Tratamente vergeturi cu laser fracțional non-ablativ

Vergeturile, oricât de mici şi neînsemnate ar fi, îţi răpesc din frumuseţea pielii. Vergeturile (cicatrici atrofice) sunt considerate a fi o problemă comună a pielii și sunt cicatrici liniare dermice, însoţite de o atrofie dermică. Ele sunt cauzate de ruperea dermei, a rețelei de tip conjunctiv, care în timp se poate diminua, dar nu dispare complet. Sunt adesea rezultatul unei întinderi rapide a pielii asociată cu o creștere sau schimbare de greutate și se prezintă ca nişte striuri plate, subţiri, de culoare roşie, care cresc în dimensiuni, în timp. Vergeturile pot apărea oriunde pe corp, dar cele mai comune locuri sunt abdomenul, sânii, partea superioară a brațelor, axilele, spatele (la bărbați), coapsele, gambele, șoldurile și fesele.

Este necesar să conștientizați faptul că sunt mai dificil de redus odată ce au culoarea albă. Cu toate acestea, există șanse considerabile de diminuare a vergeturilor. Clinica Med Beauty deţine singurul laser non-invaziv din lume care atenuează considerabil vergeturile: aparatul Palomar Lux 1540, a cărui eficiență este certificată de FDA. Tratamentul poate fi aplicat la orice vârstă.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Tratamente vergeturi cu laser fracțional non-ablativ Lux 1540 Palomar 660 – 1760 lei/zonă

Ce vergeturi pot fi eliminate?

Vergeturile recente (de până la 2 ani) sunt tratate definitiv, iar cele mature (cu o vechime de peste 20 de ani) sunt atenuate vizibil. Ca urmare a stimulării elastinei şi colagenului, pielea va deveni mai netedă, mai întinsă, îşi va recăpăta densitatea şi fermitatea.

Despre tratament

Microfracţiile laserului Palomar Lux 1540 pătrund până la 1 mm adâncime și formează microcoloane de coagulare controlate în epiderm şi derm. Acestea declanşează reacţii citochimice, de vindecare naturală a pielii, cu eliberarea mediatorilor inflamaţiei şi activarea fibroblaştilor. Pielea este tratată adânc, dar nu este afectată (laserul are un sistem de răcorire inclus și stratul superior al pielii este protejat, deci nu există riscul de infecție).

Procedura nu necesită, de obicei, anestezie.

Tratamentul este conceput pentru persoanele care doresc să elimine vergeturile, chiar dacă sunt în fază incipientă sau mai vechi, iar tratamentul se poate aplica pe orice parte a corpului. Rezultatele sunt vizibile.