O piele frumoasă cu acidul hialuronic Restylane

Pentru a combate semnele îmbătrânirii faciale, există 3 categorii de tratamente: la suprafața pielii (peeling-uri, microdermabraziune etc.), injectabile (fillere, toxine, stimulatori de colagen etc.) și chirurgicale (facelift, transfer de grăsime etc.). Pentru rezultate minim invazive, naturale și de lungă durată, soluția cea mai bună este acidul hialuronic!

Acidul hialuronic (HA) este cel mai abundent constituent esențial al corpului uman, un hidratant biologic (captează și reţine apa în ţesuturi) care – prezent în dermă – dă pielii hidratare, suplețe și culoare. În timp și în funcție de fiecare dintre noi, concentrația și calitatea acidului se reduc. Folosit de ani buni în industria cosmetică, HA e considerat a fi „cheia de la fântâna tinereții”, efectelor sale extraordinare de umplere a ridurilor și de netezire adăugându-li-se cele de vindecare mai rapidă a rănilor și de estompare a cicatricilor vechi sau noi.

Pentru a lupta cu timpul, soluția propusă de compania de dermatologie Galderma (care, din 1981 încoace, este dedicată inovațiilor în domeniul produselor estetice, de corectare și de vindecare a bolilor pielii) este acidul hialuronic Restylane. Linia de produse Restylane este formulată în așa fel încât se comportă ca un HA natural și are în CV un număr impresionant de peste 30 de milioane de tratamente în întreaga lume. Inclusiv cele făcute la Restylane Beauty Clinique!

Avantajele Restylane

Toate produsele Restylane sunt bazate pe gelul din micro-cristale creat de compania Galderma, care este patentat NASHATM (tehnologie de stabilizare a HA, care încorporează un număr limitat de crosslink-uri sintetice în structura acidului, păstrează rețeaua naturală a acestuia și rezultă într-o versiune extrem de puțin modificată a HA natural). Gelul restabilește volumul și structura pielii, netezește ridurile, stimulează sinteza de elastină și colagen noi. Practic, creează un „suport de susținere” pentru țesuturi, estompând îmbătrânirea. Din 1996 încoace, gama de produse de umplere dermică Restylane este una dintre cele mai utilizate la scară largă din lume. Și prima care include fillere de HA stabilizat de proveniență non-animală (nu sunt necesare teste de piele și există un risc minim pentru reacții alergice/de hipersensibilitate). Produsele Restylane sunt sigure, nu au efecte secundare și nu sunt permanente.

Restylane poate fi utilizat pentru

 

BUZE, BĂRBIE, CONTUR FACIAL

 • volum și contur buze (Restylane Lip VolumeLidocaină)
 • contur facial, față mai plină (Restylane Perlane/Restylane Perlane Lidocaină, Restylane SubQ/Restylane SubQ Lidocaină)
 • comisura bucală (Restylane/Restylane Lidocaină, Restylane Lip Volume Lidocaină)
 • ridurile „zâmbetului” (Restylane/Restylane Lidocaină)

OBRAJI, URECHI ȘI NAS

 • augmentare nas (Restylane Perlane/Restylane Perlane Lidocaină, Restylane SubQ/Restylane SubQ Lidocaină)
 • augmentare pomeți și obraji (Restylane Perlane/Restylane Perlane Lidocaină, Restylane SubQ/Restylane SubQ Lidocaină)
 • riduri nazolabiale (Restylane Perlane/Restylane Perlane Lidocaină)
 • lobul urechii (Restylane Perlane/Restylane Perlane Lidocaină)
 • cicatrici post-acneice (Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină, Restylane Vital Light/Restylane Vital Light Lidocaină)

OCHI ȘI FRUNTE

 • cearcăne (Restylane/Restylane Lidocaină, Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină)
 • riduri glabelare (Restylane/Restylane Lidocaină)
 • linii de expresie (Restylane/Restylane Lidocaină)
 • sprâncene (Restylane/Restylane Lidocaină)
 • riduri „laba gâștei” (Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină)

DECOLTEU, GÂT

 • hidratare în adâncime (Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină, Restylane Vital Light/Restylane Vital Light Lidocaină)

MÂINI

 • reîntinerire mâini (Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină, Restylane Vital Light/Restylane Vital Light Lidocaină)

COATE, GENUNCHI

 • reîntinerire coate, genunchi (Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină, Restylane Vital Light/Restylane Vital Light Lidocaină)

