Programează-teDe unde ai auzit de noi?


Umplere/tratare riduri cu acid hialuronic

Obține aspectul natural și elegant pe care îl dorești! Tratamentul anti-rid cu acid hialuronic restabilește volumul pierdut odată cu trecerea anilor, pentru un aspect vizibil întinerit. Pot fi tratate zone faciale precum: obrajii, gura, ridurile nazolabiale, buzele și zona ochilor.

Gama completă de fillere Restylane ajută medicul specialist să personalizeze tratamentul pentru a crea aspectul potrivit pentru tine. Fie că dorești să fii mai atrăgătoare și mai încrezătoare în tine însăți, fie că vrei să obții un aspect vizibil mai întinerit, soluția o constituie fillerele Restylane!

Citește mai mult
Procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic este recomandată pentru umplerea ridurilor faciale medii și profunde: ridurile de pe frunte, nazolabiale, din zona perioculară, ridurile „zâmbetului”, ridurile de fumător și pentru ridicarea colțurilor gurii.

Ridurile sunt rezultatul unei combinații de factori care ne afectează de-a lungul timpului: reducerea colagenului și a elastinei, daune cauzate de soare și de mediul înconjurător, acțiuni musculare repetate.

Vezi lista de prețuri
Tratament Preț
Umplerea ridurilor medii cu acid hialuronic 1.320 lei/1 ml
Umplerea ridurilor profunde cu acid hialuronic 1.500 lei/1 ml

Despre Restylane

Restylane este un acid hialuronic stabilizat, similar celui produs de organismul nostru. Este un hidratant biologic al pielii, care atrage şi reţine apa în ţesuturi.
Este un tratament sigur, fără efecte secundare.
Gama de acid hialuronic Restylane (by Galderma) este patentat NASHA™ (tehnologie de stabilizare), este de origine non-animală și oferă pielii tale un adevărat răsfăţ, prin tratamentele variate şi de lungă durată.

Proprietăţile acidului hialuronic fac diferenţa

  • umple toate ridurile şi estompează şanţurile (recomandat pentru ridurile frunţii, ridurile „zâmbetului”)
  • augmentează pomeţii, linia mandibulară, bărbia şi nasul
  • hidratează şi biorevitalizează pielea
  • creează un „suport de susţinere” a pielii, prin estomparea proceselor de îmbătrânire
  • augmentează conturul şi volumul buzelor, cu efect natural şi o persistenţă îndelungată

Gamă variată de tratamente

Restylane este recomandat pentru ridurile faciale superficiale şi medii, precum: ridurile de expresie, nazolabiale, zona perioculară, ridurile „zâmbetului”, de „marionetă”, de fumător și ridicarea colțurilor gurii.

Restylane Lip Volume este folosit în augmentarea conturului şi volumului, colțurile gurii și riduri periorale. Se obțin buze senzuale, cu aspect natural.

Perlane este indicat pentru ridurile faciale medii şi profunde: ridurile nazogeniene profunde, mici corecții la pomeți, augmentarea conturului mandibular, bărbie, tratarea ridurilor la bărbați.

Sub Q evidențiază trăsăturile chipului, într-o manieră elegantă și frumoasă. Este recomandat pentru pomeţi, contur facial, bărbie, nas și este ideal dacă doriți să sporiți frumusețea trăsăturilor faciale, în urma pierderii de țesut gras sau dacă doriți să obțineți un contur facial mai accentuat.

Restylane Vital este folosit pentru hidratarea şi revitalizarea pielii feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor. Ideal pentru o piele îmbătrânită, ce îşi pierde elasticitatea şi tonusul.

Restylane Vital Light este folosit pentru hidratarea şi biorevitalizarea feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor persoanelor tinere, cu o piele subţire și fină.