Terapia Vampir - 79 euro sedinta
79 euro/ sedinta
Preț special: doar 79 EUR ședința pentru faimoasa terapie vampir cu Plasmogel – PRP.

Faimoasa terapie vampir Plasmogel – PRP – este un tratament cu plasmă proprie, renumit pentru efectele sale aproape miraculoase de rejuvenare facială şi reconstrucţie celulară. Mezoterapia hidrateaza si lumineaza tenul. Aceste două proceduri combinate au rezultate spectaculoase pentru tenul tău.

Vezi Detalii
New Year BOTOX Full Face Offer
toxina botulinica 3 zone + 1 sedinta PRP
Doar 250 euro pentru pachetul de injectare botox în 3 zone + 1 ședință gratis Terapia Vampir, toată luna ianuarie.

Botoxul este recomandat pentru ameliorarea ridurilor adânci, de expresie, determinate de mișcările repetitive ale feței (ridurile încruntării, ale mirării, „laba gâștei”), pentru sprancenele căzute, ridurile de sub ochi, ridurile de pe nas (bunny lines – de la râs).

Vezi Detalii
ICOONE – Remodelare corporală & facială
6 lei/ minutul
Cel mai performant dispozitiv de remodelare corporală & facială din România: 6 lei minutul!

Icoone® este, în special, recunoscut pentru efectele sale spectaculoase în ceea ce priveşte remodelarea corporală, ajutând la o slăbire eficientă, susţinută, tonifiere şi topirea grăsimilor. Regenerarează țesuturile, îmbunătățeşte schimbului metabolic și activează metabolismul celulular.

Efectele sunt vizibile de la prima şedinţă. Tehnologia este de vârf în domeniu, 100% naturală şi non-invazivă.

Se poate utiliza şi în sarcină.

Vezi Detalii
New Year Best SkinCare
Mezoterapie - Icoone remodelare faciala
YOUR NEW YEAR, YOUR BEST SKINCARE! La Med Beauty Clinique ai 4 ședințe de mezoterapie + 2 ședințe de remodelare facială cu ICOONE cadou!

Mezoterapia este un tratament minim invaziv care folosește un proces special de introducere în piele a unui cocktail de vitamine ce ajută la îmbunătăţirea structurii celulare a pielii de la interior spre exterior. Pentru cei care doresc efecte mai complexe, acest tratament de mezoterapie se poate îmbina cu aparatul de remodelare faciala – ICOONE.

Vezi Detalii
Terapia Vampir New Year Perfect Skin
Regenereaza tesuturile cu pana la 30% mai repede
Doar 500 euro în loc de 1000 euro pentru pachetul de 3 ședințe PRP 💉 + 3 ședințe de mezoterapie, toată luna ianuarie.

Faimoasa terapie vampir Plasmogel – PRP – este un tratament cu plasmă proprie, renumit pentru efectele sale aproape miraculoase de rejuvenare facială şi reconstrucţie celulară. Mezoterapia hidrateaza si lumineaza tenul. Aceste două proceduri combinate au rezultate spectaculoase pentru tenul tău.

Vezi Detalii
Pachet epilare definitiva axila barbati
Preia controlul, recapătă-ți încrederea!!
Epilarea masculină cu laserul este, fără niciun dubiu, cea mai bună variantă, iar noi îți oferim 5 ședințe pentru axilă la doar 900 RON, în loc de 1500 RON!

Suntem prima clinică din România care folosește pentru epilare definitivă cu laser, laserul Quanta System Thunder, câștigătorul Premiului “Cel mai bun dispozitiv pentru epilat”, la Aesthetic Industry Awards 2018.

Vezi Detalii
Epilare definitiva FULL BODY
4000 de lei in loc de 5800 lei
Alege epilarea definitivă cu laserul revoluționar Quanta System Thunder pentru rezultate remarcabile şi efecte de durată.

Suntem prima clinică din România care folosește pentru epilare definitivă cu laser, laserul Quanta System Thunder, câștigătorul Premiului “Cel mai bun dispozitiv pentru epilat”, la Aesthetic Industry Awards 2018. Dispozitivul Quanta System Thunder este foarte puternic, cu două lungimi de undă: Alexandrite 755 nm și Nd: YAG 1064 nm

Rezultatele se văd chiar de la prima şedinţă. Eficient pe pielea bronzată şi pe firele blonde de păr.

Vezi Detalii
4 ședințe inghinal + 4 axila #CADOU!!
Epilare definitiva laser
  • 4 şedinţe de epilare cu laser Alexandrite Nd:YAG inghinal total
  • 4 ședințe axila #CADOU ➡️ doar 900 lei‼️

Suntem prima clinică din România care folosește pentru epilare definitivă cu laser, laserul Quanta System Thunder, câștigătorul Premiului “Cel mai bun dispozitiv pentru epilat”, la Aesthetic Industry Awards 2018.

Vezi Detalii
Biorevitalizare cu Acid Hialuronic
Doar 99 EURO, în limita stocului disponibil.
Am adus un nou produs de top în clinica noastră, special pentru frumusețea ta: acidul hialuronic bio-revitalizator de 2 ml de la OC Line
Vezi Detalii

Program

Luni, Miercuri și Joi - 12:00 - 20:00

Marți și Vineri - 10:00 - 18:00

Drumul spre frumusețe începe cu MedBeauty Clinique

© 2020 Medbeauty Clinique - Toate drepturile rezervate

X