmbunătățește circulația sanguină și oxigenarea pielii
 • asigură tonifierea țesuturilor și se obține un efect de lifting imediat
 • provoacă o restructurare dermică și stimulează neocolageneza (producția nouă de colagen)
 • rezultate garantate, imediate și de durată

Despre aparatul Bioshape 3 în 1

Bioshape este un aparat marca Bios, care asigură rezultate remarcabile în reîntinerirea cutanată, prin îmbinarea de tehnologii inovatoare: radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic (vacuum). Bioshape este una dintre puținele platforme multifuncționale capabile să trateze atât fața, cât și corpul, oferind rezultate rapide şi sigure.

Aparatul Bioshape pentru față și corp este dotat cu 4 dispozitive de operare și o tehnologie eficace pentru reducerea defectelor cutanate: celulită, adipozitate localizată, tonifierea țesuturilor și efect de lifting imediat.

Citește mai mult
Dispozitivul H1 – permite tratamentul tuturor zonelor corpului

Dispozitivul H1 îmbină radiofrecvența bipolară, terapia infraroșu și masajul endodermic, obținut cu ajutorul rolelor motorizate. Suprafața de 40x60 mm permite tratamentul tuturor zonelor corpului. Provoacă o acțiune lipolitică a celulelor adipoase, stimulează circulația locală și drenajul limfatic.

Dispozitivul H2 – ideal pentru tratamentele membrelor superioare și inferioare

Dispozitivul H2 îmbină radiofrecvența bipolară, terapia infraroșu și masajul endodermic, obținut prin acțiunea sinergică a vacuumului, prin intermediul rolelor non-motorizate. Suprafața este de 30x50 mm, ideală pentru tratamentele membrelor superioare și inferioare. Provoacă o acțiune lipolitică a celulelor adipoase, cu efect de revascularizare și tonifiere a țesuturilor.

Dispozitivul H3 – ideal pentru față, gât și decolteu

Dispozitivul H3 combină radiofrecvența bipolară, terapia infraroșu și masajul endodermic, obținut cu ajutorul vacuumului. Suprafața dispozitivului de operare este de 8x25 mm, ideal pentru față, gât și decolteu. Provoacă o acțiune de restructurare dermică și stimularea neocolagenezei.

 Dispozitivul H4 – ideal pentru regiunea perioculară și periorală

Dispozitivul H4 îmbină radiofrecvența bipolară cu masajul endodermic. Suprafața dispozitivului de operare este de 4x7 mm, ideal pentru regiunea perioculară și periorală. Provoacă o tonifiere dermică, cu stimularea neocolagenezei.