Icoone laser med

Icoone, pentru că sănătatea ta începe cu o piele sănătoasă

Ce este Icoone Laser Med?

 

Pielea care reflectă adesea semnele vârstei, moștenirii genetice și nutriției deficitare sau care ar putea fi, de asemenea, supusă unui disconfort din cauza intervențiilor chirurgicale, traumelor, arsurilor sau problemelor vasculare are acum rezolvare. icoone® LASER MED este soluția naturală pentru toate aceste probleme.

 

Icoone® este singurul dispozitiv care dispune de Roboderm®, o tehnologie inovatoare brevetată care stimulează țesutul conjunctiv prin combinarea microstimulării cu acțiunea LASER și LED. Până în prezent, nicio altă tehnologie nu poate atinge 21.600 microstimulări/min, asigurând o vizibilă regenerare a pielii după prima ședință, așa cum face Icoone®.

Remodelare corporală și facială

Icoone® este, în special, recunoscut pentru efectele sale spectaculoase în ceea ce priveşte remodelarea corporală, ajutând la o slăbire eficientă, susţinută, tonifiere şi topirea grăsimilor. Regenerarează țesuturile, îmbunătățeşte schimbului metabolic și activează metabolismul celulular.
De asemenea, icoone este eficient în tratarea celulitei, îmbunătățind microcirculația atât pentru modificările metabolice cât și pentru trofismul celular. Regenerează pielea, îmbunătățește elasticitatea și densitatea, având și acțiune antiedematoasă. Datorită LED-urilor și a LASER-ului, procedura este eficace în cele mai dificile cazuri.

În ceea ce privește remodelarea facială, icoone are o eficiență dovedită în diminuarea bărbiei duble, în drenajul limfatic (decolteu, față, gât), în tonifiere și în tratarea semnelor vizibile de îmbătrânire (acțiune anti-aging), în întinerire prin reducerea ridurilor profunde sau fine, prin stimularea microcirculației în zona perioculară, respectiv stimularea sintezei de colagen și elastină – toate acestea datorită celor 6 programe faciale pe care le are.

Aplicaţii cu success în domeniul medical

Tratamentele cu icoone® sunt non-invazive şi naturale, fiind ideale în cazurile de pre şi post intervenţii chirurgicale. Acţionează cu succes asupra cicatricilor prin efectul de drenaj, îmbunătăţirea elasticităţii şi calităţii pielii, în caz de insuficienţă venoasă, edem şi limfedem prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice, oxigenarea țesuturilor, ameliorarea imediată și de lungă durată, reducerea edemului și fibrozei, recuperarea estetică și funcțională mai rapidă.

Icoone® este tratamentul perfect pentru a pregăti țesutul înainte de o operație pentru a drena țesutul. Pe de altă parte, tratamentul post-chirurgical ajută la recuperare, accelerând vindecarea zonei afectate și ameliorând durerea. Este, de asemenea utilizat cu succes şi în caz de fibromialgie, durere musculară şi inflamarea tendonului prin efectul său de reducere a durerii, îmbunătățirea calității vieții și a motricității, reducerea inflamației și congestiei, recuperarea țesuturilor după sport, drenajul produselor metabolice.

Aplicaţii în sarcină

Datorită tehnologiei sale 100% naturale, Icoone® este complet non-invaziv şi poate fi utilizat cu succes şi în timpul şi după sarcină, la indicaţiile medicului.

ÎN TIMPUL SARCINII: Drenaj pentru a reduce retenția de lichide, pentru îmbunătățirea microcirculației picioarelor, prevenirea apariției efectelor secundare (de exemplu, capilare dilatate, celulită, etc.).

POST SARCINA: Drenarea zonelor afectate cu eliminarea de lichide și cataboliți, recuperarea elasticității pielii și tonicității, ameliorare asistemului venos și limfatic, îmbunătățirea trofismului celular.

Întrebări frecvente

Icoone® este o tehnologie 100% naturală şi non-invazivă, fiind sigur pentru utilizare chiar şî zilnică.

Principalele contraindicaţii sunt:

–          Sarcina înainte de luna a treia

–          Diferite forme de cancer

–          Infecţii cutanate, plăgi deschise

Rezultate se pot vedea încă după prima şedinţă şi diferă în funcţie de zona şi problema tratată, precum şi de metabolismul persoanei şi protocolul realizat.