Clinica Med Beauty

R

Med Beauty Clinique – excelăm prin performanţă

Te ajutăm să devii mai încrezător în privinţa aspectului tău fizic şi să te bucuri de o piele care emană frumuseţe din interior.
Procedurile noastre sunt noninvazive, de scurtă durată şi cu rezultate imediate. Tratamentele sunt efectuate de către medici cu experienţă, care folosesc aparatură de ultimă generaţie şi produse de calitate superioară.
Apelează cu încredere la SPECIALIŞTII FRUMUSEŢII şi toată lumea va dori să afle care e secretul tău.

Corectitudine, profesionalism şi confidenţialitate

Evaluarea medicală este gratuită. În cadrul acesteia, specialistul va stabili, împreună cu tine, procedurile necesare pentru a obţine rezultatul mult dorit. Tratamentul este adaptat nevoilor şi bugetului tău.
Suntem loiali încrederii tale. Siguranța și satisfacția ta sunt prioritățile noastre.
Te aşteptăm cu drag!

Echipa

Dr. Angela Jora

Specializată în rezolvarea problemelor dermato-estetice pe bază de fillere Restylane, toxină botulinică, peeling chimic, mezoterapie şi fire bioabsorbabile PDO.
Trainer în tratamentul problemelor estetice cu laser şi IPL (lumină intens pulsată), radiofrecvenţă, ultrasunete, electrostimulare, aparate cosmetice.

Dr. Cristina Ţîbîrnă

Medic specialist dermato-venerolog, cu înaltă pregătire în tehnicile de injectare şi rejuvenare facială, gât, decolteu, cu toxină botulinică şi acid hialuronic Restylane.
Are stagii de specializare naţionale şi internaţionale: în Rusia, Dubai, Milano şi colaborează cu unităţile de cercetare/clinici dermatologice pentru diagnosticarea/terapii dermatologice, inclusiv tratament cosmetic, peeling chimic, mezoterapie, laser-terapie și chirurgie.

Dr. Raisa Răilean

Medic specialist în Chirurgia Plastică şi Reconstructivă, cu înaltă pregătire în tehnici anti-ageing non-chirurgicale, peeling chimic, toxină botulinică, mezoterapie, fillere cu acid hialuronic Restylane şi hidroxiapatita de calciu.
Are stagii de specializare la Moscova, în Turcia şi Dubai pentru aplicarea firelor bio-absorbabile, ozonoterapie, scleroterapie şi tratamente cu laser în patologia vasculară, sculptare facială şi corporală cu tehnologii înalte şi proceduri dermatologice cu Lumina Intens Pulsată.

Ileana Popescu

Senior Trainer Goldeneye
Dermopigmentist