Indepartare tatuaje cu laser

Scăpa de tatuajele nedorite și recăpăta-ți frumusețea pielii tale naturale!

Indepartare tatuaje cu laserul de ultimă generație Q-Switched Quanta System Q-Plus Evo

Clinica noastră deţine cel mai eficient tratament de îndepărtare a tatuajelor cu laserul de ultimă generație, Quanta System Q-Plus Evo.
Nu te mai reprezintă? Arată inestetic? Culorile sunt șterse sau are o formă distorsionată? Venim în salvarea pielii tale, pentru a reveni la starea ei naturală.
Îndepărtarea tatuajelor cu laser se poate face acum rapid și cu minim de durere datorită caracteristicilor speciale ale dispozitivului creat pentru a reduce și îndepărta durerea.

 

Laserul Q-Plus Evo Quanta System este singurul dispozitiv medical de pe piata care are disponibil urmatoarele configuratii: Nd:YAg 1064 nm(culori – negru/albastru inchis/, RUBY 694 nm – (culori – albastru/blue/verde/maro/violet) si 532 nm (culori – rosu/violet/portocaliu/maro) – aceste 3 lungimi de unda sunt dedicate pentru a indeparta tatuajele, rapid fara cicatrici, pete sau leziuni asupra pielii dvs.

 
Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura de indepartare tatuaje.
Procedura video

In ce constă procedura de îndepărtare a tatuajelor?

Tratamentul implică utilizarea laserului de ultima generație Quanta System Q-Plus Evo pentru a distruge pigmenții introduși în piele în cadrul tatuajelor. Metoda este eficientă, sigură și pot fi îndepărtate atât tatuajele negre, cât și cele color.

Lungimile de undă ale laserului vor fi diferite în funcție de culoarea tatuajului, astfel pentru tatuajele negre se va utiliza lungimea de undă de 1.064 nanometri, iar pentru cele colorate 532 nanometri.

Cui îi este destinată această procedură?

Sunt diverse motive care pot determina o persoană să își dorească să îndepărteze un tatuaj, însă indiferent de acestea, este bine de știut că orice individ are opțiunea garantată, sigură și eficientă de a beneficia de această procedură. Cei care decid să își îndepărteze un tatuaj, pot fi informați în timpul consulatiei de toate aspectele implicate pe parcursul îndepărtării, dar și ulterior acesteia.

Procedura de îndepărtare a tatuajului va fi discutată în detaliu: riscurile, limitările și beneficiile. Dacă îndepărtarea tatuajului implică mai multe sesiuni, medicul vă va prezența un plan concret și astfel veți afla de câte ori este necesar să reveniți, cum să îngrijiți zona și cât timp va dura întregul proces.

Cum actionează laserul Quanta System Q-Plus Evo?

Laserul emite un impuls puternic de energie care trece prin straturile superioare ale pielii și interacționează cu pigmenții tatuajului, pe care îi descompune în particule foarte mici. Ulterior, cu ajutorul sistemului imunitar, corpul le elimină în mod natural.

Înainte de începerea procedurii, pacientul și medicul care efectuează procedura trebuie să își pună ochelari de protecție. Medicul dezinfectează zona unde se află tatuajul și zona înconjurătoare, apoi suprafața tratată va fi răcită cu funcția integrată a laserului Quanta System, ce face procedura să fie complet nedureroasă. La sfârșitul ședinței se aplică un unguent cu antibiotic și se pansează zona tratată.

Întrebări frecvente

După îndepărtarea unui tatuaj, majoritatea pacienților nu rămân cu cicatrici, însă cicatrizarea este posibilă dacă zona nu a fost protejată conform instrucțiunilor oferite de medic. Laserul nu afectează pielea din jurul tatuajului, deoarece acesta recunoaște doar pigmentul tatuajului.

În unele ocazii se poate remarca o albire a pielii. Cu toate acestea, pigmentul normal al pielii se va reîntoarce în decurs de 6-12 luni de la ultima sesiune de tratament.
Specialiştii noştri vă recomandă următoarele:
– Fumătorii să nu fumeze în ziua tratamentului
– În tatuaj să nu existe pigmenţi fluorescenţi
– Contraindicată procedura persoanelor care suferă de boli ale pielii, precum lupus, sclerodermie, etc.
– Să nu vă expuneţi la soare sau solar, iar piscina, sauna sau marea sunt nerecomandat

Îndepărtarea tatuajelor cu laser necesită, în medie, 4-6 ședințe, la o distanță de 4-6 săptămâni între ele. Numărul de ședințe este determinat de: dimensiune, culoare, tipul de cerneală care a fost utilizată, amplasarea, profunzimea, culoarea pielii și aparatul folosit la crearea tatuajului. Prin intermediul unei consultații veți putea determina cu exactitate numărul de ședințe necesare.