Gama Restylane include 3 grupuri de produse:

 1. Restylane Fillers – fillere destinate obținerii de rezultate naturale de eliminare a ridurilor, de mărire a buzelor și definire a conturului facial, prin injectare cu gel; acestea sunt:
 • Restylane/Restylane Lidocaină – recomandat pentru ridurile faciale superficiale şi medii (de expresie, nazolabiale, zona perioculară, ridurile „zâmbetului”, de „marionetă”, de fumător și ridicarea colțurilor gurii)
 • Restylane Lip Volume Lidocaină – folosit în augmentarea conturului şi volumului, pentru colțurile gurii și riduri periorale; se obțin buze senzuale, cu aspect natural
 • Restylane Perlane/Restylane Perlane Lidocaină – indicat pentru ridurile faciale medii şi profunde (ridurile nazogeniene profunde, mici corecții la pomeți, augmentarea conturului mandibular, bărbie, tratarea ridurilor la bărbați)
 • Restylane SubQ/Restylane SubQ Lidocaină – evidențiază trăsăturile chipului; recomandat pentru pomeţi, contur facial, bărbie, nas
 1. Restylane Skinboosters – produse injectabile, folosite la reîntinerirea și îmbunătățirea calității pielii prin creșterea hidratării acesteia, în zone expuse (gât, decolteu, mâini, coate, genunchi) sau afectate de acnee. Există 2 tipuri de fillere:
 • Restylane Vital/Restylane Vital Lidocaină – recomandat pentru pielea îmbătrânită, care își pierde elasticitatea și tonusul; folosit pentru hidratarea şi revitalizarea pielii feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor
 • Restylane Vital Light/Restylane Vital Light Lidocaină – folosit pentru hidratarea şi biorevitalizarea feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor persoanelor tinere, cu o piele subţire şi fină

 

 1. Restylane Skincare – o serie de produse cosmetice care protejează, hidratează și hrănesc pielea din exterior, folosind ingrediente de calitate, complementare tratamentelor injectabile Restylane. Gama este formată din:
 • Restylane cremă de zi – îmbunătățește structura și elasticitatea pielii și reduce apariția liniilor fine, ceea ce ajută pielea să-și recapete echilibrul și să devină mai netedă, mai catifelată și mai strălucitoare
 • Restylane cremă de zi cu SPF 15 – conferă catifelare și luminozitate, stimulează elasticitatea pielii și o protejează de razele UV; are la bază acidul hialuronic stabilizat patentat NASHA, care reconstruiește reţeaua dermală (pentru o protecţie şi hidratare de lungă durată), restabilește bariera naturală hidrolipidică, îmbunătăţeşte structura pielii şi reduce ridurile fine
 • Restylane cremă iluminatoare de zi cu SPF 15 – previne formarea petelor de îmbătrânire (conține filtre de protecție solară, care protejează pielea de efectele daunătoare ale soarelui, păstrând culoarea deschisă a tenului) și conferă un grad avansat de luminozitate pielii (deoarece conține vitamine, substanțe hidratante și alți nutrieți care fac pielea mai luminoasă și mai moale)
 • Restylane cremă de noapte – ajută la restabilirea rezistenței naturale a pielii, îmbunătățește structura acesteia și reduce apariția liniilor fine
 • Restylane demachiant – acest demachiant menține hidratarea, elimină impuritățile de pe suprafața ei, o curăță eficient și îndepărtează machiajul ușor, lasând pielea curată, cu aspect proaspăt și catifelat
 • Restylane ser de ochi – hidratează, stimulează și îmbunătățește considerabil calitatea pielii delicate din jurul ochilor, hidratând-o, îmbunătățindu-i aspectul și redându-i netezimea și elasticitatea; aceasta din urmă se pierde odată cu timpul și poate duce la acumularea de lichid (astfel, ochii par obosiți și îmbătrâniți)
 • Restylane ser de noapte – reduce liniile fine și petele de îmbătrânire, îmbunătățește elasticitatea, calitatea și hidratarea pielii în timpul nopții, când organismul se află într-o perioadă de creștere și de regenerare; folosirea îndelungată poate conferi pielii textură și culoare uniforme
 • Restylane cremă reparatoare – hidratează, tonifică și calmează pielea, reducâbd inflamația; se utilizează pentru îngrijirea acesteia în urma tratamentelor injectabile
 • Restylane cremă de mâini – hidratează pielea și îi fortifică bariera naturală protectoare