Proceduri cu laser

2

Îndepărtare tatuaje cu laser

Programează-te la o consultație, unde experții din clinica noastră te pot îndruma în călătoria ta pentru îndepărtarea tatuajului.

Detalii

1
Epilare definitivă cu Laser-Quanta System Thunder

Programează-te la o ședință şi vei observa rezultatele încă de la primul tratament.

Detalii

Proceduri injectabile

2

Mezoterapie

Mezoterapia este un tratament minim invaziv care folosește un proces special de introducere în piele a unui cocktail de vitamine ce ajută la îmbunătăţirea structurii celulare a pielii de la interior spre exterior.

Detalii

1
Injectare Toxină Botulinică - Hiperhidroză

Câteva picături de toxină botulinica injectate în zonă glandelor sudoripare axilare oferă o reducere a transpirației de 83%. Rezultatele sunt spectaculoase, apăr la câteva zile de la procedura și durează până la 7 luni.

detalii

1800x1200_lip_augmentation_other-001

Remodelare şi volumizare buze cu acid hialuronic

Clinica noastră utilizează fillere cu acid hialuronic de top în industrie, transparente, omogene, bioresorbabile, fără origine animală. Consultaţia se realizează în urma unei programări prealabile.

Detalii

111
Augmentarea conturului facial cu acid hialuronic – Volumetrie

Programează o consultaţie şi află de la medicii noştri specialişti de ce procedura de augmentare al conturului facial prin injectare cu acid hialuronic poate fi soluția optimă pentru nevoile tale.

detalii

2

Fire Bioresorbabile

Consultaţia se realizează împreună cu medicii noştri specialişti în urma unei programări prealabile.

Detalii

procedura prp plasmogel
Plasmogel PRP – Terapia Vampir

Metoda Plasmogel este o realizare a cercetătorilor ruși, care au elaborat o formulă revoluționară de regenerare rapidă a celulelor corpului.

detalii

4 (1)

Colagenul Guna

MD GUNA este indicat pentru tratarea afecțiunilor degenerative a articulațiilor și țesuturilor și pentru a compensa și corecta diferitele pagube cauzate de îmbătrânire, postură incorectă, lovituri și leziuni.

Detalii

Remodelare corporala

EM Slimp Pro
EMSlim Pro

EMSlim Pro este cel mai avansat și intensiv stimulator muscular electromagnetic. Tehnologia acestuia este de top în remodelarea corporală non-invazivă, pentru că nu doar arde grăsimile, dar și construiește mușchii.

detalii

topirea grasimelor
Icoone Laser Med

Icoone® este, în special, recunoscut pentru efectele sale spectaculoase în ceea ce priveşte remodelarea corporală, ajutând la o slăbire eficientă, susţinută, tonifiere şi topirea grăsimilor. Regenerarează țesuturile, îmbunătățeşte și activează metabolismul celulular.

detalii

Blefaroplastie nechirurgicala

4

Blefaroplastie nechirurgicală cu dispozitiv Jett Plasma

Procedura de blefaroplastie nechirurgicală se efectuează fără tăiere, fără îndepărtarea excesului de piele sau a grăsimii și fără modificarea mușchiului orbicular al pleoapelor.

Detalii