Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Tratament facial cu Bioshape 3 în 1

Bioshape este un aparat marca Bios, care asigură rezultate remarcabile în reîntinerirea cutanată, prin îmbinarea de tehnologii inovatoare: radiofrecvența, terapia infraroșu și masajul endodermic (vacuum). Bioshape este una din puținele platforme multifuncționale capabile să trateze atât fața, cât și corpul, oferind rezultate rapide, sigure și definitive.

Tratamentul facial cu Bioshape conferă drenaj limfatic, îmbunătățește tonusul pielii și asigură luminozitate.

Citește mai mult
Aparatul Bioshape este dotat cu 4 dispozitive de operare și o tehnologie eficace pentru reducerea defectelor cutanate (celulită, adipozitate localizată), tonifierea țesuturilor și efect de lifting imediat.

Tratamentul facial cu Bioshape promovează drenajul fluidelor și stimulează elasticitatea pielii.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Tratamente faciale (față, gât, decolteu) cu Bioshape 150 lei/ședință
Abonament tratamente faciale (față, gât, decolteu) de 5 ședințe 100 lei/ședință

Dispozitivul H1 – permite tratamentul tuturor zonelor corpului

Dispozitivul H1 îmbină radiofrecvența bipolară, terapia infraroșu și masajul endodermic, obținut cu ajutorul rolelor motorizate. Suprafața de 40x60 mm permite tratamentul tuturor zonelor corpului. Provoacă o acțiune lipolitică a celulelor adipoase, stimulează circulația locală și drenajul limfatic.

Dispozitivul H2 – ideal pentru tratamentele membrelor superioare și inferioare

Dispozitivul H2 îmbină radiofrecvența bipolară, terapia infraroșu și masajul endodermic, obținut prin acțiunea sinergică a vacuumului, prin intermediul rolelor non-motorizate. Suprafața este de 30x50 mm, ideală pentru tratamentele membrelor superioare și inferioare. Provoacă o acțiune lipolitică a celulelor adipoase, cu efect de revascularizare și tonifiere a țesuturilor.

Dispozitivul H3 – ideal pentru față, gât și decolteu

Dispozitivul H3 combină radiofrecvența bipolară, terapia infraroșu și masajul endodermic, obținut cu ajutorul vacuumului. Suprafața dispozitivului de operare este de 8x25 mm, ideal pentru față, gât și decolteu. Provoacă o acțiune de restructurare dermică și stimularea neocolagenezei.

Dispozitivul H4 – ideal pentru regiunea perioculară și periorală

Dispozitivul H4 îmbină radiofrecvența bipolară cu masajul endodermic. Suprafața dispozitivului de operare este de 4x7 mm, ideal pentru regiunea perioculară și periorală. Provoacă o tonifiere dermică, cu stimularea neocolagenezei.

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne!

Pentru alte întrebări ne poți scrie la adresa de e-mail office@restylanebeauty.ro sau ne poți suna la +40 730 613 933

022032051