Restylane Skincare

Restylane Skincare

Restylane Skincare este gama profesională de creme marca Restylane, perfectă pentru o rutină zilnică de îngrijire a pielii și complementară tratamentelor injectabile ale companiei. Aceste produse de îngrijire zilnică oferite de compania Galderma refac bariera naturală hidro-lipidică, pregătesc pielea pentru procedurile estetice și măresc beneficiile tratamentelor, făcându-ți pielea frumoasă și acasă. Produsele se utilizează dimineața, seara, dar și pe parcursul zilei, furnizând nutrienți și protejând pielea.

Restylane Skincare conține secretul pielii frumoase – balanța perfectă între hidratare, păstrare și redarea unei bune bariere naturale, cu ajutorul acidul hialuronic stabilizat, care furnizează stratului exterior al pielii un grad superior de hidratare.

Gama Restylane Skincare este formată din:

Restylane Day Cream/Restylane cremă de zi

Îmbunătățește structura și elasticitatea pielii și reduce apariția liniilor fine, ceea ce ajută pielea să-și recapete echilibrul și să devină mai netedă, mai catifelată și mai strălucitoare.

Restylane Night Cream/Restylane cremă de noapte

Ajută la restabilirea rezistenței naturale a pielii, îmbunătățește structura acesteia și reduce apariția liniilor fine.

Restylane Whitening Day Cream SPF 15/Restylane cremă iluminatoare de zi cu SPF 15

Previne formarea petelor de îmbătrânire, deoarece conține filtre de protecție solară, care protejează pielea de efectele dăunătoare ale soarelui, păstrând culoarea deschisă a tenului. Și conferă un grad avansat de luminozitate pielii, deoarece conține vitamine, substanțe hidratante și alți nutrienți care fac pielea mai luminoasă și mai moale.

Restylane Day Cream SPF 15/Restylane cremă de zi cu SPF 15

Conferă catifelare și luminozitate, stimulează elasticitatea pielii și o protejează de razele UV. Are la bază acidul hialuronic stabilizat patentat NASHA, care reconstruiește reţeaua dermală (pentru o protecţie şi hidratare de lungă durată), restabilește bariera naturală hidrolipidică, îmbunătăţeşte structura pielii şi reduce ridurile fine.

Restylane Facial Clenser/Restylane demachiant

Acest demachiant menține hidratarea, elimină impuritățile de pe suprafața ei, o curăță eficient și îndepărtează machiajul ușor, lasând pielea curată, cu aspect proaspăt și catifelat.

Restylane Eye Serum/Restylane ser de ochi

Hidratează, stimulează și îmbunătățește considerabil calitatea pielii delicate din jurul ochilor, hidratând-o, îmbunătățindu-i aspectul și redându-i netezimea și elasticitatea. Aceasta din urmă se pierde odată cu timpul și poate duce la acumularea de lichid (astfel, ochii par obosiți și îmbătrâniți).

Restylane Night Serum/Restylane ser de noapte

Reduce liniile fine și petele de îmbătrânire, îmbunătățește elasticitatea, calitatea și hidratarea pielii în timpul nopții, când organismul se află într-o perioadă de creștere și de regenerare. Folosirea îndelungată poate conferi pielii o textură și o culoare uniforme.

Restylane Recover Cream/Restylane cremă reparatoare

Hidratează, tonifică și calmează pielea, reducând inflamația. Se utilizează pentru îngrijirea pielii în urma tratamentelor injectabile.

Restylane Hand Cream/Restylane cremă de mâini

Hidratează pielea și îi fortifică bariera naturală protectoare.