TRATAMENT INOVATOR ANTI-AGING

Oprim timpul în loc cu colagenul Guna

 

Datorită implementării proceselor de producție de ultimă generație, Guna Laboratories a obținut un produs sigur: dispozitivul medical cu colagen injectabil, special conceput pentru a acționa exact asupra zonelor în care apar cel mai frecvent afecțiunile inflamatorii.

 

Colagenul utilizat este rezultatul a trei procese diferite de producție implementate de Guna Laboratories (identificarea și verificarea conformității țesutului porcin, faza de extracție, pregătire și sterilizare / inactivare virală a extractului de colagen).

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.

 

procedura video

Tratează multiple afecțiuni

Dispozitivele medicale cu colagenul Guna pot fi utilizate pentru a trata afecțiuni cu diferite origini:
– din cauza suprautilizării
– din cauza îmbătrânirii
– din cauza unor leziuni.
MD GUNA este indicat pentru tratarea afecțiunilor degenerative a articulațiilor și țesuturilor și pentru a compensa și corecta diferitele pagube cauzate de îmbătrânire, postură incorectă, lovituri și leziuni.

De asemenea, în diferite domenii medicale: – Reumatologie – Ortopedie – Medicină de Reabilitare – Traumatologie – Medicină Sportivă – Anti-îmbătrânire – Medicină Generală.

Cum funcționează tratamentul cu colagenul Guna?

Colagenul se găseste, în mod natural, peste tot în organism între celule, dar în proportie foarte mare el se afla în oase, în tendoane, în muschi, ochi, piele și vase de sange. Odata cu înaintarea în vârstă, sau din cauza unor afecțiuni, cantitatea de colagen din organism scade.
Tratamentul cu Dispozitivul Medical Guna presupune injecția unei soluții pe bază de colagen la locul afecțiunii.

Aceasta soluție înlocuiește, întărește, protejează și construiește structura histologică a fibrelor de colagen pierdute oferind astfel suport mecanic zonei implicate. Injecțiile sunt periarticulare, intraarticulare, intramusculare și intradermice

Intrebari frecvente

Nu s-au semnalat cazuri de hipersensibilitate la MD GUNA. Pacienții care prezintă sensibilitate la ingredientele sau excipienții MD Guna vor fi testați înainte de administrare prin injectarea unei mici cantități de soluție în braț și se va urmări reacția timp de o oră. Deși nu reprezintă contraindicație, pacienții sub tratament cu anticoagulante sau cei cu fragilitate capilară confirmată vor fi atent monitorizați pe parcursul tratamentului cu MD Guna.

Este foarte probabil ca sarcina şi perioada de alăptare să nu constituie contraindicaţii pentru procedură, însă nu au fost efectuate studii practice pe femeile gravide.

Medicul curant va stabili necesitatea ședințelor în funcție de afecțiune, gradul afecțiunii și modul în care organismul reacționează la tratament. Tratamentele pot fi, între 1-2 ședințe pe săptămână , între 4 și 10 săptămâni (în funcție de zona afectată și de severitatea afecțiunii).

Tratamentul cu colagen Guna este util în refacerea cartilajului articular, refacerea tendoanelor, refacerea ligamentelor, reducerea durerii și îmbunătățirea mobilității articulațiilor (șold, genunchi, coloană, zona toracală, zona lombară, zona ischială, umăr, gât, articulațiile mici, mușchi și țesuturi moi).