Procedura preferata a vedetelor de la Hollywood

Terapia Vampir cu Plasmogel

 

Plasmogel-ul, cunoscut şi ca „Terapia Vampir” sau tratamentul preferat al vedetelor este o procedură biorevitalizantă injectabilă, ce permite declanșarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcționeze ca în tinerețe. Metoda Plasmogel este o realizare a cercetătorilor ruși, care au elaborat o formulă revoluționară de regenerare rapidă a celulelor corpului. Aceasta presupune corecția pielii îmbătrânite folosind propria plasmă a pacientului.

Eficient si nedureros

Procedura constă în trei etape: recoltarea sângelui, centrifugarea și obținerea plasmei bogate în trombocite (în urma centrifugării este obținută o concentrație de 5-10 ori mai mare de trombocite, de factori de creștere, față de cea care există în mod normal în sânge) și injectarea plasmei în zonele care urmează să fie tratate: față, gât, decolteu.
Plasma bogată în trombocite stimulează producția de colagen, având ca efecte repararea și regenerarea pielii, în mod natural. Mai exact, procesul de îmbătrânire devine mai lent, iar organismul luptă cu factorii externi nocivi, care duc la deteriorarea epidermei.

Avantajul indubitabil al procedurii Plasmogel este faptul că este inofensivă: substanţa injectată reprezintă „produsul propriu” al pacientului, deci metoda nu este toxică şi exclude orice reacţii de respingere, alergii şi posibilităţi de infectare. Este o metodă care ajută la soluționarea concomitentă a mai multor probleme estetice: îmbunătățirea culorii și texturii pielii, sporirea elasticității, reducerea ridurilor, micșorarea porilor.

Rezultate pe zone multiple

Terapia Vampir cu Plasmogel tratează o paletă largă de afecţiuni dintr-un spectru variat de domenii medicale: dermatologie (acnee, riduri, cicatrici, vergeturi), stomatologie (paradontoză, hemoragii gingivale, halenă), ortopedie şi traumatologie (osteoartrită, asteoartroză, leziuni ale ligamentelor şi muşchilor, reabilitare după operaţie sau accidemnt), medicină sportivă (contuzii, luxaţii, entorse, tendoane, rupturi de ligamente, fracturi) sau ginecologie (îmbunătăţirea orgasmului, tratamentul durerilor la contactul sexual, augmentarea labiilor, îmbunătăţirea calităţii endometrului).

Tratamentele cu Plasmogel, aka Terapia Vampir, sunt minim invazive și realizate de medici specialiști în domeniu, acestea accelerând regenerarea zonelor afectate cu până la 30%.

Consultatie personalizata

Întrucât Plasmogel se poate combina cu proceduri precum: mezoterapia, firele mono bioabsorbabile, Jalupro sau colagenul Guna, medicul nostru va stabili în urma unei consultații dacă acest lucru este necesar.

Lucrăm cu dispozitive și produse de top. Impreuna reusim sa gasim solutii chiar si pentru cele mai complicate afectiuni.

Intrebari frecvente

Da. Plasmogelul nu este recomandat în următoarele cazuri:
 • graviditate
 • alăptare
 • cancer de piele
 • alte forme de cancer
 • chimioterapie
 • boli ale sângelui
 • boli de colagen
 • infecţii bacteriene
 • virale sau fungice
 • alte afecţiuni dermatologice pe care le vei discuta cu medicul nostru.

Pentru rezultate optime, se recomandă între 3 și 5 ședințe, dar acest lucru va fi stabilit în urma unei consultații.

 •  Nu trebuie să mâncați cu 2 ore înainte de tratament. Înainte și după intervenție trebuie să beți 2 l de lichide pe zi.

Gelul autolog rămâne în ţesuturi pentru o perioadă de până la 3 luni, în funcţie de particularităţile individuale ale pacientului. După cura de proceduri Plasmogel, efectul este mai pronunţat şi mai durabil datorită stimulării suplimentare a producerii colagenului propriu. Corectarea repetată a modificărilor pielii este posibilă după 2 săptămâni de la prima injectare.