Ce este EJAL 40

Ejal 40 este un gel bio-revitalizant care conține cea mai recentă generație de acid hialuronic cu greutate moleculară medie, ideal pentru a reconstrui structura de bază a matricei extracelulare. Tratamentele cu Ejal 40 vor întări pielea lăsată, vor reduce ridurile, vor îmbunătăți tonusul și elasticitatea pielii, precum și vor îmbunătăți starea generală a pielii.

Formula produsului conține o combinație optimă de concentrație moleculară și greutate moleculară de 40mg HA și 1200-1800 kDaltoni, formulate într-un tampon fiziologic, steril, biodegradabil și izotonic. Seringa este pre-umplută și conține 2,0 ml de gel. Ejal 40 poate fi injectat cu mai multe tehnici, dar cea mai eficientă tehnică este tehnologia în 4 puncte (4 PBR), care permite injectarea a 25ml cu un ac 30G pe fiecare parte a feței care minimizează riscul de edem, vânătăi și durere.

Apasă mai jos pentru a vedea cum funcţionează procedura.

 

Procedura video

Tratamentul cu Ejal 40

Tratamentele cu Ejal 40 imbunatatesc densitatea pielii prin stimularea fibroblastelor si formarea fibrelor de colagen si elastina. Tratamentele cu acid hialuronic stimulează producția de colagen nou și restabilesc nivelul de acid hialuronic natural din piele prin contracararea procesului de descompunere. În plus, produsul este conceput pentru a restructura și consolida matricea extracelulară care revitalizează pielea care este deshidratată și afectată de îmbătrânire și expunere solară

Cum se administreaza

Ejal 40 se administreaza cu ajutorul tehnicii inovatoare de biorevitalizare in 4 puncte (4 PBR) care se efectueaza in patru injectii de 0,25ml in patru puncte de pe fiecare parte a fetei, minimizand riscul de vanatai. Ejal 40 poate fi folosit pentru a reduce ridurile, pentru a îmbunătăți elasticitatea și chiar tonul pielii pentru un aspect mai tineresc și mai radiant. Tratamentele cu Ejal 40 trebuie efectuate într-un curs de 3 tratamente la interval de 2 săptămâni. Este necesar repetarea tratamentului de 2-3 ori pe an.