Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters reprezintă o gamă de acid hialuronic stabilizat, care oferă un tratament flexibil folosit pentru reîntinerirea, hidratarea și biorevitalizarea următoarelor zone: față, gât, zona periorală și perioculară, mâni, decolteu, coate, genunchi. Ridurile fine vor dispărea, iar pielea va deveni mai hidratată, reîntinerită, luminoasă, densă, cu aspect sănătos, catifelată și fină. Injecțiile se administrează, tipic, de-a lungul a 3 ședințe de tratament, la 2 – 4 săptămâni distanță una de alta, iar bianual se fac ședințe de menținere (o dată la 6 luni). Gelurile injectabile Restylane Skinboosters oferă un plus de calitate pielii feței și mânilor timp de până la 12 luni după primul tratament, în funcție de zona tratată. Produsul a fost numit Best Skin Enhancement Injectable 2017 la cea de-a IX-a ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging (5 – 7 mai, București), unde a primit un Anti-Aging Trophy.

Gama Restylane Skinboosters oferă îmbunătățiri dovedite clinic ale aspectului pielii prin intermediul a două tipuri de fillere:

  • Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină – recomandat pentru pielea îmbătrânită, care își pierde elasticitatea și tonusul
  • Restylane Vital Light/ Restylane Vital Light Lidocaină – recomandat persoanelor tinere, cu o piele subțire și fină